Romka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Andzike,to był chyba najbardziej udany wyjazd z Twoich wyjazdów!Tak mi sie wydaje jak patrzę na Wasze psiaki.Cudne zdjęcia i Nela-Zen juz nie Nela -Zen!Cudnie! Quote
Andzike Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Romka']Andzike,to był chyba najbardziej udany wyjazd z Twoich wyjazdów!Tak mi sie wydaje jak patrzę na Wasze psiaki.Cudne zdjęcia i Nela-Zen juz nie Nela -Zen!Cudnie! Mi się chyba też najbardziej podobało nad morzem, tak jak Nelce ;) Romka, prosiłaś o zdjęcia Nelki kąpiącej się w morzu - proszę bardzo :) A tak się rzuciła do morza za patyczkiem ;) Quote
Andzike Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 I wraca cała przeszczęśliwa :D :D :D I na koniec moje trzy ulubione fotki Nelki w morzu :) Morze to jej żywioł :) Quote
Paula03 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jak ja wam zazdroszczę takiego weekendu! Nelka musiała być naprawdę szczęśliwa nad morzem co z resztą widać na zdjęciach :p Quote
Andzike Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 leni356 napisał(a):Może ona ma coś z wodołaza? :D Foty super!! Leni, ona to ma w sobie chyba wszystko ;) Petita, wodołaza, jamnika, osiołka ;) anciaahk napisał(a):Artystka nie bała się wody? :) Wodę to ona generalnie lubi, ale w morzu z początku dziwiły ją fale :D ale w końcu się otworzyła ;) Ona na tym wyjezdzie to bardziej przypominała Kaję niż samą siebie. Zupełnie inny pies!!! Ale po powrocie muszę ją siła na spacer wyciagać ;) Ma dość :D Quote
Florentynka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Super zdjęcia, świetne psy! Widać, że szczęśliwe do granic możliwości. A ja też chcę nad morze, ale mam wszędzie daleko, buuu! Quote
Jasza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Powtórzę za wszystkimi..PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA, PRZEPIĘKNE PSY, PRZEPIĘKNE MORZE I PLAŻA.... Dawaj jeszcze Andzike! Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nowe fotki będą jutro albo w czwartek - dostanę nagrane te z innych aparatów:) Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dostałam jednak dzisiaj ;) Ale tylko cztery ;) na smaczek :D I mój piękny zapiaszczony nochal :D Quote
anciaahk Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Buzi buzi nosek nosek a w tle zachód słońca, no romantycznie jak nie wiem co :loveu:. Quote
mamanabank Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Cudowne są te zdjęcia, jak życie Neli po adopcji :-) a wątek podnosi na duchu. Andzike zrobiłam Ci małą niespodzinkę na wątku Fruzi, może zechcesz przyjąć :-) Quote
Igam Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ech... rozmarzyłam się :) miło patrzeć na szczęśliwe mordki - śliczne zdjęcia :fadein: Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mamanabank napisał(a):Cudowne są te zdjęcia, jak życie Neli po adopcji :-) a wątek podnosi na duchu. Andzike zrobiłam Ci małą niespodzinkę na wątku Fruzi, może zechcesz przyjąć :-) Mamanabank wielkie dzięki !!! Super pomysł :) Już przyjęłam (kliknijcie na podpis w sygnaturze, który wszędzie ze sobą targam;) ) Wieczorem zasypię Was kolejną porcją zdjęć z nad morza ;) Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Na razie na początek dwie fotki :) Parka wyjątkowo spokojna ;) I baaaaardzo unikatowa fotka - czyli Czaputek w wodzie ;) został do tego zmuszony, bo idąc plażą do Karwi trzeba przejść przez taki kanałek. My przeszłyśmy, Nelka przepłyneła to i księciunio musiał zamoczyć łapki. Zdegustowany był strasznie... ;) Quote
mamanabank Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Andzike, nie wiem co Ty zrobiłaś z Nelką, ale na pierwszym zdjęciu ona jest podobna do Ciebie :-) (a na drugim jej nie ma :-) ) Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mamanabank napisał(a):Andzike, nie wiem co Ty zrobiłaś z Nelką, ale na pierwszym zdjęciu ona jest podobna do Ciebie :-) (a na drugim jej nie ma :-) ) :roflt:padłam ... :D Podobno psy upodabniają się do właścicieli ;) :thumbs: Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Myślałam, że najlepsze już były a tymczasem ta pierwsza fotka mnie znowu rozwaliła, cudeńka.....yyychch ale bym ich wyściskała jakbym dopadła:calus: Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Sam z siebie Czaputek nie chcial wejść do morza - Mada musiała mu trochę pomóc ;) Tak wyglądało przechodzenie przez kanałek - Nela weszla, Czapi sie jeszcze waha... Nelka już się przedziera przez kanałek... ... więc Czapi chcąc nie chcą też się musiał zamoczyć... A to jest w sumie trochę straszne... Tak się Nelki bał seter na plaży... a przecież ona się tylko chciała pobawić... ;) Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 majuska napisał(a):Myślałam, że najlepsze już były a tymczasem ta pierwsza fotka mnie znowu rozwaliła, cudeńka.....yyychch ale bym ich wyściskała jakbym dopadła:calus: Majuska, zostały jeszcze zdjęcia z jednego aparatu do przejrzenia ;) Pewnie znów znajdę jakies perełki :D Quote
mamanabank Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 biedny seterek... z Nelki Łowicz wyszedł (wiocha :-D) Quote
majuska Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja nie wiem jak to jest z tymi terierkowatymi, moja Maja tez jakiś taki dziwny przestrach u niektórych wywołuje , a to taka sirota jest:) jakby kto miał dosyć morza to ja zapraszam na drugi koniec Polski w Bieszczady , na wątku Poldzia powklejałam foty z Majowej wyprawy;) Quote
Recommended Posts