Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Możemy też piec ciastka dla psów (i ludziów). A tak a propos piekłam wczoraj gofry na kolację i dałam psom po jednym - Nel wstrząchnęła od razu rozumie się, a Pascal z nim chodził po mieszkaniu, nawet do łóżka z nim poszedł, w końcu jak mu rozmiękł w paszczy to ściamkał. Hyzio też taki filozof jest? najpierw kontempluje, potem zjada?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
Możemy też piec ciastka dla psów (i ludziów). A tak a propos piekłam wczoraj gofry na kolację i dałam psom po jednym - Nel wstrząchnęła od razu rozumie się, a Pascal z nim chodził po mieszkaniu, nawet do łóżka z nim poszedł, w końcu jak mu rozmiękł w paszczy to ściamkał. Hyzio też taki filozof jest? najpierw kontempluje, potem zjada?

Pieczenie pierników dla naszych psiaków juz przerabiałysmy.Oczywiście piekły te pierniki przed swietami i sprzedawały dziewczynki jednej pani ,która trzyma za nas kciuki w naszej działalności.Pieniądze ze sprzedazy otrzymałysmy dla naszych psiaków!I co Ty na to Leni!Zaczynamy działalnośc wszechstronną!Jeszcze działalność szkoleniowa do czego namawiam Mamanabank!

Posted

Romka napisał(a):
Dzisiejszy "czekoladkowy "przykład tego przykładem!Dla zainteresowanych o co chodzi wysyłamy PW!

Juz się zaczełyśmy z Aikowo zastanawiać czy otworzyłyście dla nas skarpetę ;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Shiba zaraz za Nelcią. Bo przecież jaśniejsza niż śnieg...:lol:

To tylko na początku spaceru... ;) Po spacerze kolorystycznie przypominała Nelke ;) Mama aż się przerazila jak zobaczyła w jakim stanie oddałam jej córunie ;) Ale - brudny pies to szczęsliwy pies ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Nelka ma ogon jak znak zapytania :-D No i ładnie się prezentuje w nowym fryzie :-)

Pięknie się prezentuje ;) wszystkim się bardzo podoba :D

A jak Pascal po skubaniu?? Nelka poprosi o zdjęcia, bo nadal nie zdecydowała komu odda serce i kudłatą łapę - Czapiemu, Hyzkowi, a może właśnie Pascalowi? ;) Ot, kobieta :D

Posted

Pamiętacie jedno z pierwszych zdjęc Nelki u mnie, jak się wkitrała do Rudolfowego poslania, mimo, ze nie wierzyłam się do niego zmieści??? wtedy się udalo, teraz już co nieco bokami wystaje :diabloti:

Posted

Najlepsze są takie za ciasne posłanka :) Moje kudłacze najchętniej śpią w posłanku po jamniku, w którym ledwo się mieszczą, a Pascalowi wystają wszystkie łapy z niego, ale to ulubione posłanie. To większe stoi puste..

Może ktoś miałby ochotę na książeczkę o psach na bazarku kudłaczkowym:

http://www.dogomania.pl/threads/181163-Bazarkowy-zawrA-t-gA-owy-KsiAE-A-ki-perfumy-ciuszki-GAP-Abercrombi-Dla-KudA-aczy-20III

Posted

leni356 napisał(a):
Ale mówisz o działalności charytatywnej czy komercyjnej?
Jedno i drugie w zależności dla kogo byłyby te szkolenia.Tu tez jest mnóstwo możliwości takze finansowych a Mamanabank robiłaby to z pasją!

Posted

Romka napisał(a):
Dobrze ,ze nie na psy a w psy idż na całość -ja jestem za!

Ja też :D a klient na lato będzie obciachany na krótko, ale ja widzę oczami wyobraźni te klaki wychodzące przy pomocy trymera... ;)

Posted

Dzisiaj na "tymczasie" Czapi :) i w końcu trochę zdjęc na dworzu - one naprawdę czasem ze mna wychodzą, a nie tylko wylegują się na lóżku z Rudolfem ;)

Na początku spokojne obwąchiwanie terenu ;)