Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
A Nela gdzie? Szlaban ma za to błoto z Czapim?

Dziś tylko Shibe trochę przeciągneła po trawie, ale liczyłam się z tym ;) muszę wstawić Shibę do wanny, ale nie mam serca jej budzić, bo cała trójka spi padnięta ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Dziś tylko Shibe trochę przeciągneła po trawie, ale liczyłam się z tym ;) muszę wstawić Shibę do wanny, ale nie mam serca jej budzić, bo cała trójka spi padnięta ;)

Eee zostaw ją, co to szary kolor brzydki? :-D

Posted

Nela -zen nabiera energii! Na każdej sesji fotograficznej to widać!Widzę,ze w Warszawie planują psie przedszkola!No i o to chodzi tak powinno być!W kazdym normalnym miescie tak bym chciała!U nas zaczynamy od "Skubanego Psa"!:cool3:Kto wie za 10 lat to moze być standard,wszystko zalezy od ludzi!Póki co w naszym rejonie będziemy miały na poczatek hotelik dla psiaków!:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Nela -zen nabiera energii! Na każdej sesji fotograficznej to widać!Widzę,ze w Warszawie planują psie przedszkola!No i o to chodzi tak powinno być!W kazdym normalnym miescie tak bym chciała!U nas zaczynamy od "Skubanego Psa"!:cool3:Kto wie za 10 lat to moze być standard,wszystko zalezy od ludzi!Póki co w naszym rejonie będziemy miały na poczatek hotelik dla psiaków!:lol:

"Hotelik u Biskupa" :evil_lol:

Posted

Ona się super bawi z innymi psami, dlatego w miare możliwości zapewniam jej psie towarzystwo :D
A gdybym tak otworzyla przedszkole... 8-10h dziennie, na czas pobytu właścicieli w pracy, raczej nieduże sztuki (najchętniej kudlate), przyjaznie nastawione do innych psów :D
Zapewniam karmienie, mizianie, spacery, kota do towarzystwa i czasem kąpiel (z tego akurat dzisiejszy "przedszkolak" zadowolony nie jest... ;)

Posted

leni356 napisał(a):
Andzike, założyłaś jakieś Doggie Day Care? :-D

Dzis znów mialam Doogie Evening Care, bo mama z bratem do późna w pracy, wiec Shibe zgarnęlam do siebie :)
To jak one się z Nelką bawią na dworzu to można paść ze śmiechu. Przewagę fizyczna ma Nela, ale Shiba nadrabia wigorem i entuzjazmem ;) Dziś jakaś Pani na spacerze zapytała sie mnie czy nie boję się "że to duże zrobi krzywdę temu malemu?" zgodnie z prawdą odpowiedziałam "nie -czasem boję się, ze to małe zrobi krzywdę temu dużemu" ;)
:loveu::loveu::loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Ten co działa to "Hotelik pod czujnym Okiem Biskupa, drącego włosy z głowy" :-D

dla niewtajemniczonych: mieszkam przez płot z dostojnikiem :-)
Stanowi to pewnien problem w czasie wizyt Romki u Belli,Hyzia i Mopika bo koty w ogrodzie dostojnika są wielce interesujace dla mojej Romki!Trzeba ją zgarniać z biskupiego trawnika.:evil_lol:

Posted

Jakie koty, jakie koty???

To mój biedny Filip chroni się w biskupich ogrodach przed rozrywkami Romci. Kotów było tu kiedyś więcej, ich dziecięciem jest mój Filip, ale wyniosły się, uznały, że moje psy stanowią zbyt duże zagrożenie.

Posted

Qrcze, Nela mieszka z kotem na co dzień i zupełnie jej nie przeszkadza... Ale niech tylko zobaczy jakiegoś kota na dworzu - szaleństwo !!! Kot na drzewo, a on obskakuje dookoła, dopóki się jej nie znudzi ;)