Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Mopik miał paskudne oczy jak go znalazłam, z trzecią powieką, teraz patrzy jak psiak z Disneya ale tylko, gdy ma przed oczami piłkę :-D a Nelka zawsze ma taką łagodność i mądrość w oczach, na szczęście już bez tego schroniskowego smutku.[/QUOTE]

Dokładnie tak - Mopik wygląda jak piesek z Disneya i zawsze jest boski - niezależnie od tego jak go obciachasz ;)

Nelka ma niesamowicie rozumne spojrzenie, zawsze wiem o co jej chodzi gdy na mnie spojrzy ;)
Sara też ma takie cudne bursztynowe spojrzenie:loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nela jutro jedzie na po/a do Łowicza (swoją własną ;) )
A konkretniej - jedzie zrobić sobie nową fryzurę, zgodnie z hasłem "Dziewczyny - bądźcie dla nas piękne na wiosnę"
Salon "Skubany Pies" będzie miał szansę się wykazać, bo modelka dość zarośnięta...:cool3:

Zglupiałam, która jest godzina... zegar pokazuje 2.35, telefon 1.35, a laptop 3.35:roll:
czekam, aż się wywietrzy sypialnia...

http://www.dogomania.pl/threads/193042-Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-ju%C5%BC-na-naro%C5%BCniku-w-BDT-%29-%29-a-teraz-szuka-ds?p=16577272&viewfull=1#post16577272

Posted

jostel5 napisał(a):
To będziesz miała obie zamszowe?Czy może "Skubany Pies";) nie jest aż tak radykalny jak "Psi czar"?Tak czy inaczej- niecierpliwie czekamy.:)

Nelka po trymowaniu nie jest zamszowa tylko pluszczkowa i mięciutka jak kaczuszka :)
Mamanabank napracowała się niesamowicie - nie tylko przy Nelce, ale i przy Pixelu Aikowo :) Obydwoje są teraz tak piękni, że lada moment oczekuję zaproszenia na jakaś sesję ;)

Mamanabank- dzięęęęęki wielkie!!!

To był przemiły dzień:loveu: Tylko jakiś taki krótki, qrcze.

Posted

Qrcze, coś mi się chrzani image - mogę wrzucać po jednym zdjęciu ...

Okrutnie mi się nie chce rzeźbić pojedyńczo - trochę to potrwa...

Na początek - wytrymowana księżniczka :) Przód został długi, zgodnie z obowiązującymi trendami ;)

Boczki zdecydowanie krótsze ;)

A to nie wiem jak skomentować...

Posted

Zagadka!:lol:Zgadnijcie o kim pisała Leni 5 listopada 2009roku.:razz:
"Dziewczyna na Lolę zdecydowana, dzisiaj idę sprawdzić domek. To jest domek z polecenia, znajoma osoby która adoptowała Czapiego, polecała bardzo, a Czapi ma jak w bajce.
Możecie Lolę zarezerwować do soboty? Dziś wieczorem dam znać czy domek fajny";)

Posted

majuska napisał(a):
ŚLiczna:loveu:

Może poradzicie jak się trymuje ( do Łowicza mam za daleko ) bo moja sucz wygląda obecnie jak Szopen po koncercie:shake:

http://img825.imageshack.us/img825/1498/lusia007.jpg

Majuska, dawaj do Łowicza ;)
Probowalam znaleźć na watku jak mamanabank pisała o trymowaniu, ale nie mogę znaleźć ...
A Maja jest cudna jak zawsze :)

Romka napisał(a):
"Dziewczyna na Lolę zdecydowana, dzisiaj idę sprawdzić domek. To jest domek z polecenia, znajoma osoby która adoptowała Czapiego, polecała bardzo, a Czapi ma jak w bajce.

Nie mam bladego pojęcia...

;)

Posted

Romka napisał(a):

Ja nie wiem dlaczego Czaputkowej nie ma jeszcze na tym wątku, no nie mam pojęcia :-)

Majusko, Maja jest pięęęękna, cudowna, boska, uwielbiam ją!!!
Możesz spróbować wydrzeć kudełki rękami, same powinny wyłazić, te które odstają :-) ale jak patrzę na Nią to trymer nożykowy byłby jak znalazł i ręce. Trymowanie to takie skubanie, trzeba określić formę i skubać, z pomocą narzędzi czy bez :-)

Posted

A masz jakiś sprawdzony model trymera nożykowego ( mam na myśli markę )?
Jak ją znam, znienawidzi mnie, jak idę w jej strone z jakimkolwiek przyrządem to spiernicza gdzie pieprz rośnie, trymera też pewnie nie zniesie ;)

Posted

Romka napisał(a):

Ponawiam pytanie,wysilić mózgi...podpowiedz:jaki pies miał w schronisku w Łowiczu na imię Lola?:razz:

Posted

majuska napisał(a):
A masz jakiś sprawdzony model trymera nożykowego ( mam na myśli markę )?
Jak ją znam, znienawidzi mnie, jak idę w jej strone z jakimkolwiek przyrządem to spiernicza gdzie pieprz rośnie, trymera też pewnie nie zniesie ;)

Oj, no to trymer i samo trymowanie na pewno jej się nie spodoba... to nie jest przyjemne, dla przykładu Nelę skubiemy w kagańcu i Mopika też. Trymery mam Karlie

http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=366&page=1

nie wiedziałam, że są też nakładki na palce, muszę wypróbować.

Posted

majuska napisał(a):
Oj Romko, Romko....przecież wystarczy zerknąć do pierwszego postu tego wątku:eviltong:

No dobra,myślałam,że zapomniałyście,trochę wspominałam na różnych wątkach...super czyta się takie słowa po tylu miesiącach...

Posted

To ja już sobie tak wspominamy to się dopieszczę :evil_lol:

mamanabank napisał(a):
Mam jeszcze trochę dobrych wieści.

Domek dla Loli sprawdzony i jest świetny. Lola pakuj się, Twoja nowa pani nie może przestać o Tobie myśleć :loveu: