Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike,to był chyba najbardziej udany wyjazd z Twoich wyjazdów!Tak mi sie wydaje jak patrzę na Wasze psiaki.Cudne zdjęcia i Nela-Zen juz nie Nela -Zen!Cudnie!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Andzike,to był chyba najbardziej udany wyjazd z Twoich wyjazdów!Tak mi sie wydaje jak patrzę na Wasze psiaki.Cudne zdjęcia i Nela-Zen juz nie Nela -Zen!Cudnie!
Mi się chyba też najbardziej podobało nad morzem, tak jak Nelce ;)
Romka, prosiłaś o zdjęcia Nelki kąpiącej się w morzu - proszę bardzo :)

A tak się rzuciła do morza za patyczkiem ;)

Posted

leni356 napisał(a):
Może ona ma coś z wodołaza? :D Foty super!!

Leni, ona to ma w sobie chyba wszystko ;) Petita, wodołaza, jamnika, osiołka ;)

anciaahk napisał(a):
Artystka nie bała się wody? :)

Wodę to ona generalnie lubi, ale w morzu z początku dziwiły ją fale :D ale w końcu się otworzyła ;)

Ona na tym wyjezdzie to bardziej przypominała Kaję niż samą siebie. Zupełnie inny pies!!!
Ale po powrocie muszę ją siła na spacer wyciagać ;) Ma dość :D

Posted

mamanabank napisał(a):
Cudowne są te zdjęcia, jak życie Neli po adopcji :-) a wątek podnosi na duchu. Andzike zrobiłam Ci małą niespodzinkę na wątku Fruzi, może zechcesz przyjąć :-)

Mamanabank wielkie dzięki !!! Super pomysł :)
Już przyjęłam (kliknijcie na podpis w sygnaturze, który wszędzie ze sobą targam;) )

Wieczorem zasypię Was kolejną porcją zdjęć z nad morza ;)

Posted

Na razie na początek dwie fotki :)
Parka wyjątkowo spokojna ;)

I baaaaardzo unikatowa fotka - czyli Czaputek w wodzie ;) został do tego zmuszony, bo idąc plażą do Karwi trzeba przejść przez taki kanałek. My przeszłyśmy, Nelka przepłyneła to i księciunio musiał zamoczyć łapki. Zdegustowany był strasznie... ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Andzike, nie wiem co Ty zrobiłaś z Nelką, ale na pierwszym zdjęciu ona jest podobna do Ciebie :-) (a na drugim jej nie ma :-) )

:roflt:padłam ... :D
Podobno psy upodabniają się do właścicieli ;) :thumbs:

Posted

Sam z siebie Czaputek nie chcial wejść do morza - Mada musiała mu trochę pomóc ;)

Tak wyglądało przechodzenie przez kanałek - Nela weszla, Czapi sie jeszcze waha...

Nelka już się przedziera przez kanałek...

... więc Czapi chcąc nie chcą też się musiał zamoczyć...

A to jest w sumie trochę straszne... Tak się Nelki bał seter na plaży... a przecież ona się tylko chciała pobawić... ;)

Posted

majuska napisał(a):
Myślałam, że najlepsze już były a tymczasem ta pierwsza fotka mnie znowu rozwaliła, cudeńka.....yyychch ale bym ich wyściskała jakbym dopadła:calus:

Majuska, zostały jeszcze zdjęcia z jednego aparatu do przejrzenia ;) Pewnie znów znajdę jakies perełki :D

Posted

Ja nie wiem jak to jest z tymi terierkowatymi, moja Maja tez jakiś taki dziwny przestrach u niektórych wywołuje , a to taka sirota jest:) jakby kto miał dosyć morza to ja zapraszam na drugi koniec Polski w Bieszczady , na wątku Poldzia powklejałam foty z Majowej wyprawy;)