Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
No nie mogę się nadziwic, Czaputek to po prostu wypisz wymaluj moja Maja, jeszcze nigdy nie spotkałam tak podobnego psiaka, myslałam, że może też Czaputek z Kielc ( jak Maja ) i od tej samej mamusi, ale jedanak nie...cudne te stada szorściaków i widzę, że jeszce rudy kocur u Ciebie rezyduje :) u nas też:)

Dawaj zdjęcia Majki - porownamy :D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ubocze - a jakiej przeglądarki używasz? Bo ja z powodu zdjęć mam dwie - nie mogę wklejać przez Mozillę, ale przez Google Chrome już tak - spróbuj.
A linki w porządku,, działają.
I fotki fajne!

Posted

UBOCZE napisał(a):
Mam Internet Explorer...
Czyli radzisz pobrać Google Chrome... Spróbuję to zrobić...

Z ciężkim sercem, bo nie cierpię tej przeglądarki ( jak i wszystkich martwych rzeczy które się zachowują, jakby były ode mnie mądrzejsze i lepiej wiedziały czego ja chcę) ...ale inne nie pozwalają mi wrzucać zdjęć.
Nela, wybacz nam te techniczne dyskusje!
Edit: i widzę, że się udało!!! Brawo Ubocze!!!

Posted

Ubocze, udało się :D :D :D
A już zaczęłam pisać posta, że może nie tego linka skopiowałes - powinien być "kod forum" (zaczyna się i kończy od URL).
Mi tak przynajmniej hula pod Firefoxem :)

Fotki piekne :D

Posted

No brawo, brawo, człowiek sie uczy całe życie, też się z tym wklejaniem fotek kiedyś mordowałm ( dzieci mnie uczyły ) i jeszcze mnie nauczyły zmniejszac w fotoshopie:)

Posted

mamanabank napisał(a):
Andzike dziękuję za wczorajszy wieczór Tobie i Neli.

Nie ma za co :) Załuje tylko, ze nie starczyło czasu na kawkę u mnie - poznalabyś swojego rudego ulubieńca ;)

Ubocze, dziekuję za piękne fotki :)

U mnie dziś na tymczasie Shiba - po godzinnym spacerze dziewczyny nadal szaleją w mieszkaniu - niezmordowane są.. widocznie obecność Rudolfa je tak nakręca ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
A to za palmami to co to? Wielkanocny zajączek? Romka, bo jeśli to mój pies... :mad:

To na pewno zajączek !!! Romka nigdy nie pozwoliłaby psu wchodzić na stół:evil_lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Wow !!!! Ale impreza ;) Słyszałam, że Hyzio to nawet objawy lekkiego kaca miał ... <rzygi>

Jak ciocia Romka zostaje u nas to dzieci krzyczą Hurrra, psy też, wtedy zawsze jest dzień dziecka (poważnie Romka jest świetną opiekunką do dzieci) i dzień psa (Romka jest beznadziejną opiekunką psów, one są zawsze potem rozpuszczone jak dziadowskie bicze :evil_lol: i mają kaca, a w dodatku patrzą na mnie z wyrazem w oczach "zła baba, my chcemy do cioci")