aikowo Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 hehehehe hello biedny mój GOLDUŚ dzielnie znosił amory Czaputka:) jeżeli to dominacja to mój pies jes zdecydowanym Hippisem :) peace Czaputki peace:) Quote
majuska Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A zdominuj Czaputek te wszystkie kundle, a co !...ciotka majuska Ci kibicuje :) kawał supergościa z Ciebie :) Quote
leni356 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 majuska napisał(a):A zdominuj Czaputek te wszystkie kundle, a co !...ciotka majuska Ci kibicuje :) kawał supergościa z Ciebie :) Lepiej nie, bo może kiedyś trafić na takiego który sobie nie pozwoli Quote
Andzike Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Podoba mi się Twoja teoria mamanabank apropos zachowania Czaputka ... Pewnie dlatego dziś na Polach Mokotowskich zakochał się w pewnej suni... chciał pokazać Nelce, że inne laski na niego lecą ;) Mieliśmy piękny spacer, zakończony burzą przy pubie - schowaliśmy się w środku i Czaputek zachwycił wszystkich gości - nikt nie chciał uwierzyć, że to zwykly kundelas ze schroniska ;) żeby nie było - Nela też zachwyciła - była mega odważna i dawała się głaskać zupełnie obcym ludziom - jak nie ona :) ale wystarczyło jedno moje spojrzenie i od razu przychodziła do mnie się przytulić :) Piesek jednego właściciela :D najkochańszy na świecie :D Zwierzaki śpią. Nie wiem czym zmęczone. Pewnie 15minutowym wycieraniem zabłoconych łapek po powrocie z Pól... Quote
majuska Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kochane futrzaki, zawsze mają jakieś przygody, nawet do pubu trafili :) Quote
Andzike Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 majuska napisał(a):Kochane futrzaki, zawsze mają jakieś przygody, nawet do pubu trafili :) Ha :) ja to ciągam Nelkę ze sobą wszedzie gdzie tylko mogę, a teraz to i Czaputka :) PUB bardzo propsi - oprócz moich dwóch były ze cztery inne, ale żaden nie wzbudzał takiego zachwytu jak tęczowy piesek ;) leni356 napisał(a):Andzike, przecież to rasa kudłacz :) Najbardziej rozwalił mnie gościu, który zagadał - "przepraszam czy to PON?" ;) Quote
mamanabank Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Buaaaahahahaha, padnę zaraz, no nie wytrzymam!!!!! Ha ha ha ha ha Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No co?Myślał,że to pon po fryzjerze i karłowaty! Quote
Jasza Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Karłowaty PON...a co,niech mu będzie!:diabloti: Czaputek się pewnie nie obraził... A co do pubów i knajpek wszelkiego rodzaju,to mój Reksio ( a na urlopie zauważyłam,że i Miśka)podczas każdego parkowego spaceru ( bo w lesie knajpek nie mamy na szczęście..) czuje się wobowiązku pociągnąć mnie do KAŻDEJ... Jeżeli nie wchodzimy,to tylko patrzy na mnie groźnie, a jeśli się zdecydujemy wpaść na grzane piwo na przykład - oj,radość jego nie zna granic! Quote
mamanabank Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Dzisiaj my przemierzaliśmy tereny nad zalewem w Bolimowie :-) Znaleźliśmy takie cudowne miejsca, że tylko czaple tam słychać i bzyczenie owadów :-) Co prawda trzeba przejść przez różne mostki i rzeczki wpław, ale warto było! :-D Quote
Jasza Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mamanabank napisał(a):Dzisiaj my przemierzaliśmy tereny nad zalewem w Bolimowie :-) Znaleźliśmy takie cudowne miejsca, że tylko czaple tam słychać i bzyczenie owadów :-) Co prawda trzeba przejść przez różne mostki i rzeczki wpław, ale warto było! :-D To podzielsię ,podziel zdjęciami...:eviltong: Quote
mamanabank Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Jasza napisał(a):To podzielsię ,podziel zdjęciami...:eviltong: Nie uwierzysz ale nie mam, tylko dlatego, że nikomu nie chciało się nosić aparatu i nie wzięliśmy, no i nie wiedzieliśmy, że odkryjemy takie tereny... Następnym razem ;-) Quote
