Andzike Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='mamanabank']Mopik miał paskudne oczy jak go znalazłam, z trzecią powieką, teraz patrzy jak psiak z Disneya ale tylko, gdy ma przed oczami piłkę :-D a Nelka zawsze ma taką łagodność i mądrość w oczach, na szczęście już bez tego schroniskowego smutku.[/QUOTE] Dokładnie tak - Mopik wygląda jak piesek z Disneya i zawsze jest boski - niezależnie od tego jak go obciachasz ;) Nelka ma niesamowicie rozumne spojrzenie, zawsze wiem o co jej chodzi gdy na mnie spojrzy ;) Sara też ma takie cudne bursztynowe spojrzenie:loveu: Quote
Florentynka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 To jest oszustwo - myślałam, że jak Sarę tak oskubali z wierzchu to podwozie też. Fakt, że na temat strzyżenia trymowania i jak to się tam nazywa mam słabe pojęcie. Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Nela jutro jedzie na po/a do Łowicza (swoją własną ;) ) A konkretniej - jedzie zrobić sobie nową fryzurę, zgodnie z hasłem "Dziewczyny - bądźcie dla nas piękne na wiosnę" Salon "Skubany Pies" będzie miał szansę się wykazać, bo modelka dość zarośnięta...:cool3: Zglupiałam, która jest godzina... zegar pokazuje 2.35, telefon 1.35, a laptop 3.35:roll: czekam, aż się wywietrzy sypialnia... http://www.dogomania.pl/threads/193042-Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-ju%C5%BC-na-naro%C5%BCniku-w-BDT-%29-%29-a-teraz-szuka-ds?p=16577272&viewfull=1#post16577272 Quote
mamanabank Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 O kurtka, co za godzina na pisanie Aniu! Miałam ten sam problem w nocy, pomagałam Dziadziowi w toalecie i nie mam pojęcia, czy była za 20 czwarta, piąta, czy trzecia :-D Quote
Florentynka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czasem lepiej nie wiedzieć. Czekam na foty oskubanej Nelki. Quote
jostel5 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To będziesz miała obie zamszowe?Czy może "Skubany Pies";) nie jest aż tak radykalny jak "Psi czar"?Tak czy inaczej- niecierpliwie czekamy.:) Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jostel5 napisał(a):To będziesz miała obie zamszowe?Czy może "Skubany Pies";) nie jest aż tak radykalny jak "Psi czar"?Tak czy inaczej- niecierpliwie czekamy.:) Nelka po trymowaniu nie jest zamszowa tylko pluszczkowa i mięciutka jak kaczuszka :) Mamanabank napracowała się niesamowicie - nie tylko przy Nelce, ale i przy Pixelu Aikowo :) Obydwoje są teraz tak piękni, że lada moment oczekuję zaproszenia na jakaś sesję ;) Mamanabank- dzięęęęęki wielkie!!! To był przemiły dzień:loveu: Tylko jakiś taki krótki, qrcze. Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Oj bardzo krótki, bardzo! Ja sem czekam na fotki :-) Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jostel5 napisał(a):Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia!!!!! Będą wieczorem :) Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Qrcze, coś mi się chrzani image - mogę wrzucać po jednym zdjęciu ... Okrutnie mi się nie chce rzeźbić pojedyńczo - trochę to potrwa... Na początek - wytrymowana księżniczka :) Przód został długi, zgodnie z obowiązującymi trendami ;) Boczki zdecydowanie krótsze ;) A to nie wiem jak skomentować... Quote
anciaahk Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Troszkę szalona ta księżniczka :). Pozdrawiamy! Quote
