Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkim dziękujemy i obiecujemy, że będziemy się z Nelką kochać do końca świata i o jeden dzień dłużej ;)

Przekleję z watku Nelsona, chociaż co poniektórzy już widzieli, ale ja uwielbiam te zdjęcia :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nie mam piesków...
Nelka pojechala do babci (czyli mojej mamy), a Nelson do Czaputka ;)
Czaputek bardzo chętny do zaprzyjaźniania się - Nelson nieco mniej - obszczekał rezydenta na dzień dobry, dorwal mu się do miski i nie bardzo jest zainteresowany wspólna zabawą.
Chyba za mną nie tęskni, drań jeden ;)
Może sporadycznie pojawię się na dogo - jak nie to "do zobaczenia" po weekendzie ;)

Posted

Jasza napisał(a):
No..ja myślałam, że zajrzę, a tu Nelson w nowym domu...;):evil_lol:

Bardzo śmieszne ;)
Nelson nadal u mnie, dziś odebralam "dzieciaki" od "babci" i "cioci" i w końcu wszyscy jesteśmy razem :)

Posted

Nelciu, wybacz mi offa! Andzike, czy znasz kogoś z okolic Wawra, Radości? Bo mamy alarm... Zaginął tam pies...

mru napisał(a):
bokser, ja chyba nie kojarze, szkockie collie tez nie kojarze, a husky... jakis w typie na pewno... a co? beka moze ona bedzie wiedziała lepiej...

a ja prosze o pomoc :(

ZAGINĄŁ LEON :-(:-(:-(

15 listopada RANO zaginął Leon!

WAWER ul. Mydlarska/Mirtowa, okolice Zwoleńskiej!

Leon to 8 letni owczarek
czarny podpalany
jest przyjazny! może być jedynie wystraszony

ma na sobie niebieską obrożę!

MA CHIP!
chip jest zarejestrowany na imię LEON, na nazwisko ex-właścicielki - Pani Anny B.
zarejestrowany na ulicę Gagarina w Warszawie!

telefon nie odpowiada, więc nie ma co dzwonić!

PILNE - jest dla niego chętny DOM! :-(

kontakt:
790 102 273 ; 790 102 272
604 129 008 ; 509 075 051
mru.psiaki@gmail.com

watek:

http://www.dogomania.pl/threads/196225-owczarek-Leon-ZAGIN%C4%84%C5%81-WAWER-ul.Mydlarska-Mirtowa-POMOCY!-jest-da-niego-DOM-%28?p=15712171#post15712171

link do PLAKATU:
http://www.sendspace.com/file/a45csg

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nelciu, wybacz mi offa! Andzike, czy znasz kogoś z okolic Wawra, Radości? Bo mamy alarm... Zaginął tam pies...

No właśnie widziałam na innym wątku... Jakaś masakra z tymi zaginięciami... :( Dopiero co Luśka, łowicki Cynek, Chanelka, Skubi... ehhh ... :(
Niestety, nie znam nikogo z tamtych okolic :(

Posted

Ostatnio wyciągnęłam z szafy ciepła kurtkę, o której trochę zapomniałam, że ją mam. Wkładam rękę do kieszeni - chusteczki higieniczne (zużyte) - ok, nic specjalnego... Sięgam do drugiej - a tam - kolorowa tęczowa obroża. WTF?:cool3: I nagle olśnienie!!! Ostatni raz miałam tą kurtkę na sobie w Łowiczu,gdy pojechałam po Nelkę! Obrożę kupiłam na nieco większego jamnika;) więc była "lekko" za mała, na szczęście dostałymy od mamynabank tymczasową :) Chusteczki w kieszeni też miały swoją genezę ;)
Tak dla porównania - obroża, w którą Nelka się miała mieścić ;) i ta która jest na nią dobra teraz ;) (a wcale dziewczyna przez ten rok nie urosła...) :D

Posted

Nelci ta obroża zwiastowała mimo tego,że jej nie założyła tęczowe zycie w Twoim domu i z Wami Andzike.
A chusteczki - ich historii się domyślam..;)

• 2 weeks later...