Andzike Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dziewczynom też się spodobało - w końcu bobry kochają wodę ;) Czapi woli zabawy w piachu ;) Quote
majuska Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Andzike uwielbiam oglądać foty tego całego fantastycznego stadka i wybacz Neluś ( bo to Twój wątek i oczywiście jesteś przecudowna ) ale Czaputek jest po prostu rozwalający, ależ bym go dorwała i wyściskała :) Quote
Andzike Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ledwo go w tym piachu widać ... Tylko obroża widoczna :D A koniec - moje ulubione ;) Tak wracają samochodem psy i koty z weekendu na działce... A w zasadzie psy :) Bo Rudolf, po tym jak wybrał się z nami na spacer zostal oficjalnie mianowany na psa ;) Quote
mamanabank Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 http://img230.imageshack.us/img230/1605/dzialka7.jpg ciepło, miło, niebo, raj :-) niesamowite... Quote
Andzike Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='mamanabank']http://img230.imageshack.us/img230/1605/dzialka7.jpg ciepło, miło, niebo, raj :-) niesamowite... No ta fotka mnie też rozwala na łopatki... ;) Majuska - nie mamy z Nelką żalu :D Ja też bym Czaputka wycałowała i wygłaskala.... A przepraszam... ;) Robiłam to w weekend ;) Quote
leni356 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Super zdjęcia. Jakie te zwierzaki są prześwietne - każde z osobna i wszystkie razem :) Ja nieodmiennie kocham też Rudolfa :) Quote
Romka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='mamanabank']http://img230.imageshack.us/img230/1605/dzialka7.jpg ciepło, miło, niebo, raj :-) niesamowite... Cudne zdjęcie,widac ,ze wszystkie bardzo sie lubią! Quote
Jasza Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 A mnie tutaj nie było wiek cały.. Ale zdjęcia mnie zaczarowały..:loveu::loveu: Zostanę sobie i poczytam i popatrzę... Quote
Florentynka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 jakie cudowne zwierza! Piękne te zdjęcia! A o takim kocie zawsze marzyłam...ech. Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tak czytam i jakieś grzeczne masz futra :crazyeye: błagam, zdradź mi ten sekret - JAK TY TO ROBISZ ??? Że nie masz demolki, 4 razy dziennie wylanej 5-litrowej michy z wodą :mad:, porozszarpywanych gazet, rozwleczonej zawartości szafy, pozżeranych ładowarek telefonicznych i kabli do drukarki i komputera, butów, narzut, dywanów ściągniętych z podłogi i wywleczonych na wcześniej rozbabrane łóżko ??? Że jak spuścisz Nelę to nie zniknie w oka mgnieniu i nie wróci za 3 godziny z martwą kaczką w zębach albo ... kotem :( JAK??? Że masz takie cudowne, dające żyć futrzaczki ? Przecież też z myśliwskimi genami. Quote
Andzike Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No qrde nie wiem ;) Takie są :D Mialam stresa na początku gdy wziełam Nelę ze schroniska jak będzie reagować na kota, ale na szczęście okazalo się, ze problemu nie ma :) Co innego jak zobaczy kota na spacerze - dzika pogoń i obskakiwanie drzewa na które uciekl kot z uporem godnym lepszej sprawy ... W końcu to mix baseta szorstkowłosego, jak mnie uświadomila mamanabank ;) Serio, to jest idealny, bezproblemowy, nieinwazyjny, niekonfliktowy pies ;) Prawie jak Bugi :P Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Fajnie Ci :) My mamy taka idealną na tymczasie, ze schroniska nowodworskiego - Negrę. Trochę chorowała, ale w następnym tygodniu szykujemy się do ataku na potencjalne domki, bo juz chyba będzie mozna :) A Nela jest piękna. Sorki - Sandomierz potrzebuje pomocy - część zwierząt się już potopiła, od naszej strony są odcięci bo nam mosty na Wiśle pozamykali. http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w! Quote
