Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 majuska napisał(a):Andzike ale dajesz czadu :) A pytałaś się Nelci czy jej się to podoba? :) Nelka jest na specjalnych prawach i wie, że jest najważniejsza - cały czas jej to powtarzam ;) Poza tym - wytłumaczyłam jej, że musimy się odwdzięczyć jakoś za to, że udało nam się siebie znaleźć i teraz będziemy pomagać innym psom, żeby znalazły swojego ludzia ;) Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Ja widziałam to na własne oczy, Nela jest najważniejsza i ona to wie. Co do "Osiołków..." pomysł super, problemem będzie tylko wybrać osiołki ze schronów, kryteria wyboru, jak je określić, po wyglądzie? W każdym osiołku drzemie tygrys, Twoja Nela jest tego najlepszym przykładem :-D Reasumując: Co to jest osiołek? Quote
E-S Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Nie, no posikałam się ze śmiechu i zaplułam monitor herbatą :D :D :D Andzike, normalnie Cię kocham ! I wszystkie psie osiołki też, a szczególnie Twoje. I strasznie, strasznie jestem Ci wdzięczna za pomoc z Tusią :Rose: Ale jaja, pseudo normalnie !!! no nie mogę przestać się śmiać, genialnie to wygląda. Nelki trzy :D Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No to kochana i mądra Nelutka, taki osiołek po prostu :) ;) Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Ale jaja, pseudo normalnie !!! no nie mogę przestać się śmiać, genialnie to wygląda. A wiesz, że to samo pomyślałam, w dodatku chów wsobny :-D Andzike Villas, czy cuś koło tego :-D Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='E-S']Nie, no posikałam się ze śmiechu i zaplułam monitor herbatą :D :D :D Andzike, normalnie Cię kocham ! I wszystkie psie osiołki też, a szczególnie Twoje. I strasznie, strasznie jestem Ci wdzięczna za pomoc z Tusią :Rose: Ale jaja, pseudo normalnie !!! no nie mogę przestać się śmiać, genialnie to wygląda. Nelki trzy :D [quote name='mamanabank']A wiesz, że to samo pomyślałam, w dodatku chów wsobny :-D Andzike Villas, czy cuś koło tego :-D Jak pseudo to do klatek!!! ;) a nie na kanape... ledwo się można ludzką doopkę posadzić... A jakbym jeszcze tego szczeniora od Akrum wzieła... :roll: tzn poprawka... szczeniora wezmę, jak nie znajdzie domu do czasu wyadoptowania Szoko;) nie wiem czy jest osiołkiem czy nie, ale wygląda jak Nelka, więc nie mam wyjścia... Tylko, ze ja nie przepadam za szczeniakami... :eviltong: E-S, nie ma za co - na wątku Tusi czeka niespodzianka ;) Quote
Andzike Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jakby ktoś miał wątpliwości kto jest górą w tym związku ;) Dziś byłysmy u aikowo i stwierdzam, że Nelka tam jest najszczęśliwsza na świecie;) szaleje z Goldenem i Pixelem (Pixel miał jej dziś dość...:shake:), poza tym aikowo ma koty, których Nelka jest zdecydowaną fanką ;) Niestety, kotki aikowo nie są fanami Nelki... i wskutek zamieszania sprowokowanego przez Nelkę biedny Pixelek oberwał rykoszetem od kotki Pyzy... :shake: Quote
E-S Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 To Nela taka kotolubna ? Femina-domina oczywiście jednego faceta wypierdzieliła pod wyro, a drugiego tak załatwiła, że kot jemu przylał, zamiast jej, sprytnie :cool3: I czyje to nauki ? M A M U S I :diabloti: Quote
Andzike Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 E-S napisał(a):To Nela taka kotolubna ? Femina-domina oczywiście jednego faceta wypierdzieliła pod wyro, a drugiego tak załatwiła, że kot jemu przylał, zamiast jej, sprytnie :cool3: I czyje to nauki ? M A M U S I :diabloti: Nela "wychowana" z Rudolfem :( - psem o wyglądzie kota, z którym spała przytulona, nie ogarnia, że inne kotki mogą nie być aż tak przyjacielskie jak on... kotki aikowo nie mają nic przeciwko pieskom, ale nad-aktywna (!!!! TAK!!! NAD-AKTYWNA!!!) Nela to było dla nich za wiele ;) Ja jej niczego nie uczę ;) do tej pory nie podaje łapy ;) wszystko co umie to tylko obserwacje... ;) Quote
UBOCZE Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Paweł i Gaweł w jednym stali domu...:loveu::loveu::loveu: Quote
