Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Wycięłam w końcu moją kudłatą, ma fryzurkę a la pies Asterixa i Obelixa, Idefix :evil_lol::evil_lol: Pascala też nie ominęło..

A Nela dostała świątecznego zajączka? :lol:[/QUOTE]

Dawaj fotki !!! :D :D :D
Jeśli masz na myśli takiego zajączka jak dostała Dafne, to nie ;) Ale przez trzy dni nie rozstawalysmy się nawet na chwilę i miała sporo rozrywek, a dla niej to najlepszy prezent ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leni356']A czekoladowego? :D

Nel po ciachaniu:[/QUOTE]

Babcia tradycyjnie pasła je wszystkie jak byliśmy na sniadaniu ;) czekoladowego zajączka pewnie też dostała ;)
Nel wygląda cuuuudnie ;) Jakie zalotne spojrzenie z pod grzywki ;) A Pascal? :D

Posted

[quote name='leni356']Pascal dziś chory (nie karmić psów w mojej rodzinie oznacza karmić w ukryciu) :([/QUOTE]

Tia... skąd ja to znam... "babciu nie dawaj jej ciasta - ona tego nie je i nie chce jej tego uczyć", babcia "no, ale dałam Shibie i Zuzie, to jej też muszę dać, bo będzie jej przykro!" ;)
Ehh:shake:

Posted

Mój jamnik przez takie dokarmianie odszedł przedwcześnie (serce i wątroba), więc moi rodzice już nie dają żadnemu psu "przekąsek" - lekcja którą dostali była zbyt bolesna, niestety.
Reszta rodziny chyba nie do końca to zrozumiała

Posted

Tez jestem ciekawa nowych fryzur psich!A ja zaczęłam swoje codzienne zwykłe spacery po 2 godziny dziennie,tuz po pracy!Relaks dla mnie i dla psiaków!Spokój wieczorny dla mnie!Zdrowy sen dla psiaków!

Posted

Mam nadzieję że nie spotkam żadnego psiego fryzjera, bo fryzury mają gorsze niż od garnka :cool3: Pascal się wiercił i wyrywał jak piskorz, z każdej strony ma inaczej przycięte :shake:

Posted

[quote name='leni356']Mam nadzieję że nie spotkam żadnego psiego fryzjera, bo fryzury mają gorsze niż od garnka :cool3: Pascal się wiercił i wyrywał jak piskorz, z każdej strony ma inaczej przycięte :shake:[/QUOTE]

Pojedz do Łowicza, Anita poprawi ;)

Posted

Leni, sama cięłaś? Pascala na pewno da się wyrównać :-) jak mu się da trochę sedalinu :-D Własnie czesałam Bellę i Hyźka, kudły mam w zębach, na Mopika już nie mam siły... kto by się kundlem przejmował ;-)

Posted

[quote name='mamanabank']Leni, sama cięłaś? Pascala na pewno da się wyrównać :-) jak mu się da trochę sedalinu :-D Własnie czesałam Bellę i Hyźka, kudły mam w zębach, na Mopika już nie mam siły... kto by się kundlem przejmował ;-)[/QUOTE]

Tak, sama cięłam. Ja Pascalowi nic nie mogę dać ze względu na alergię :( Mam długą listę leków na które jest uczulony, a na pewno to nie wszystko. On jest uczulony nawet na większość tabletek na robale :diabloti:

Pascal jest tylko skrócony, nie na żołnierzyka :) tyle że w niektórych miesjcach przesadziłam - po ostatnich rewolucjach żołądkowych po wizycie u rodziny miał cały tyłek zasrany, no to trzeba było ciachnąć co za długie było
Przynajmniej mu się jajka trochę powietrzą na wiosnę :cool3:

Posted

[quote name='Andzike']Cudny jest :D Nelka się zakochala :D

Przeprowadziłas się już ? :)[/QUOTE]

Stracił loki :( ale mu przynajmniej będzie chłodniej

Jeszcze się nawet do końca nie spakowałam :( właśnie przeklinam ilość książek, po co to gromadzić :mad::mad: biblioteki są

Posted

Kawał odważnego faceta ;) Ale zrobila mu coś czy sam widok go przestraszył ? ;)

Rudolfa zamierzam zaczipować przed majówką (czekam, az bedzie bezpłatnie..) ale póki co kupiłam mu tasiemke na obroże + zatrzaski (jak się o coś zahaczy to się rozepnie, a nie powiesi) w kolorze takim samym jak obroża Czapiego ;) Będą chłopaki wyglądać jak bliźniaki ;)

Posted

Pascal był pogryziony przez owczarka niemieckiego jako szczeniak, ma uraz do nich, ale nie sądziłam że do 4-miesięcznego szczeniaka też :( No cóż, pewnie to zostaje na całe psie życie.. nie będę go zmuszać. Za to zakochał się dziś w jamniku, o połowę od niego mniejszym - serce nie sługa :cool3: My zrywaliśmy boki jak go łapką trącał, dupką trącał, popiskiwał. on tak tylko do suczek robi.. :lol: