Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
A co Nelka powiedziała na najazd parówy?

Parówa jest tak rozkoszna, radosna i urocza, a przy czym zupełnie nieinwazyjna, że Nelka nie ma nic przeciwko. Co więcej - przypuszczam, że chętnie zostałaby z Balbinką a oddała Biszkopta ;)
Jutro postaram się zrobić jakieś wspólne zdjęcie ;)

Posted

Jako dumna ciocia chciałam się pochwalić, że Czaputek jest wizytówką swojego schroniska :) Aczkolwiek biedniutko wygląda na tej fotce...

http://www.reksio.cdmedia.pl/?galeria,839

Bo, że jestem dumną mamusią, której córa jest reklamówką łowickiego banerka to wszyscy wiedzą ;)
Banerka nie wkleję, bo jestem w pracy i jak zwykle nie widzę nic poza tekstem...:angryy:

Posted

mamanabank napisał(a):
Ha, no wygląda jak gupek usadzony na trawie :-D ale i tak jest świetny.

Jasza napisał(a):
Oj tam, oj tam - gupek, fajnie się prezentuje!

Guuupek ??? No wiecie co ??? ;)
Poczekam na Majuske, ona na pewno doceni dyskretny urok Czaputka :)

Posted

Ależ ja też doceniam! Jak najbardziej! Ale i tak widać, że siłą wirtualną usadzony jest na tej trawie, to jak ma wyglądać? :-)

Nela bez względu na okoliczności (i bo jest dziewczyną) gupkiem nie jest :-)

Posted

EEee no jasne, Czaputek jest boski w każdym ujęciu, w każdej postaci, nie wiem co on w sobie ma , ale uwielbiam go i tyle, może będzie mi kiedyś dane go uściskac na żywca, ja już na tej stronce kilka razy byłam odkąd wstawiłaś link i go podziwiałam :)

Posted

[quote name='majuska']EEee no jasne, Czaputek jest boski w każdym ujęciu, w każdej postaci, nie wiem co on w sobie ma , ale uwielbiam go i tyle, może będzie mi kiedyś dane go uściskac na żywca, ja już na tej stronce kilka razy byłam odkąd wstawiłaś link i go podziwiałam :)

Czapi ma w sobie coś takiego, że nie można go nie kochać ;) Uwierz - na żywo jest jeszcze fajniejszy ;)

A Nelka z "podróbką" Czapiego wcina kości na narozniku :)

Mój kudłaczek kochany:loveu:

Posted

[quote name='Florentynka']Andzike, co to jest?

Jeden ze szczeniaków podrzuconych w torbie pewnemu panu ... pan może je przetrzymać tylko chwilowo. Mamanabank ma rację - one mnożą się jak króliki ... :angryy:
http://www.dogomania.pl/threads/198584-*Pabianice*-szczeniaki-w-torbie-podrzucone-do-piwnicy!-pilnie-dt-ds.POTRZEBNA-POMOC-!

Póki co podesłałam szczurka do dwóch poNelsonowych domków, ale nie wiem co dalej.
Mam to samo co z Nelsonem. Nie wiem jak, ale muszę mu znaleźć dom.

Posted

Potrzebuję jutro dużo dobrej energii, ciepłych myśli i trzymanych kciuków...
Jeśli uda się to nad czym pracuję intensywnie od paru dni to znaczy, że Święty Mikołaj istnieje... *
Nic nie powiem więcej, bo już się nie raz przejechałam na swoim entuzjazmie, ale proszę, proszę, proszę... :modla::modla::modla:

* nie dotyczy Biszkopta