majuska Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nochalek cudny:loveu: Ale tego Biszkopta mogłybyście już wykopać :) Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 majuska napisał(a):Nochalek cudny:loveu: Ale tego Biszkopta mogłybyście już wykopać :) No próbujemy... Bezskutecznie póki co ;) Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A co Nelka powiedziała na najazd parówy? Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Florentynka napisał(a):A co Nelka powiedziała na najazd parówy? Parówa jest tak rozkoszna, radosna i urocza, a przy czym zupełnie nieinwazyjna, że Nelka nie ma nic przeciwko. Co więcej - przypuszczam, że chętnie zostałaby z Balbinką a oddała Biszkopta ;) Jutro postaram się zrobić jakieś wspólne zdjęcie ;) Quote
mamanabank Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Uściski dla kochanej, najcierpliwszej na świecie NELI :loveu: Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jako dumna ciocia chciałam się pochwalić, że Czaputek jest wizytówką swojego schroniska :) Aczkolwiek biedniutko wygląda na tej fotce... http://www.reksio.cdmedia.pl/?galeria,839 Bo, że jestem dumną mamusią, której córa jest reklamówką łowickiego banerka to wszyscy wiedzą ;) Banerka nie wkleję, bo jestem w pracy i jak zwykle nie widzę nic poza tekstem...:angryy: Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ha, no wygląda jak gupek usadzony na trawie :-D ale i tak jest świetny. Quote
Jasza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Oj tam, oj tam - gupek, fajnie się prezentuje! Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mamanabank napisał(a):Ha, no wygląda jak gupek usadzony na trawie :-D ale i tak jest świetny. Jasza napisał(a):Oj tam, oj tam - gupek, fajnie się prezentuje! Guuupek ??? No wiecie co ??? ;) Poczekam na Majuske, ona na pewno doceni dyskretny urok Czaputka :) Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 To jeszcze wkleję moją gwiazdę :D *** Quote
mamanabank Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ależ ja też doceniam! Jak najbardziej! Ale i tak widać, że siłą wirtualną usadzony jest na tej trawie, to jak ma wyglądać? :-) Nela bez względu na okoliczności (i bo jest dziewczyną) gupkiem nie jest :-) Quote
majuska Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 EEee no jasne, Czaputek jest boski w każdym ujęciu, w każdej postaci, nie wiem co on w sobie ma , ale uwielbiam go i tyle, może będzie mi kiedyś dane go uściskac na żywca, ja już na tej stronce kilka razy byłam odkąd wstawiłaś link i go podziwiałam :) Quote
Andzike Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='majuska']EEee no jasne, Czaputek jest boski w każdym ujęciu, w każdej postaci, nie wiem co on w sobie ma , ale uwielbiam go i tyle, może będzie mi kiedyś dane go uściskac na żywca, ja już na tej stronce kilka razy byłam odkąd wstawiłaś link i go podziwiałam :) Czapi ma w sobie coś takiego, że nie można go nie kochać ;) Uwierz - na żywo jest jeszcze fajniejszy ;) A Nelka z "podróbką" Czapiego wcina kości na narozniku :) Mój kudłaczek kochany:loveu: Quote
Andzike Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Florentynka']Andzike, co to jest? Jeden ze szczeniaków podrzuconych w torbie pewnemu panu ... pan może je przetrzymać tylko chwilowo. Mamanabank ma rację - one mnożą się jak króliki ... :angryy: http://www.dogomania.pl/threads/198584-*Pabianice*-szczeniaki-w-torbie-podrzucone-do-piwnicy!-pilnie-dt-ds.POTRZEBNA-POMOC-! Póki co podesłałam szczurka do dwóch poNelsonowych domków, ale nie wiem co dalej. Mam to samo co z Nelsonem. Nie wiem jak, ale muszę mu znaleźć dom. Quote
Andzike Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Potrzebuję jutro dużo dobrej energii, ciepłych myśli i trzymanych kciuków... Jeśli uda się to nad czym pracuję intensywnie od paru dni to znaczy, że Święty Mikołaj istnieje... * Nic nie powiem więcej, bo już się nie raz przejechałam na swoim entuzjazmie, ale proszę, proszę, proszę... :modla::modla::modla: * nie dotyczy Biszkopta Quote
Florentynka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Trzymamy i myślimy, o cokolwiek chodzi! Quote
mamanabank Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Tak jest! Trzymamy i myślimy! Quote
majuska Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 No to i ja trzymam, nie pytam, nie zapeszam ino trzymam :) Quote
Recommended Posts