Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 eve-w napisał(a):Nelka Lecter ! ! ! Dokładnie :D :D :D Coś mało cioteczek u Szoko z wątku Nelki :P Quote
eve-w Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Andzike napisał(a):Dokładnie :D :D :D Coś mało cioteczek u Szoko z wątku Nelki :P No bo tam nudy...i zdjęć mało, cioteczko :eviltong: Quote
Andzike Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 majuska napisał(a):A czemu ją tak uszczęśliwiłaś? Musiałam... Nelka zupełnie nie jest agresywna... no chyba, że ktoś ją trymuje ;) np. mamanabank, ktora wie, że jak będzie wyskubywać Nelce kudełki z doopci to Nelka się odwinie z zębami. Ma powody do obaw - parę razy próbowała ;) więc kaganiec zapobiegawczo ;) i "mamusia" siedząca tuż obok i głaskająca Nelkę po ryjku ;) eve-w napisał(a):No bo tam nudy...i zdjęć mało, cioteczko :eviltong: Pfff.... ustaliliśmy już, że jestem kiepskim domem tymczasowym, tak? ;) Quote
majuska Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja myślałam, że awanturkę robisz jak to ostatnio jest w modzie:) a tu takie fajne "kloniki" powklejałaś :) Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 majuska napisał(a):Ja myślałam, że awanturkę robisz jak to ostatnio jest w modzie:) a tu takie fajne "kloniki" powklejałaś :) Miałam plan, żeby zrobić awanturkę, ale potem zapakowałam Szoko na kanapę i stwierdziłam, że to ważniejsze ;) Majuska, chcesz awanturkę??? Czemu nie widzę Cię na wątku Szoko???:mad: Quote
majuska Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A bo chwilowo nie ogarniam....u nas nawet ruch w Boguchwale teraz, miałam jeszcze wizytę dzis dla psiaka ze Śląska, a i w pracy wir....pooprawię się :) Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='majuska']A bo chwilowo nie ogarniam....u nas nawet ruch w Boguchwale teraz, miałam jeszcze wizytę dzis dla psiaka ze Śląska, a i w pracy wir....pooprawię się :) Majuska, trzymam za słowo... ;) Mamo, on chyba nie ogarnia tej kanapy... Tłumaczę mu, że kanapa to podstawa, że tu się super śpi... Ale on jakiś taki nieprzekonany... to ja idę spać ;) Quote
Florentynka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 E, wyraźnie zadowolony przecież. Może troszkę oszołomiony tym luksusem, ale przecież się przyzwyczai chłopak. Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Florentynka napisał(a):E, wyraźnie zadowolony przecież. Może troszkę oszołomiony tym luksusem, ale przecież się przyzwyczai chłopak. Dziś dopiero leży na kanapie, bo normalnie zwiewał z niej :) przyzwyczai się chłopak :) mam nadzieję, że już w nowym domu ;) Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Słuchajcie, zakochałam się w tym małym szczylku .... Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Skąd wytrzasnęłaś tego malucha? Wygląda jak dziecię Neli. Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='mamanabank']Skąd wytrzasnęłaś tego malucha? Wygląda jak dziecię Neli. No właśnie !!! Siedzi w schronie w Glinnie pod Nowym Tomyślem ...:sad: Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Trochę mi się towarzystwo rozmnożyło... ;) Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 :-D :-D :-D Czy to jest żart jakiś?????? Pozbierałaś wszystkie Nelki świata??? Quote
UBOCZE Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Andzike, mogłabyś urządzić konkurs ze zgadywanką: Gdzie jest Nelcia wśród tych kudłaczy...:lol::lol::lol: Ja rozpoznaję. Chyba...:lol: Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='mamanabank']:-D :-D :-D Czy to jest żart jakiś?????? Pozbierałaś wszystkie Nelki świata??? mam taką życiową misję ;) znaleźć domy Nelkopodobnym :D Nelka3 to Marysia ;) http://www.dogomania.pl/threads/194441-Czy-Marysi%C4%99-mo%C5%BCna-nie-kocha%C4%87-Widocznie-jednak-mo%C5%BCna. Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Florentynka napisał(a):Andzike, klonujesz? Hoduje Nelkopodobne ;) Widzieliście tego szczeniora stronę wcześniej ? Też jest na mojej liście misyjnej ;) Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Marysieńka pojechala do domu, ale Jasza podsuneła mi niezły pomysł... Jasza napisał(a):Poczytałam wątek..matko Andzike...załóż wątek "Osiołki w potrzebie"... A na poważnie - gratuluję akcji. Marysia jest rozczulająca. Też uwielbiam takie anioły..a sama mam dwa diabły..ech. Co o tym myślicie? Bo mi się pomysł podoba...:cool3: Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Andzike mówił Ci ktoś, że jesteś wspaniała? ;) Takich ludzi to tylko klonować :) Quote
majuska Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Andzike ale dajesz czadu :) A pytałaś się Nelci czy jej się to podoba? :) Quote
Recommended Posts