jostel5 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Szczęśliwy pies! Po prostu!:) Fryzurkę ma suczynka bardzo twarzową.:) Nie "na sznaucerka",ale tyż piknie!:) Czuprynka- świetna ..:) Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ŚLiczna:loveu: Może poradzicie jak się trymuje ( do Łowicza mam za daleko ) bo moja sucz wygląda obecnie jak Szopen po koncercie:shake: http://img825.imageshack.us/img825/1498/lusia007.jpg Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zagadka!:lol:Zgadnijcie o kim pisała Leni 5 listopada 2009roku.:razz: "Dziewczyna na Lolę zdecydowana, dzisiaj idę sprawdzić domek. To jest domek z polecenia, znajoma osoby która adoptowała Czapiego, polecała bardzo, a Czapi ma jak w bajce. Możecie Lolę zarezerwować do soboty? Dziś wieczorem dam znać czy domek fajny";) Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 majuska napisał(a):ŚLiczna:loveu: Może poradzicie jak się trymuje ( do Łowicza mam za daleko ) bo moja sucz wygląda obecnie jak Szopen po koncercie:shake: http://img825.imageshack.us/img825/1498/lusia007.jpg Majuska, dawaj do Łowicza ;) Probowalam znaleźć na watku jak mamanabank pisała o trymowaniu, ale nie mogę znaleźć ... A Maja jest cudna jak zawsze :) Romka napisał(a):Zagadka!:lol:Zgadnijcie o kim pisała Leni 5 listopada 2009roku.:razz: "Dziewczyna na Lolę zdecydowana, dzisiaj idę sprawdzić domek. To jest domek z polecenia, znajoma osoby która adoptowała Czapiego, polecała bardzo, a Czapi ma jak w bajce. Możecie Lolę zarezerwować do soboty? Dziś wieczorem dam znać czy domek fajny";) Nie mam bladego pojęcia... ;) Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Romka napisał(a):Zagadka!:lol:Zgadnijcie o kim pisała Leni 5 listopada 2009roku.:razz: "Dziewczyna na Lolę zdecydowana, dzisiaj idę sprawdzić domek. To jest domek z polecenia, znajoma osoby która adoptowała Czapiego, polecała bardzo, a Czapi ma jak w bajce. Możecie Lolę zarezerwować do soboty? Dziś wieczorem dam znać czy domek fajny";) Ja nie wiem dlaczego Czaputkowej nie ma jeszcze na tym wątku, no nie mam pojęcia :-) Majusko, Maja jest pięęęękna, cudowna, boska, uwielbiam ją!!! Możesz spróbować wydrzeć kudełki rękami, same powinny wyłazić, te które odstają :-) ale jak patrzę na Nią to trymer nożykowy byłby jak znalazł i ręce. Trymowanie to takie skubanie, trzeba określić formę i skubać, z pomocą narzędzi czy bez :-) Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A masz jakiś sprawdzony model trymera nożykowego ( mam na myśli markę )? Jak ją znam, znienawidzi mnie, jak idę w jej strone z jakimkolwiek przyrządem to spiernicza gdzie pieprz rośnie, trymera też pewnie nie zniesie ;) Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Romka napisał(a):Zagadka!:lol:Zgadnijcie o kim pisała Leni 5 listopada 2009roku.:razz: "Dziewczyna na Lolę zdecydowana, dzisiaj idę sprawdzić domek. To jest domek z polecenia, znajoma osoby która adoptowała Czapiego, polecała bardzo, a Czapi ma jak w bajce. Możecie Lolę zarezerwować do soboty? Dziś wieczorem dam znać czy domek fajny";) Ponawiam pytanie,wysilić mózgi...podpowiedz:jaki pies miał w schronisku w Łowiczu na imię Lola?:razz: Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oj Romko, Romko....przecież wystarczy zerknąć do pierwszego postu tego wątku:eviltong: Quote
mamanabank Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 majuska napisał(a):A masz jakiś sprawdzony model trymera nożykowego ( mam na myśli markę )? Jak ją znam, znienawidzi mnie, jak idę w jej strone z jakimkolwiek przyrządem to spiernicza gdzie pieprz rośnie, trymera też pewnie nie zniesie ;) Oj, no to trymer i samo trymowanie na pewno jej się nie spodoba... to nie jest przyjemne, dla przykładu Nelę skubiemy w kagańcu i Mopika też. Trymery mam Karlie http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=366&page=1 nie wiedziałam, że są też nakładki na palce, muszę wypróbować. Quote
Romka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 majuska napisał(a):Oj Romko, Romko....przecież wystarczy zerknąć do pierwszego postu tego wątku:eviltong: No dobra,myślałam,że zapomniałyście,trochę wspominałam na różnych wątkach...super czyta się takie słowa po tylu miesiącach... Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To ja już sobie tak wspominamy to się dopieszczę :evil_lol: mamanabank napisał(a):Mam jeszcze trochę dobrych wieści. Domek dla Loli sprawdzony i jest świetny. Lola pakuj się, Twoja nowa pani nie może przestać o Tobie myśleć :loveu: Quote
Recommended Posts