Andzike Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wszystkim dziękujemy i obiecujemy, że będziemy się z Nelką kochać do końca świata i o jeden dzień dłużej ;) Przekleję z watku Nelsona, chociaż co poniektórzy już widzieli, ale ja uwielbiam te zdjęcia :) Quote
Jasza Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eve-w Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Za chwilę ODCHODZIMY OD KOMPUTERÓW I OGLADAMY TVN UWAGA! Quote
mamanabank Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ja też uwielbiam te zdjęcia! Quote
Andzike Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 I nie mam piesków... Nelka pojechala do babci (czyli mojej mamy), a Nelson do Czaputka ;) Czaputek bardzo chętny do zaprzyjaźniania się - Nelson nieco mniej - obszczekał rezydenta na dzień dobry, dorwal mu się do miski i nie bardzo jest zainteresowany wspólna zabawą. Chyba za mną nie tęskni, drań jeden ;) Może sporadycznie pojawię się na dogo - jak nie to "do zobaczenia" po weekendzie ;) Quote
kajkoowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 I ode mnie spóźnione, ale szczere sto lat dla Was! :) Quote
Funky Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jaki cudny wątek, eeeh :loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No..ja myślałam, że zajrzę, a tu Nelson w nowym domu...;):evil_lol: Quote
Andzike Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jasza napisał(a):No..ja myślałam, że zajrzę, a tu Nelson w nowym domu...;):evil_lol: Bardzo śmieszne ;) Nelson nadal u mnie, dziś odebralam "dzieciaki" od "babci" i "cioci" i w końcu wszyscy jesteśmy razem :) Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Romka napisał(a):To chyba ten sam: http://www.dogomania.pl/threads/195020-Ma%C5%82y-CWANIAK-szuka-pana-o-wielkim-sercu Jak podają dziewczyny na wątku psiaka...Cwaniak juz jest w domu! Quote
UBOCZE Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Obydwa cudeńka...:lol: Andzike, Ty chyba powinnaś opatentować nową rasę: pies rasy "Nelcia"...:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Nelciu, wybacz mi offa! Andzike, czy znasz kogoś z okolic Wawra, Radości? Bo mamy alarm... Zaginął tam pies... mru napisał(a):bokser, ja chyba nie kojarze, szkockie collie tez nie kojarze, a husky... jakis w typie na pewno... a co? beka moze ona bedzie wiedziała lepiej... a ja prosze o pomoc :( ZAGINĄŁ LEON :-(:-(:-( 15 listopada RANO zaginął Leon! WAWER ul. Mydlarska/Mirtowa, okolice Zwoleńskiej! Leon to 8 letni owczarek czarny podpalany jest przyjazny! może być jedynie wystraszony ma na sobie niebieską obrożę! MA CHIP! chip jest zarejestrowany na imię LEON, na nazwisko ex-właścicielki - Pani Anny B. zarejestrowany na ulicę Gagarina w Warszawie! telefon nie odpowiada, więc nie ma co dzwonić! PILNE - jest dla niego chętny DOM! :-( kontakt: 790 102 273 ; 790 102 272 604 129 008 ; 509 075 051 mru.psiaki@gmail.com watek: http://www.dogomania.pl/threads/196225-owczarek-Leon-ZAGIN%C4%84%C5%81-WAWER-ul.Mydlarska-Mirtowa-POMOCY!-jest-da-niego-DOM-%28?p=15712171#post15712171 link do PLAKATU: http://www.sendspace.com/file/a45csg Quote
Andzike Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 UBOCZE napisał(a):Nelciu, wybacz mi offa! Andzike, czy znasz kogoś z okolic Wawra, Radości? Bo mamy alarm... Zaginął tam pies... No właśnie widziałam na innym wątku... Jakaś masakra z tymi zaginięciami... :( Dopiero co Luśka, łowicki Cynek, Chanelka, Skubi... ehhh ... :( Niestety, nie znam nikogo z tamtych okolic :( Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ostatnio wyciągnęłam z szafy ciepła kurtkę, o której trochę zapomniałam, że ją mam. Wkładam rękę do kieszeni - chusteczki higieniczne (zużyte) - ok, nic specjalnego... Sięgam do drugiej - a tam - kolorowa tęczowa obroża. WTF?:cool3: I nagle olśnienie!!! Ostatni raz miałam tą kurtkę na sobie w Łowiczu,gdy pojechałam po Nelkę! Obrożę kupiłam na nieco większego jamnika;) więc była "lekko" za mała, na szczęście dostałymy od mamynabank tymczasową :) Chusteczki w kieszeni też miały swoją genezę ;) Tak dla porównania - obroża, w którą Nelka się miała mieścić ;) i ta która jest na nią dobra teraz ;) (a wcale dziewczyna przez ten rok nie urosła...) :D Quote
eve-w Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nelka! Wygrałyśmy bitwę o schron w Kielcach ;) pod koniec: http://www.tvn24.pl/fakty.html Quote
Jasza Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Nelci ta obroża zwiastowała mimo tego,że jej nie założyła tęczowe zycie w Twoim domu i z Wami Andzike. A chusteczki - ich historii się domyślam..;) Quote
Andzike Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jasza napisał(a):Jak Nelka i Biszkopt???? Zgoda, ale bez miłości ;) Tradycyjnie ;) Quote
Jasza Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale i tak Nela ma świętą cierpliwośc. Co chwila jakiś nowy futrzak się do Was sprowadza, co jeden to przystojniejszy... Fajna jest. Quote
Andzike Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Jasza']Ale i tak Nela ma świętą cierpliwośc. Co chwila jakiś nowy futrzak się do Was sprowadza, co jeden to przystojniejszy... Fajna jest. Nooo, najfajniejsza :) Z Biszkoptem nawet się na dworzu bawili ;) Zapraszam do niego :) http://www.dogomania.pl/threads/197206-Biszkopt-s%C5%82odszy-od-lizaka-kud%C5%82acz-szuka-domu-na-zawsze!!! Quote
UBOCZE Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Andzike']Nooo, najfajniejsza :) Z Biszkoptem nawet się na dworzu bawili ;) Zapraszam do niego :) http://www.dogomania.pl/threads/197206-Biszkopt-s%C5%82odszy-od-lizaka-kud%C5%82acz-szuka-domu-na-zawsze!!! Kolejny słodki Nelciopodobny...:lol::lol::lol: Quote
Andzike Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Kolejny słodki Nelciopodobny...:lol::lol::lol: Z odwróconymi kolorami ;) Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Czyż to nie jest cudny ryjek ? ;) Nocny spacer ;) I nocne zderzenie... Po spacerze odpoczynek należy się jak psu łózko... Quote
Recommended Posts