leni356 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Negra rzeczywiście do Romeczki podobna :loveu: Pascal dzisiaj osikał obcej pani nogawkę od spodni :diabloti: Nie wiem co mu odbiło.. pani stała na trawie i w tym miejscu był jakiś ponętny zapach. Ja to się muszę wstydu zawsze najeść za te potwory moje :shake: Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 leni356 napisał(a):Negra rzeczywiście do Romeczki podobna :loveu: Pascal dzisiaj osikał obcej pani nogawkę od spodni :diabloti: Nie wiem co mu odbiło.. pani stała na trawie i w tym miejscu był jakiś ponętny zapach. Ja to się muszę wstydu zawsze najeść za te potwory moje :shake: He,he,he zołza była! Quote
leni356 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dostałam wielką zjebę od TZa, że pies przeze mnie rozpuszczony, że skacze po wszystkich, że szcza po ludziach, że mu pozwalam na wszystko :roll: jeszcze za gradobicie i koklusz odpowiadam Quote
Jasza Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 leni356 napisał(a):dostałam wielką zjebę od TZa, że pies przeze mnie rozpuszczony, że skacze po wszystkich, że szcza po ludziach, że mu pozwalam na wszystko :roll: jeszcze za gradobicie i koklusz odpowiadam ...i może za powódź, Leni??? A na poważnie - to ja mam to samo. Każde zachowanie Miśki i Reksia, które się mojemu TZ-towi nie podoba - obrywam ja. "Powiedz jej..","Weź mu..", "Zrób coś.." A na koniec i tak zawsze komentarz:" Bo Ty im na wszystko pozwalasz, to masz..":roll: Quote
leni356 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 I jeszcze: "Zawołaj go" :grin: Andzike, kiedy wyjeżdżacie nad morze? Ale zazdroszczę................ Bo my od roku przekładamy urlop Wypatrujcie Łazika na plaży, może będzie gdzieś biegał, wybierają się jeszcze raz Quote
Jasza Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 I jeszcze: "Zawołaj go" ... No właśnie, zapomniałam dodać...:eviltong: Quote
mamanabank Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Ale się tu uśmiałam!!! Kochany Pascalek :-) Quote
Andzike Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wyjeżdzamy w nocy ze środy na czwartek :) Cały czas się zastanawiam czy brać Rudolfa, ale znów wynajmujemy cały, ogrodzony domek, więc kocina też jedzie :) Będziemy w Blotach Karwieńskich, czy tam można spotkać Łazika ? ;) Quote
leni356 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 okolice Kamienia Pomorskiego o ile dobrze pamiętam Quote
E-S Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Romka']A to jest moja Romka."Koleżanka" Andzikowej Neli.;) A tu Negra: http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-szuka-kochaj%C4%85cego-domku! teraz u mnie, od wczoraj, bo As-ko chora. Negra to koleżanka Bugiego i Zdrapki, która jej nie wpuszcza do sypialni, bo wszystkie łóżeczka są kudłatej :) I Zdrapeczka tam nawet zaczęła jeść, ale trzeba jej miskę zanieść, bo nie wyjdzie z sypialni, MUSI łóżeczek pilnować, żeby Negra w nich nie spała. Quote
Florentynka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ech, Wy tu o urlopach a ja mam utop i utrop, a urlop to pewnie na emeryturze dopiero... A z tym "zrób coś" i "zawołaj go/ją" to święta prawda jest. U mnie ten tekst najczęściej chodzi jak TŻ jest molestowany przez Łucję parówę. Quote
majuska Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Florentynka napisał(a): U mnie ten tekst najczęściej chodzi jak TŻ jest molestowany przez Łucję parówę. Ale to chyba on se sam ją ściągnął pod Wasz dach, nie? Quote
Jasza Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Florentynka']Ech, Wy tu o urlopach a ja mam utop i utrop, a urlop to pewnie na emeryturze dopiero... A z tym "zrób coś" i "zawołaj go/ją" to święta prawda jest. U mnie ten tekst najczęściej chodzi jak TŻ jest molestowany przez Łucję parówę. Brzmi nieźle....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dziś pojechaliśmy na działkę :) Zuza-Sofa odmówiła pozowania (znów trochę przytyła:shake: i zapowiedziała, że nie pokaże się w necie dopóki nie schudnie, ale pozostała zwierzyna dzielnie pozowała do zdjęć :) Jedyny męski (aczkolwiek bezjajeczny...) model ;) Rudolf w bzie Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Chyba nie było miejsca na działce w którym by dziś nie leżał ;) Przelotny cmok z Shibuchenem ;) Bohater drugiego planu - gwiazda na pierwszym :D Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Mój duecik :) Wersja tri-kolor ;) Nela, z właściwą dla siebie miną "osiołka" Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ale uśmiechnąć też sie potrafi ;) Zabawa z Shibą nad Liwcem :) Co za mną biegasz z tym aparatem ??? Shiba w obiektywie zakochanego w niej mojego brata ;) Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A taka zmęczona wracała Shiba ze spaceru nad Liwcem wciśnięta między fotele... Potem stwierdziła jednak, że musi poprowadzić... Szczęsliwie dowiozła nas na działkę i mogła zalec na tarasie ;) Ale na tarasie w sumie twardo... Na kolanach u Pawła jest duuuużo wygodniej ;) Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zbliżenie na cudny nochal :) Pora karmienia (no tak, jedyne zdjęcie na którym jest Zuzka;) ), Shiba nadal zbyt zmęczona, żeby zainteresować się jedzeniem;) Ledwo zdążyłam wejść do domu i zaczęła się niezła burza :D Mieliśmy szczęście z tą pogodą ;) Ale zwierzyna jest tak padnięta, że nie przeszkadzają im ani grzmoty, ani błyskawice ;) Quote
mshume Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ale mieliście fajny wypad. Zwierzaki cudne, mizianki od Kiki dla Shiby :) Quote
majuska Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Niesamowicie optymistyczne i piekne foty szczęśliwych zwierzaków, taki " miód na skołatane serca", ja też posyłam miziaki dla wszystkich futrzaków:) Quote
Jasza Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Fotogeniczne są te Twoje i "nietwoje" futra, Andzike! Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mnie podobał sie najbardziej Rudolf w bzie i usmiechnięta Nelka! Quote
Recommended Posts