Romka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Andzike napisał(a):To ja już sobie tak wspominamy to się dopieszczę :evil_lol: Jeszcze raz powtórzę,że super czyta się takie rzeczy po tylu miesiącach... Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Niedziela w Łowiczu :) Latająca Bella i mająca wszystko w poważaniu Sara ;) Tak-wiem, że mam super fryzure ;) Pixel goni Hyzia, Bella próbuje odgryźć Nelce głowę - czyli wszystko w normie ;) Zlot kudłaczy :) Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Każdy zajmuje się swoim sprawami :) Nelka i Mopik kontemplują patyczek ;) Sara chciałaby się przyłaczyć do zabawy Nelki i Hyzka:) Miszczu patyczkowania - Mr Mopik :) Córeńki moje szalone ;) Nie wiem co tu sie dzieje, ale sporo się dzieje Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zlot kudłaczy ciąg dalszy ;) Bella i Hyziek wyciągają Sarę do zabawy :) Widzicie dumną minę Sary ??? :D :D :D Quote
jostel5 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Cudny fotoreportaż!:) Sarenia przechodzi psichoterapię! :) Na ostatniej fotce-SŁODKA ,bo wreszcie wyluzowana!!!:) Kudłacze w kupie to kupa szczęścia i psiejskiej urody,a Bella jest naprawdę bella...:) Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Andzike dopiero teraz wpadła na pomysł zaproszenia mnie tutaj. Dobry pomysł, bo dzięki temu będę wreszcie na bieżąco z jej licznymi tymczasami. Przewczytałam uczciwie cały wątek i jestem. Quote
mamanabank Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Nie wierzę, że Cię tu wcześniej nie było :-o Byłam przekonana, że jesteś :lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 mamanabank napisał(a):Nie wierzę, że Cię tu wcześniej nie było :-o Byłam przekonana, że jesteś :lol: No własnie wcale nie nie było. Nigdy, ani trochę... Quote
Andzike Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dzika_Figa napisał(a):No własnie wcale nie nie było. Nigdy, ani trochę... Najważniejsze, że już jesteś :) Potrzebne było szturchnięcie ;) Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Bosz ... patrzcie ile nelkowatych w Rachowie u zbieraczki: czarne nelkowate, z miną osiołka: https://picasaweb.google.com/psifotograf/PrzytuliskoWRachowieStarym27Marca2011R#5589580835214843506 łaciate nelkowate, wesołe mimo łańcucha: https://picasaweb.google.com/psifotograf/PrzytuliskoWRachowieStarym27Marca2011R#5589580718823667682 nelkowate podpalane na rudo, smutne: https://picasaweb.google.com/psifotograf/PrzytuliskoWRachowieStarym27Marca2011R#5589580259393640754 nelkowate-nelkowate na łańcuchu: https://picasaweb.google.com/psifotograf/PrzytuliskoWRachowieStarym27Marca2011R#5589580211848551282 Jeśli macie jakieś pomysły na te psiaki, to na wątku, bo nie wiadomo w co ręce włożyć - zbieraczak w szpitalu, 200 wygłodzonych, chorych psów czeka na jakąkolwiek pomoc ... są piekne - zbierała najładniejsze i je rozmnażała - kochała szczeniaczki :angryy: Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/204601-Potrzebna-pomoc-Przytulisko-w-Rachowie-Starym. Quote
Andzike Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Byłam na wątku - psy zjawiskowe... Nelka napadnięta przez Shibę... 4/5 działkowego stadka :) z Sareńka :) Żebraki ;) Laskowo :) Qrde, fajnie na działce jest... Chwaliłam się, że jedziemy na majówkę nad morze? Rok temu Nelka była zachwycona - ciekawe czy będzie pamiętać :) Quote
jostel5 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nelce uszy fruwają,a Sarenia stoi jak cielątko i nie wie,o co "siostrzyczce" chodzi... Działka -faktycznie-faaajna...!:) Quote
Igam Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Oj tak, też mi się marzy taka działeczka :) Może... kiedyś... :cool1: Morze, piaseczek - mniam ;) jeśli nie pamięta, to na pewno szybko sobie przypomni :lol: Quote