Florentynka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hej - ja ze spamem: http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!! tam trzeba wejść i zagłosować - nie będę mówiła na co, bo każdy ma prawo do swojego zdania, ale tam jest takie fajne zdjęcie piesków na śniegu, numer 61 bodajże ;) to chyba wszystko jasne, nie? Quote
Andzike Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Florentynka, a na której stronie jest to zdjęcie, na które absolutnie nie sugerujesz, żeby głosować? ;) bo przejrzenie całego wątku mnie przerasta - jeszcze coś innego mi wpadnie w oko ;) Ciekawe czy zdjęcia z niedzielnego wypadku do Aikowo by się nadały... ;) Biedne schroniskowe pieski ;) Na pierwszym planie Pestka zwana Paskudą - sunia siostry Aikowo ;) Czaputek cioci ukochany :D Nie oddam go... nie ma opcji... Tylko muszę coś wymyśleć, żeby Mada na to przystala..Zaproponowałam innego pieska ze schroniske - qrde, nie chce... Jak rozruszać znudzone pieski? I się zaczęło... Quote
Andzike Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Wścieku ciąg dalszy ;) WYPUŚCIE MNIE STĄD!!!! Tym razem Czaputek już tylko trochę skakał na Goldena, ale czasem się zdarzyło ;) Zamiast Zalewu Bolimowskiego odwiedziliśmy "PrzedPuszczę" Kampinoską k.Zelazowej Woli - psy się wyhasały na dłuuuugim spacerze zakończonym kąpielą w stawie dla chętnych (tylko Nelka i Golden byli chętni - Czaputek już nie był tak zdeterminowany jak ostatnio;) ) A my uzbieraliśmy dwie torebki śniadaniowe kurek + 3 podgrzybki + prawdziwka (JA znalazłam!!! JA :) :) :) ) Padły mi pieski po powrocie całkiem :D Wiecie co? Fajnie jest mieć dwa psy ;) Quote
Florentynka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hm, ja nic nie sugeruję, ale to jest na stronie 43 i ma nr 61, hm. I tak ładnie prowadziło i teraz przegrywamy z gupim jeleniem, a to przecież chodzi o Balbinę... Więc jakby jeszcze ktoś zechciał oddać w tych wyborach ważny i ideologicznie słuszny głos to zapraszam ;) A nie uważasz, swoją drogą, że pomysł na bazarek jest świetny? Mają być następne edycje i ja sądzę, że już powinnaś zacząć przeglądać swoje fotki i powoli się przygotowywać... Quote
majuska Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Czyli nie tylko ja zakochana w Czaputku:) Wszystkie psiaki superowe!!! Quote
Andzike Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zagłosowalam ;) Bazarek - ŚWIETNY :) chyba parę moich fotek by się tam nadawało ;) Quote
mamanabank Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Cuuudownie jest mieć dwa psy, a trzy to już w ogóle :-D A kiedy my się spotkamy??? :-( Quote
Andzike Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mamanabank napisał(a):Cuuudownie jest mieć dwa psy, a trzy to już w ogóle :-D A kiedy my się spotkamy??? :-( Jak wrócę ze smażenia tyłka na egipskiej plaży ;) Pierwsza niedziela września jesteśmy u Was ;) Quote
mamanabank Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Za karę będziesz musiała, to co usmażysz, pokazać :evil_lol: Quote
Andzike Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mamanabank napisał(a):Za karę będziesz musiała, to co usmażysz, pokazać :evil_lol: I fotkę na bazarek? ;) Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mamanabank a czy my nie mamy spotkań słuzbowych w tym czasie?:cool3: Quote
majuska Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jakbyście ciotki nie miały co robic to zajrzyjcie do naszego Reksia ( nowy wątek - muszęę trochę pozapraszać ;) - Nelusia wybacz ) http://www.dogomania.pl/threads/190784-Reks-super-ONek-uratowany-włóczęga-pomóżcie-szukać-domku!! Quote
Recommended Posts