Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negra rzeczywiście do Romeczki podobna :loveu:

Pascal dzisiaj osikał obcej pani nogawkę od spodni :diabloti: Nie wiem co mu odbiło.. pani stała na trawie i w tym miejscu był jakiś ponętny zapach. Ja to się muszę wstydu zawsze najeść za te potwory moje :shake:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Negra rzeczywiście do Romeczki podobna :loveu:

Pascal dzisiaj osikał obcej pani nogawkę od spodni :diabloti: Nie wiem co mu odbiło.. pani stała na trawie i w tym miejscu był jakiś ponętny zapach. Ja to się muszę wstydu zawsze najeść za te potwory moje :shake:

He,he,he zołza była!

Posted

dostałam wielką zjebę od TZa, że pies przeze mnie rozpuszczony, że skacze po wszystkich, że szcza po ludziach, że mu pozwalam na wszystko :roll: jeszcze za gradobicie i koklusz odpowiadam

Posted

leni356 napisał(a):
dostałam wielką zjebę od TZa, że pies przeze mnie rozpuszczony, że skacze po wszystkich, że szcza po ludziach, że mu pozwalam na wszystko :roll: jeszcze za gradobicie i koklusz odpowiadam

...i może za powódź, Leni???

A na poważnie - to ja mam to samo.
Każde zachowanie Miśki i Reksia, które się mojemu TZ-towi nie podoba - obrywam ja.
"Powiedz jej..","Weź mu..", "Zrób coś.."
A na koniec i tak zawsze komentarz:" Bo Ty im na wszystko pozwalasz, to masz..":roll:

Posted

I jeszcze: "Zawołaj go" :grin:

Andzike, kiedy wyjeżdżacie nad morze? Ale zazdroszczę................ Bo my od roku przekładamy urlop

Wypatrujcie Łazika na plaży, może będzie gdzieś biegał, wybierają się jeszcze raz

Posted

Wyjeżdzamy w nocy ze środy na czwartek :) Cały czas się zastanawiam czy brać Rudolfa, ale znów wynajmujemy cały, ogrodzony domek, więc kocina też jedzie :)
Będziemy w Blotach Karwieńskich, czy tam można spotkać Łazika ? ;)

Posted

[quote name='Romka']A to jest moja Romka."Koleżanka" Andzikowej Neli.;)

A tu Negra:

http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-szuka-kochaj%C4%85cego-domku!

teraz u mnie, od wczoraj, bo As-ko chora. Negra to koleżanka Bugiego i Zdrapki, która jej nie wpuszcza do sypialni, bo wszystkie łóżeczka są kudłatej :) I Zdrapeczka tam nawet zaczęła jeść, ale trzeba jej miskę zanieść, bo nie wyjdzie z sypialni, MUSI łóżeczek pilnować, żeby Negra w nich nie spała.

Posted

Ech, Wy tu o urlopach a ja mam utop i utrop, a urlop to pewnie na emeryturze dopiero...
A z tym "zrób coś" i "zawołaj go/ją" to święta prawda jest. U mnie ten tekst najczęściej chodzi jak TŻ jest molestowany przez Łucję parówę.

Posted

Florentynka napisał(a):
U mnie ten tekst najczęściej chodzi jak TŻ jest molestowany przez Łucję parówę.

Ale to chyba on se sam ją ściągnął pod Wasz dach, nie?

Posted

[quote name='Florentynka']Ech, Wy tu o urlopach a ja mam utop i utrop, a urlop to pewnie na emeryturze dopiero...
A z tym "zrób coś" i "zawołaj go/ją" to święta prawda jest. U mnie ten tekst najczęściej chodzi jak TŻ jest molestowany przez Łucję parówę.

Brzmi nieźle....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziś pojechaliśmy na działkę :) Zuza-Sofa odmówiła pozowania (znów trochę przytyła:shake: i zapowiedziała, że nie pokaże się w necie dopóki nie schudnie, ale pozostała zwierzyna dzielnie pozowała do zdjęć :)
Jedyny męski (aczkolwiek bezjajeczny...) model ;)

Rudolf w bzie

Posted

A taka zmęczona wracała Shiba ze spaceru nad Liwcem wciśnięta między fotele...

Potem stwierdziła jednak, że musi poprowadzić...

Szczęsliwie dowiozła nas na działkę i mogła zalec na tarasie ;)

Ale na tarasie w sumie twardo... Na kolanach u Pawła jest duuuużo wygodniej ;)

Posted

Zbliżenie na cudny nochal :)

Pora karmienia (no tak, jedyne zdjęcie na którym jest Zuzka;) ), Shiba nadal zbyt zmęczona, żeby zainteresować się jedzeniem;)

Ledwo zdążyłam wejść do domu i zaczęła się niezła burza :D Mieliśmy szczęście z tą pogodą ;)
Ale zwierzyna jest tak padnięta, że nie przeszkadzają im ani grzmoty, ani błyskawice ;)