Jasza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To Sarenka morze pierwszy raz zobaczy? Oj, będzie zdziwiona, będzie! (Zdjęcia z Łowicza i działki bombowe, i cudny mały, najmalusiejszy Mopik, taki kruszek, że nawet Nela przy nim jakaś wielka ;-) ) Quote
Andzike Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Jasza']To Sarenka morze pierwszy raz zobaczy? Oj, będzie zdziwiona, będzie! (Zdjęcia z Łowicza i działki bombowe, i cudny mały, najmalusiejszy Mopik, taki kruszek, że nawet Nela przy nim jakaś wielka ;-) ) Hmmm... to by znaczyło, że za miesiąc Sarenka jeszcze u nas będzie... Kto wie...:cool3: może zobaczy morze ;) A miszczu Mopik to prawdziwy kurdupelek :) Idealny przykład mikropieska :D Quote
Jasza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No, na tych ostatnich łowickich zdjęciach, taki zagubiony, taki "z boku stojący". Cud miód. On jest Mamanabankowy? Tymczasowy? ( Ej, chyba nie.. ;-) ) A co do morza i Sary- specjalnie tak napisałam, a co...8-) :siara: Quote
Andzike Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mopik to mamabankowe rezydenckie znalezisko :) Nie do oddania, chociaż próbuję za każdym razem :D A co do morza i Sary... zobaczymy...:roll: Quote
mamanabank Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Andzike'] A miszczu Mopik to prawdziwy kurdupelek :) Idealny przykład mikropieska :D Nie mów tego głośno, on myśli, że jest astem, tak się czuje i tak się zachowuje :-D Nie jest do oddania, bo to unikatowa krzyżówka z surykatką, szczegóły post 35 http://www.dogomania.pl/threads/174751-Opowiadanie-w-odcinkach-dla-Leni/page4 Ja również zazdroszczę działki niesamowicie, w szczególności uroczego domku :-) Quote
Jasza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mamanabank - wspaniałą masz córkę!:loveu::loveu: "Liza była cudna. a Mopik za młody na miłość. A jednak byli ze sobą weseli." :diabloti::diabloti::razz: Quote
Florentynka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Jasza']Mamanabank - wspaniałą masz córkę!:loveu::loveu: "Liza była cudna. a Mopik za młody na miłość. A jednak byli ze sobą weseli." :diabloti::diabloti::razz: Ja się podpisuję pod tym - bardzo zdolne dziecię! Przeczytałam wszystko! Mój ulubiony fragment to ten z wołowiną. Jest cudownie abstrakcyjny. Quote
mamanabank Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Zaraz Nela nas pogoni, ale właśnie odświeżyłam sobie pamięć, to też jest dobre - Mój mały, nie martw się. Ja Ci pomogę. Ale Mopik nie chciał pomocy KOTA, który był właścicielem mówiącego głosu - O, o! Nie...e, e, dziękuję. - Nie chcesz, by ktoś, kto ma klasę ci pomógł? - Nie, już mówiłem, że nie chcę twojej pomocy! - Och, jesteś bezczelny! Nie chcesz się przyjaźnić z dobrym kotem? - Nie! Nie chcę! Poradzę sobie. Mopik potrzebował pomocy ale nie KOCIEJ. nie wiem, co Olka jadła wcześniej, że wymyśliła ten kawałek z Maryją i wołowiną, ja musiałabym się wcześniej naćpać, żeby to wymyślić :-D Nelka wybacz :-) Quote
Andzike Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Hehe, ja też sobie poczytałam opowiadania - fakt, Ola ma wyobraźnie albo podejrzane ziółka u Was w ogrodzie rosną :D Rewelacja !!! Quote
Jasza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Florentynka napisał(a):Ja się podpisuję pod tym - bardzo zdolne dziecię! Przeczytałam wszystko! Mój ulubiony fragment to ten z wołowiną. Jest cudownie abstrakcyjny. Abstrakcyjny, ale nie dla psa :diabloti: Mamanabank - a może bazarek z opowiadaniami Córci? Limitowana edycja, ręcznie malowane ilustracje i odcisk łapki Mopika gratis .. Quote
Recommended Posts