Andzike Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Masz teraz tymczasa ?? I ja nic o tym nie wiem??? ;) wątek poproszę ;) Bosh, niech ta powódz się już skończy... :( Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nie ma jeszcze wątku, kurka jeszcze ze skórą i sierścią trzeba jej zrobić porządek, Negra to czarna terierka z mentalnością osiołka - ale bardzo grzeczna i strasznie kochana. Ktoś ją topił w jeziorze, jakoś wypłynęła, ale tylko po to, żeby wpaść do jakiegoś rowu ze ściekami, gdzie spędziła ileś dni bo nie mogła wyjść stamtąd, zanim ją wyłowili i zawieźli do schroniska. Zabraliśmy ten ledwo żywy szkielet zmaltretowany w pierwszy dzień po kwarantannie, czyli najszybciej jak się dało. Mam kilka jej zdjęć z pierwszych dni, niestety z powodu anemii, odmineralizowania, bakterii, zapalenia oskrzeli i konieczności podawania kroplówek wylądowała w szpitalu, dlatego nie jest ani u mnie ani u As-ko: Negra: Quote
Andzike Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Boshe, ila ta psinka musiała przeżyc :( Cudna jest !!!! Romka!!! Dawaj tu, mamy druga Romkę !!! Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 wyjaśnię może tylko - żeby nie było - to czerwone zabarwienie uszka to nie krew ... to moja szminka :oops: Nie mogę się w jej obecności opanować po prostu :oops: Wiesz jak ona przy nodze chodzi ? :crazyeye: Jak tresowana, to jest grzeczny piesek ! I kotki kocha i papugi i wszystko na świecie, tylko Bugiego jakby mniej ... :evil_lol: Ona spokojna, ten wariat ją strasznie dręczy i Negra potrafi nawarkać i zęby pokazać. Młodziutka, może 1,5 roku. Już po sterylce. Quote
NiJaSe Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 przepraszam mamy tu takiego 4-o miesiecznego biedaka na łancuchu ,moze ktos z was moze wspomoc ? http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
Andzike Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Za 11 dni pakujemy futra do samochodu i jedziemy ... nad morze :D Leni - specjalnie dla Ciebie będę polować na Nelkę i Czapiego na plaży, żeby zrobic im takie cudne zdjęcie jak ma Łazik ;) Trochę wątpię czy uda mi sie uchwycić Rudolfa w takim pędzie...;) A wkleje Wam Łazika:) Bo boski jest, kumpel Czapiego z Brodnicy i tak jak Czapiemu trafil mu się super domek;) Quote
Jasza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Andzike- zazdroszczę okrutnie.. My się będziemy urlopować dopiero w lipcu...:roll: Quote
Andzike Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jasza napisał(a):Andzike- zazdroszczę okrutnie.. My się będziemy urlopować dopiero w lipcu...:roll: My jedziemy tylko na cztery dni... Ale wystarczy, pooddychamy jodem, odpoczniemy trochę :) Zwierzaki zobaczą morze, a morze zobaczy zwierzaki ;) Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Andzike napisał(a):My jedziemy tylko na cztery dni... Ale wystarczy, pooddychamy jodem, odpoczniemy trochę :) Zwierzaki zobaczą morze, a morze zobaczy zwierzaki ;) Ale Wam zazdroszę,ja planowałam urlop na przełomie sierpnia i września. Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A to jest moja Romka."Koleżanka" Andzikowej Neli.;) Quote
Andzike Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Romka']A to jest moja Romka."Koleżanka" Andzikowej Neli.;) Romka, widziałaś tymczasową Negrę E-S??? Cofnij się jedną stronę, zakochasz się od pierwszego wejrzenia tak jak ja :D "Koleżanka" qrfa :D :D :D Czyżby na drzewie czaił się kot?? EDIT: co ślepemu po oczach... jasne, że kot (Whiskas???) jest na drzewie ;) Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Andzike']Romka, widziałaś tymczasową Negrę E-S??? Cofnij się jedną stronę, zakochasz się od pierwszego wejrzenia tak jak ja :D "Koleżanka" qrfa :D :D :D Czyżby na drzewie czaił się kot?? EDIT: co ślepemu po oczach... jasne, że kot (Whiskas???) jest na drzewie ;) Dlatego pochwaliłam się moja Romką!Juz ją widziałam cudna i z pycholka podobna do Romki.Na drzewie Łiskas oczywiście! Quote
Recommended Posts