Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mamanabank napisał(a):Lubię patrzeć na takie futro :-) a ja już nie ... :angryy: Nie mogę się doczekać kiedy w końcu zrobi się ciepło i kiedy wytrymujesz mojego kudłacza na na krótko... Bo możemy na to liczyć, prawda?:cool3::oops: Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Nie będzie Ci go żal? To może boleć. Poza tym kurczę, chyba nie mam trymerów dla ludzi... ale w sumie depilator jakiś mam, przyjeżdżajcie. Quote
Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mamanabank napisał(a):Nie będzie Ci go żal? To może boleć. Poza tym kurczę, chyba nie mam trymerów dla ludzi... ale w sumie depilator jakiś mam, przyjeżdżajcie. Wariatka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obawiam się, że w tym przypadku reakcja na depilator byłaby jeszcze gorsza niż Nelki na trymer... ;) Quote
jostel5 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Skończyłam czytać!:) Całość!!!:) Jestem poruszona,wzruszona do łez,rozśmieszona i wszystko naraz.:) Będę tu zaglądać ZAWSZE i Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ!:) Quote
Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 O matko jostel, witamy :D :D :D że też Ci się chciało... ;) Zapraszamy zawsze !!! :) Jutro jedziemy z Nelką do weta - drugi wilczy pazur coraz bardziej się zawija, a na oczku wyskoczyło Nelce coś jakby jęczmień :( Nie wiem czy to w ogóle widać, ale nie podoba mi się ta kulka... :( Ogólnie Nelka jest dzisiaj rozpieszczana do granic kudłatej możliwości, nawet kawałek pączka zjadła... Quote
majuska Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 nawet kawałek pączka zjadła... ..i myślisz , że jej nieba przychyliłaś tym kawałkiem:shake::eviltong::lol: Quote
Andzike Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 majuska napisał(a):..i myślisz , że jej nieba przychyliłaś tym kawałkiem:shake::eviltong::lol: Próbowałam, ale drugi kawalek miała w... nosie ;) Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Nelka czeka na Sarę ;) Albo korzysta, że jeszcze jej nie ma* * niepotrzebne skreślić ;) Quote
mamanabank Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 ja obstawiam drugą opcję, a co z jej oczkiem? [SIZE=2]Głosujcie na Hostel Emma - właścicieli mojej ex-tymczasowiczki Nesi :smile: [SIZE=2]www.miejscedobrejenergii.pl/hostel-emma [SIZE=2]głosować można codziennie :smile: teraz link działa, mogłabyś zamienić? Będzie mi łatwiej klikać :-) Quote
Andzike Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mamanabank, dzięki :) Głosujecie? Z oczka jęczmień zszedł ;) Zauważyłam, że większość "dolegliwości" Nelki, które opiszę na dogo szybko jej znikają ;) Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Do Nelki dołaczyła dzisiaj Sara z Białej Podlaskiej :) http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-wci%C4%85%C5%BC-czeka-...Mo%C5%BCe-na-Ciebie... Quote
Andzike Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nelka dziś również odwiedziła weta w sprawie zawiniętego piątego pazura (jedynego, który pozostał) i kolejnego "czegoś" na oczku. Pazur został sprawnie obcięty, aczkolwiek panika była - łapki są bardzo wrażliwe i mało kto może ich dotykać...:shake: Na górnej powiece jest zapalenie gruczołu:roll:jakiegoś... łojowego? Troszkę ma powiekę napuchniętą i pojawił się wysięk (cholera mogłam napisać o tym wcześniej na dogo, może by samo zeszło:evil_lol:). Nic tam - mamy maść, będziemy smarować. Szpitalnie się lekko w domu zrobiło ;) mamanabank, nawet nie wiesz jak odliczam dni do końca marca, kiedy mam nadzieję będzie tak ciepło, że będziesz mogła oskubać Nelką na łysolka... Quote
mamanabank Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Andzike, jesteś pewna? Gdybyś zobaczyła co zrobiłam dzisiaj z Mopikiem, to nie wiem czy oddałabyś Nelkę w moje łapy :-D Quote
Andzike Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='mamanabank']Andzike, jesteś pewna? Gdybyś zobaczyła co zrobiłam dzisiaj z Mopikiem, to nie wiem czy oddałabyś Nelkę w moje łapy :-D[/QUOTE] Dawaj fotę!!! :) To zdecyduję :D Quote
majuska Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='mamanabank']Dam na PW, bo się wstydzę :-D[/QUOTE] ej...nie ma tak...dawaj tu!!!:mad: Quote
Andzike Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='majuska']ej...nie ma tak...dawaj tu!!!:mad: Mamanabank - sorry, ale pisałam Ci już,że moim zdaniem wygląda bosko :D luknij na ogonek :lol: Quote
mamanabank Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Łaaaaaaaaaaaaaa, zamorduję Cię, zemszczę się! Jessssuuu..... eeeeekh! Straszne!!!! Quote
majuska Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Suuuperrrrrr:loveu::loveu::loveu: A wogóle to oczęta powalają:loveu::loveu: Quote
Andzike Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='mamanabank']Łaaaaaaaaaaaaaa, zamorduję Cię, zemszczę się! Jessssuuu..... eeeeekh! Straszne!!!![/QUOTE] mam nadzieję, że nie zemścisz się na moim psie ;) A Mopik jest cuuuuudny :D :D :D I powinnaś się wstydzić, że nie chcesz się nim pochwalić!!!! Wszystko mu powiem!!! :D Quote
Igam Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Oczka Mopika niesamowite, fakt. Ale i Nelcia na podusi przecudna :) Quote
mamanabank Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Mopik miał paskudne oczy jak go znalazłam, z trzecią powieką, teraz patrzy jak psiak z Disneya ale tylko, gdy ma przed oczami piłkę :-D a Nelka zawsze ma taką łagodność i mądrość w oczach, na szczęście już bez tego schroniskowego smutku. Quote
Recommended Posts