Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Lubię patrzeć na takie futro :-)

a ja już nie ... :angryy: Nie mogę się doczekać kiedy w końcu zrobi się ciepło i kiedy wytrymujesz mojego kudłacza na na krótko...
Bo możemy na to liczyć, prawda?:cool3::oops:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie będzie Ci go żal? To może boleć. Poza tym kurczę, chyba nie mam trymerów dla ludzi... ale w sumie depilator jakiś mam, przyjeżdżajcie.

Wariatka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Obawiam się, że w tym przypadku reakcja na depilator byłaby jeszcze gorsza niż Nelki na trymer... ;)

Posted

Skończyłam czytać!:) Całość!!!:) Jestem poruszona,wzruszona do łez,rozśmieszona i wszystko naraz.:) Będę tu zaglądać ZAWSZE i Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ!:)

Posted

O matko jostel, witamy :D :D :D że też Ci się chciało... ;)
Zapraszamy zawsze !!! :)

Jutro jedziemy z Nelką do weta - drugi wilczy pazur coraz bardziej się zawija, a na oczku wyskoczyło Nelce coś jakby jęczmień :( Nie wiem czy to w ogóle widać, ale nie podoba mi się ta kulka... :(

Ogólnie Nelka jest dzisiaj rozpieszczana do granic kudłatej możliwości, nawet kawałek pączka zjadła...

Posted

Mamanabank, dzięki :) Głosujecie?

Z oczka jęczmień zszedł ;)
Zauważyłam, że większość "dolegliwości" Nelki, które opiszę na dogo szybko jej znikają ;)

Posted

Nelka dziś również odwiedziła weta w sprawie zawiniętego piątego pazura (jedynego, który pozostał) i kolejnego "czegoś" na oczku.
Pazur został sprawnie obcięty, aczkolwiek panika była - łapki są bardzo wrażliwe i mało kto może ich dotykać...:shake:

Na górnej powiece jest zapalenie gruczołu:roll:jakiegoś... łojowego?
Troszkę ma powiekę napuchniętą i pojawił się wysięk (cholera mogłam napisać o tym wcześniej na dogo, może by samo zeszło:evil_lol:). Nic tam - mamy maść, będziemy smarować.
Szpitalnie się lekko w domu zrobiło ;)

mamanabank, nawet nie wiesz jak odliczam dni do końca marca, kiedy mam nadzieję będzie tak ciepło, że będziesz mogła oskubać Nelką na łysolka...

Posted

[quote name='mamanabank']Andzike, jesteś pewna? Gdybyś zobaczyła co zrobiłam dzisiaj z Mopikiem, to nie wiem czy oddałabyś Nelkę w moje łapy :-D[/QUOTE]

Dawaj fotę!!! :) To zdecyduję :D

Posted

[quote name='mamanabank']Łaaaaaaaaaaaaaa, zamorduję Cię, zemszczę się! Jessssuuu..... eeeeekh! Straszne!!!![/QUOTE]

mam nadzieję, że nie zemścisz się na moim psie ;)
A Mopik jest cuuuuudny :D :D :D
I powinnaś się wstydzić, że nie chcesz się nim pochwalić!!!!
Wszystko mu powiem!!! :D

Posted

Mopik miał paskudne oczy jak go znalazłam, z trzecią powieką, teraz patrzy jak psiak z Disneya ale tylko, gdy ma przed oczami piłkę :-D a Nelka zawsze ma taką łagodność i mądrość w oczach, na szczęście już bez tego schroniskowego smutku.