Andzike Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dziewczyny ALARM!!!! Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua?p=15627320&viewfull=1#post15627320 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!! Tel. 501 226 939, 519 127 664 Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Andzike, mogłabyś urządzić konkurs ze zgadywanką: Gdzie jest Nelcia wśród tych kudłaczy...:lol::lol::lol: Ja rozpoznaję. Chyba...:lol: Miałam ten sam problem ale...chyba rozpoznaję...;) Quote
Andzike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Romka napisał(a):Miałam ten sam problem ale...chyba rozpoznaję...;) Ty to musisz rozpoznawać tak jak mamanabank niejako "z urzędu" ;) w końcu Nelka to łowiczanka ;) Możliwe, że dziś na kanapie się bardzo przerzedzi... :( Buuuu ... jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie a juz za Szokosławem tęsknie :( Quote
Andzike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Pożegnalna sesja zdjęciowa ;) SZOKO W DS !!!! Quote
Florentynka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Andzike, zdumiewające masz tempo! Ekspresowy DT! Szkoda, że działasz w wąskiej specjalizacji. Quote
Andzike Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jasza napisał(a):A Nela jak? Przeżyła rozstanie? Specjalnie się nie przejęła ;) Ma cały narożnik dla siebie w końcu;) Florentynka napisał(a):Andzike, zdumiewające masz tempo! Ekspresowy DT! Szkoda, że działasz w wąskiej specjalizacji. Specjalizacja "Nelkopodobne" ;) Już wkrótce kolejny ;) Quote
argusiowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Andzike']Dziewczyny ALARM!!!! Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua?p=15627320&viewfull=1#post15627320 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!! Tel. 501 226 939, 519 127 664 Hm dejavu mam chyba, byłam 28 października u jubilera u nas na zduńskiej, i widziałam taką samą maleńką suczkę, Pani się chwaliła że to nowiutki i bardzo drogi zakup...aż mnie to zraziło, sunia podeszła zza lady do moich stóp i się łasiła, Pani ją zabrała szybko "by czasem ktoś jej nie ukradł". Ale jedyny argument jaki przytoczyła co do swej obawy to "bo była bardzo droga" zamiast "bo bardzo ją kocham..." mam nadzieję że sunia się odnajdzie Quote
Andzike Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 argusiowa napisał(a):Hm dejavu mam chyba, byłam 28 października u jubilera u nas na zduńskiej, i widziałam taką samą maleńką suczkę, Pani się chwaliła że to nowiutki i bardzo drogi zakup...aż mnie to zraziło, sunia podeszła zza lady do moich stóp i się łasiła, Pani ją zabrała szybko "by czasem ktoś jej nie ukradł". Ale jedyny argument jaki przytoczyła co do swej obawy to "bo była bardzo droga" zamiast "bo bardzo ją kocham..." mam nadzieję że sunia się odnajdzie Tia... Fajna Pani... ale Pani Luśki jeszcze gorsza - chciała ją uśpić bo Lusia ma padaczkę i Panią przerosło wydawanie 12zł miesięcznie na leki... A Luśka się na szczęście znalazła następnego dnia :D Quote
Florentynka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A ja mam Skutek Uboczny poszukiwań Chanelki: http://picasaweb.google.com/florentynka.psy/SkutekUboczny# i serdecznie dość uciekających psów, znikających psów, nie dających się złapać psów i tych co się znajdują zamiast... Quote
argusiowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 heh jakoś Cię Florentynko rozumiem :) Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Florentynka']A ja mam Skutek Uboczny poszukiwań Chanelki: http://picasaweb.google.com/florentynka.psy/SkutekUboczny# i serdecznie dość uciekających psów, znikających psów, nie dających się złapać psów i tych co się znajdują zamiast... wow, Florentynka! Zamiast Chanelki masz cos innego? ;) Ma jakiś wątek? Nie wiem czemu mój TZ twierdzi, że Nelka zachowuje się jak czlowiek... Jaki człowiek??? Kudłacz :D i do tego trochę niewyspany ;) Quote
majuska Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Andzikeee....dlaczego jej nie okryłaś kołderką:mad::shake:?? Ale słodkości :) Quote
Florentynka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Skutek Uboczny już ma swój wątek. I zaprasza serdecznie http://www.dogomania.pl/threads/195632-Skutek-uboczny?p=15651582#post15651582 Quote
Recommended Posts