leni356 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Możemy też piec ciastka dla psów (i ludziów). A tak a propos piekłam wczoraj gofry na kolację i dałam psom po jednym - Nel wstrząchnęła od razu rozumie się, a Pascal z nim chodził po mieszkaniu, nawet do łóżka z nim poszedł, w końcu jak mu rozmiękł w paszczy to ściamkał. Hyzio też taki filozof jest? najpierw kontempluje, potem zjada? Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 leni356 napisał(a):Możemy też piec ciastka dla psów (i ludziów). A tak a propos piekłam wczoraj gofry na kolację i dałam psom po jednym - Nel wstrząchnęła od razu rozumie się, a Pascal z nim chodził po mieszkaniu, nawet do łóżka z nim poszedł, w końcu jak mu rozmiękł w paszczy to ściamkał. Hyzio też taki filozof jest? najpierw kontempluje, potem zjada? Pieczenie pierników dla naszych psiaków juz przerabiałysmy.Oczywiście piekły te pierniki przed swietami i sprzedawały dziewczynki jednej pani ,która trzyma za nas kciuki w naszej działalności.Pieniądze ze sprzedazy otrzymałysmy dla naszych psiaków!I co Ty na to Leni!Zaczynamy działalnośc wszechstronną!Jeszcze działalność szkoleniowa do czego namawiam Mamanabank! Quote
leni356 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ale mówisz o działalności charytatywnej czy komercyjnej? Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Romka napisał(a):Dzisiejszy "czekoladkowy "przykład tego przykładem!Dla zainteresowanych o co chodzi wysyłamy PW! Juz się zaczełyśmy z Aikowo zastanawiać czy otworzyłyście dla nas skarpetę ;) Quote
UBOCZE Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Rudolf wygląda na ciut rozczarowanego: popadały i nie chcą nim się zajmować...:evil_lol: Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Za bardzo sa zajęte swoimi gryzakami, żeby interesować się rudym siersciuchem ;) Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Rudolfowi przypomniało się, że ma swoje poslanko ;) Leży na nim po raz pierwszy od przeprowadzki a to już ponad rok!!! :) Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Pytanie za sto punktów - gdzie jest Shiba ? ;) na chodniku jest bardziej widoczna ;) Quote
UBOCZE Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Shiba zaraz za Nelcią. Bo przecież jaśniejsza niż śnieg...:lol: Quote
mamanabank Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Nelka ma ogon jak znak zapytania :-D No i ładnie się prezentuje w nowym fryzie :-) Quote
Andzike Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 UBOCZE napisał(a):Shiba zaraz za Nelcią. Bo przecież jaśniejsza niż śnieg...:lol: To tylko na początku spaceru... ;) Po spacerze kolorystycznie przypominała Nelke ;) Mama aż się przerazila jak zobaczyła w jakim stanie oddałam jej córunie ;) Ale - brudny pies to szczęsliwy pies ;) Quote
Andzike Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 mamanabank napisał(a):Nelka ma ogon jak znak zapytania :-D No i ładnie się prezentuje w nowym fryzie :-) Pięknie się prezentuje ;) wszystkim się bardzo podoba :D A jak Pascal po skubaniu?? Nelka poprosi o zdjęcia, bo nadal nie zdecydowała komu odda serce i kudłatą łapę - Czapiemu, Hyzkowi, a może właśnie Pascalowi? ;) Ot, kobieta :D Quote
Andzike Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Pamiętacie jedno z pierwszych zdjęc Nelki u mnie, jak się wkitrała do Rudolfowego poslania, mimo, ze nie wierzyłam się do niego zmieści??? wtedy się udalo, teraz już co nieco bokami wystaje :diabloti: Quote
leni356 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Najlepsze są takie za ciasne posłanka :) Moje kudłacze najchętniej śpią w posłanku po jamniku, w którym ledwo się mieszczą, a Pascalowi wystają wszystkie łapy z niego, ale to ulubione posłanie. To większe stoi puste.. Może ktoś miałby ochotę na książeczkę o psach na bazarku kudłaczkowym: http://www.dogomania.pl/threads/181163-Bazarkowy-zawrA-t-gA-owy-KsiAE-A-ki-perfumy-ciuszki-GAP-Abercrombi-Dla-KudA-aczy-20III Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 leni356 napisał(a):Ale mówisz o działalności charytatywnej czy komercyjnej?Jedno i drugie w zależności dla kogo byłyby te szkolenia.Tu tez jest mnóstwo możliwości takze finansowych a Mamanabank robiłaby to z pasją! Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nelcia jako pies skubany wygląda ślicznie.Mamanabank ma talent,który sie marnuje! Quote
Andzike Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Romka napisał(a):Nelcia jako pies skubany wygląda ślicznie.Mamanabank ma talent,który sie marnuje! Dokładnie !!! Taki talent nie powinien się marnować ;) Quote
mamanabank Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 W życiu!!! To by oznaczało, ze w całości idę w psy! Quote
Andzike Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Mamanabank, wpadnij do mnie jutro ;) Mam dla Ciebie klienta :D Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 mamanabank napisał(a):W życiu!!! To by oznaczało, ze w całości idę w psy!Dobrze ,ze nie na psy a w psy idż na całość -ja jestem za! Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Romka napisał(a):Dobrze ,ze nie na psy a w psy idż na całość -ja jestem za! Ja też :D a klient na lato będzie obciachany na krótko, ale ja widzę oczami wyobraźni te klaki wychodzące przy pomocy trymera... ;) Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dzisiaj na "tymczasie" Czapi :) i w końcu trochę zdjęc na dworzu - one naprawdę czasem ze mna wychodzą, a nie tylko wylegują się na lóżku z Rudolfem ;) Na początku spokojne obwąchiwanie terenu ;) Quote
Recommended Posts