mamanabank Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 O, to niespodzianka, musisz mi w mailu napisać coś więcej, proszę... Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzisiejszy spacer - wiosna, wiosna, wiosna !!! Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 A Nela gdzie? Szlaban ma za to błoto z Czapim? Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dawaj patyczka !!!! Nie, to Ty dawaj kasztanka !!!! Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziewczyny patroluja teren... I wypatrzyły towarzystwo do zabawy :D Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 mamanabank napisał(a):A Nela gdzie? Szlaban ma za to błoto z Czapim? Dziś tylko Shibe trochę przeciągneła po trawie, ale liczyłam się z tym ;) muszę wstawić Shibę do wanny, ale nie mam serca jej budzić, bo cała trójka spi padnięta ;) Quote
leni356 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Andzike napisał(a):Dziś tylko Shibe trochę przeciągneła po trawie, ale liczyłam się z tym ;) muszę wstawić Shibę do wanny, ale nie mam serca jej budzić, bo cała trójka spi padnięta ;) Eee zostaw ją, co to szary kolor brzydki? :-D Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 leni356 napisał(a):Eee zostaw ją, co to szary kolor brzydki? :-D Obiecałalam mamie, ze ją wykapie ;) pelen zakres usług, jak SPA ;) Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nela -zen nabiera energii! Na każdej sesji fotograficznej to widać!Widzę,ze w Warszawie planują psie przedszkola!No i o to chodzi tak powinno być!W kazdym normalnym miescie tak bym chciała!U nas zaczynamy od "Skubanego Psa"!:cool3:Kto wie za 10 lat to moze być standard,wszystko zalezy od ludzi!Póki co w naszym rejonie będziemy miały na poczatek hotelik dla psiaków!:lol: Quote
leni356 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Romka napisał(a):Nela -zen nabiera energii! Na każdej sesji fotograficznej to widać!Widzę,ze w Warszawie planują psie przedszkola!No i o to chodzi tak powinno być!W kazdym normalnym miescie tak bym chciała!U nas zaczynamy od "Skubanego Psa"!:cool3:Kto wie za 10 lat to moze być standard,wszystko zalezy od ludzi!Póki co w naszym rejonie będziemy miały na poczatek hotelik dla psiaków!:lol: "Hotelik u Biskupa" :evil_lol: Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ona się super bawi z innymi psami, dlatego w miare możliwości zapewniam jej psie towarzystwo :D A gdybym tak otworzyla przedszkole... 8-10h dziennie, na czas pobytu właścicieli w pracy, raczej nieduże sztuki (najchętniej kudlate), przyjaznie nastawione do innych psów :D Zapewniam karmienie, mizianie, spacery, kota do towarzystwa i czasem kąpiel (z tego akurat dzisiejszy "przedszkolak" zadowolony nie jest... ;) Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Rozmawiałam - nie ma nic przeciwko pod warunkiem, że może osobiście decydować o tym kogo przyjmujemy do przedszkola ;) Quote
Andzike Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 leni356 napisał(a):Andzike, założyłaś jakieś Doggie Day Care? :-D Dzis znów mialam Doogie Evening Care, bo mama z bratem do późna w pracy, wiec Shibe zgarnęlam do siebie :) To jak one się z Nelką bawią na dworzu to można paść ze śmiechu. Przewagę fizyczna ma Nela, ale Shiba nadrabia wigorem i entuzjazmem ;) Dziś jakaś Pani na spacerze zapytała sie mnie czy nie boję się "że to duże zrobi krzywdę temu malemu?" zgodnie z prawdą odpowiedziałam "nie -czasem boję się, ze to małe zrobi krzywdę temu dużemu" ;) :loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 leni356 napisał(a):"Hotelik u Biskupa" :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Romka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 leni356 napisał(a):"Hotelik u Biskupa" :evil_lol: Ten juz działa cała parą,:lol:myslę o czyms nowym!Wieści wkrótce!:lol: Quote
mamanabank Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ten co działa to "Hotelik pod czujnym Okiem Biskupa, drącego włosy z głowy" :-D dla niewtajemniczonych: mieszkam przez płot z dostojnikiem :-) Quote
Romka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mamanabank napisał(a):Ten co działa to "Hotelik pod czujnym Okiem Biskupa, drącego włosy z głowy" :-D dla niewtajemniczonych: mieszkam przez płot z dostojnikiem :-)Stanowi to pewnien problem w czasie wizyt Romki u Belli,Hyzia i Mopika bo koty w ogrodzie dostojnika są wielce interesujace dla mojej Romki!Trzeba ją zgarniać z biskupiego trawnika.:evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Jakie koty, jakie koty??? To mój biedny Filip chroni się w biskupich ogrodach przed rozrywkami Romci. Kotów było tu kiedyś więcej, ich dziecięciem jest mój Filip, ale wyniosły się, uznały, że moje psy stanowią zbyt duże zagrożenie. Quote
Andzike Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Qrcze, Nela mieszka z kotem na co dzień i zupełnie jej nie przeszkadza... Ale niech tylko zobaczy jakiegoś kota na dworzu - szaleństwo !!! Kot na drzewo, a on obskakuje dookoła, dopóki się jej nie znudzi ;) Quote
mamanabank Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 To jest proste, coś ucieka trzeba gonić :-) gdyby się zatrzymał na pewno by go nie zjadła, atak pasję myśliwską rozwija, przecież Nelka to mix petita, nie? :-D Quote
Andzike Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nela to jamniczek szorstkowlosy :D :D :D Tylko trochę wyrośnięty ;) Quote
mamanabank Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 no, czyli petit, petity to też przerośnięte jamniki szorstkowłose, tylko plamiaste ;-) Quote
leni356 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 tylko trochę bardziej nieprzewidywalne :roll: Quote
Andzike Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O mamo :D mam podpalanego petita szorstkowłosego :D :D :D Quote
Recommended Posts