Andzike Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='leni356']Wycięłam w końcu moją kudłatą, ma fryzurkę a la pies Asterixa i Obelixa, Idefix :evil_lol::evil_lol: Pascala też nie ominęło.. A Nela dostała świątecznego zajączka? :lol:[/QUOTE] Dawaj fotki !!! :D :D :D Jeśli masz na myśli takiego zajączka jak dostała Dafne, to nie ;) Ale przez trzy dni nie rozstawalysmy się nawet na chwilę i miała sporo rozrywek, a dla niej to najlepszy prezent ;) Quote
Andzike Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='leni356']A czekoladowego? :D Nel po ciachaniu:[/QUOTE] Babcia tradycyjnie pasła je wszystkie jak byliśmy na sniadaniu ;) czekoladowego zajączka pewnie też dostała ;) Nel wygląda cuuuudnie ;) Jakie zalotne spojrzenie z pod grzywki ;) A Pascal? :D Quote
leni356 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Pascal dziś chory (nie karmić psów w mojej rodzinie oznacza karmić w ukryciu) :( Quote
Andzike Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='leni356']Pascal dziś chory (nie karmić psów w mojej rodzinie oznacza karmić w ukryciu) :([/QUOTE] Tia... skąd ja to znam... "babciu nie dawaj jej ciasta - ona tego nie je i nie chce jej tego uczyć", babcia "no, ale dałam Shibie i Zuzie, to jej też muszę dać, bo będzie jej przykro!" ;) Ehh:shake: Quote
leni356 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mój jamnik przez takie dokarmianie odszedł przedwcześnie (serce i wątroba), więc moi rodzice już nie dają żadnemu psu "przekąsek" - lekcja którą dostali była zbyt bolesna, niestety. Reszta rodziny chyba nie do końca to zrozumiała Quote
mamanabank Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 No tak o karmieniu słowa nie powiem... Za to z racji moich pasji mogłabyś Leni pokazać Pascala i Nelly w całości... proszę... Quote
leni356 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jutro zrobię fotki w całości. Pascal jest zrobiony lekko, Nelly na króciutko Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tez jestem ciekawa nowych fryzur psich!A ja zaczęłam swoje codzienne zwykłe spacery po 2 godziny dziennie,tuz po pracy!Relaks dla mnie i dla psiaków!Spokój wieczorny dla mnie!Zdrowy sen dla psiaków! Quote
leni356 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mam nadzieję że nie spotkam żadnego psiego fryzjera, bo fryzury mają gorsze niż od garnka :cool3: Pascal się wiercił i wyrywał jak piskorz, z każdej strony ma inaczej przycięte :shake: Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='leni356']Mam nadzieję że nie spotkam żadnego psiego fryzjera, bo fryzury mają gorsze niż od garnka :cool3: Pascal się wiercił i wyrywał jak piskorz, z każdej strony ma inaczej przycięte :shake:[/QUOTE] Pojedz do Łowicza, Anita poprawi ;) Quote
mamanabank Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Leni, sama cięłaś? Pascala na pewno da się wyrównać :-) jak mu się da trochę sedalinu :-D Własnie czesałam Bellę i Hyźka, kudły mam w zębach, na Mopika już nie mam siły... kto by się kundlem przejmował ;-) Quote
leni356 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziś po pracy równałam, teraz jest za krótko, jajka mu widać :roll: Quote
mamanabank Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Pęknę tu z ciekawości zaraz! Odrośnie, nie łam się... a co mają jamniki i boksery powiedzieć? Zawsze im widać :-D Quote
leni356 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mamanabank']Leni, sama cięłaś? Pascala na pewno da się wyrównać :-) jak mu się da trochę sedalinu :-D Własnie czesałam Bellę i Hyźka, kudły mam w zębach, na Mopika już nie mam siły... kto by się kundlem przejmował ;-)[/QUOTE] Tak, sama cięłam. Ja Pascalowi nic nie mogę dać ze względu na alergię :( Mam długą listę leków na które jest uczulony, a na pewno to nie wszystko. On jest uczulony nawet na większość tabletek na robale :diabloti: Pascal jest tylko skrócony, nie na żołnierzyka :) tyle że w niektórych miesjcach przesadziłam - po ostatnich rewolucjach żołądkowych po wizycie u rodziny miał cały tyłek zasrany, no to trzeba było ciachnąć co za długie było Przynajmniej mu się jajka trochę powietrzą na wiosnę :cool3: Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A my tu z Nelką i Rudolfem nadal czekamy na fotki... ;) Quote
leni356 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Andzike']A my tu z Nelką i Rudolfem nadal czekamy na fotki... ;) Robiłam tylko komórką, więc jakość kiepska, aparat zaginął, przeprowadzkę mam Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cudny jest :D Nelka się zakochala :D Przeprowadziłas się już ? :) Quote
leni356 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Andzike']Cudny jest :D Nelka się zakochala :D Przeprowadziłas się już ? :)[/QUOTE] Stracił loki :( ale mu przynajmniej będzie chłodniej Jeszcze się nawet do końca nie spakowałam :( właśnie przeklinam ilość książek, po co to gromadzić :mad::mad: biblioteki są Quote
mamanabank Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Eeee, naprawdę ładnie wygląda, nie jest źle!!! A mój wzrok jak zwykle Twoje mebelki przyciągają ;-) Quote
leni356 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mebelki to z jakiegoś sklepu dla dzieci, bo tańsze niż dla dorosłych ;) Anita, masz chyba za duże banerki, tzn ten z Balbinką jest długi i chyba przekraczają dozwolony limit - ostatnio namiętnie modzi usuwają banerki :roll: Zajrzyjcie do Portosa, taki cudny i młody psiak, grozi mu śmierć :( http://www.dogomania.pl/threads/182900-Mam-miesiAE-c-pA-A-niej-czeka-mnie-A-mierAE-za-stodoA-AE-Zbieramy-na-hotel Quote
leni356 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cudne dziewczyny :loveu::loveu: Pascal się dziś bał 4-miesięcznej suni DON :puppydog: Quote
Andzike Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kawał odważnego faceta ;) Ale zrobila mu coś czy sam widok go przestraszył ? ;) Rudolfa zamierzam zaczipować przed majówką (czekam, az bedzie bezpłatnie..) ale póki co kupiłam mu tasiemke na obroże + zatrzaski (jak się o coś zahaczy to się rozepnie, a nie powiesi) w kolorze takim samym jak obroża Czapiego ;) Będą chłopaki wyglądać jak bliźniaki ;) Quote
leni356 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pascal był pogryziony przez owczarka niemieckiego jako szczeniak, ma uraz do nich, ale nie sądziłam że do 4-miesięcznego szczeniaka też :( No cóż, pewnie to zostaje na całe psie życie.. nie będę go zmuszać. Za to zakochał się dziś w jamniku, o połowę od niego mniejszym - serce nie sługa :cool3: My zrywaliśmy boki jak go łapką trącał, dupką trącał, popiskiwał. on tak tylko do suczek robi.. :lol: Quote
Recommended Posts