Andzike Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Romka']Tak to nie był zupełnie "normalny"dzien ale było bardzo fajnie!A "kudłate' zdjęcia świetne !Widać,ze psiaki sa super![/QUOTE] To był super dzień :D a Nela z Lowicza pojechała jeszcze do Shiby gdzie miala kolejną porcję szaleństw ;) odsypia do dzisiaj ;) Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Na koniec element łowicki,czyż nie!Łowicki Pako! Quote
Andzike Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Pakusiu, następnym razem musicie być razem z Romką na zlocie !!! Romka, czy Twoi podopieczni zorientowali się co ich ominęło? ;) może nie pokazuj im zdjęć bo jeszcze strzelą focha i nie będą chciały spać w łóżku... ;) Quote
UBOCZE Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Romka']Na koniec element łowicki,czyż nie!Łowicki Pako! Pamiętam tę słodką, rozbrajającą minkę... Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Andzike']Pakusiu, następnym razem musicie być razem z Romką na zlocie !!! Romka, czy Twoi podopieczni zorientowali się co ich ominęło? ;) może nie pokazuj im zdjęć bo jeszcze strzelą focha i nie będą chciały spać w łóżku... ;)[/QUOTE]Andzike tak juz kiedys było.Romka obraziła sie na mnie za to,ze nie pozwoliłam jej wskoczyc za kotem na posesję obok.I nie chciała przytulac sie do mnie... Quote
Andzike Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Uuuuu .... ma dziewczyna charakterek ;) ale przeprosiłaś, przekupilaś przysmakiem i dała się ubłagać ? :D :D :D Quote
UBOCZE Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 "Cztery kudłacze i człowiek"???... Właśnie, gdzie człowiek??? Quote
Andzike Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 "Człowieki" stały z boku i nie mogły się na kudłacze napatrzeć :D Quote
Romka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Andzike']Uuuuu .... ma dziewczyna charakterek ;) ale przeprosiłaś, przekupilaś przysmakiem i dała się ubłagać ? :D :D :D[/QUOTE] Mamanabank była świadkiem zdarzenia wraz z ciocią Figą i ze zgrozą patrzyły jak Romka zwiała w poszukiwaniu wejścia na drugie podwórko.Za przyniesienie do samochodu(nie chciała wracać)Romka była obrazona juz w samochodzie a w domu nie chciała się przytulać i spała w drugim pokoju.Ma zaraza charakterek to trzeba przyznać!Pako czasami nie moze szczekać na sasiedzkie psy bo nie...Romka wystarczy,ze spojrzy.Pako siedzi pod brama i ani szczeknie. Quote
Andzike Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jak mnie to dogo czasem wqr.... Czesałam dziś Nelką i czesalam... i po 30min mialam w ręku ledwo garstkę kudłów ;) Mamanabank jesteś genialna!!! W końcu kłaki nie fruwają mi po mieszkaniu :D Co mam zrobić, żeby taki stan się utrzymał? Jak często ją skubać? ;) Czytaj: jak często mamy jeździć w odwiedziny do Łowicza ??? :D Quote
leni356 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Anita, może salon psie spa otworzysz? :) Będziemy stałymi klientami :) Quote
Andzike Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 leni356 napisał(a):Anita, może salon psie spa otworzysz? :) Będziemy stałymi klientami :) Koniecznie !!! Pixel Aikowo też czeka w kolejce, jak się trochę ociepli ;) I brodnicko-warszawski Czapi ;) Quote
mamanabank Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ogłaszam otwarcie kawiarenki o nazwie "skubany pies" - ZAPRASZAM!!!! Oświadczam również, że wszystkie sierściuchy będą skubane gratis! Prosimy umawiać się telefonicznie bądź drogą mailową :-) Andzike, gruntowne trymowanie wystarczy robić raz na kilka miesięcy, może trzy, zależy jak szybko sierść rośnie, a dodatkowo możesz Nelkę przeczesywać trymerem hakowym, zamiast zwykłego grzebienia, tylko musisz kupić naprawdę dobrej jakości i dosyć gęsty, taki jak widziałaś u mnie. Kto następny w kolejce? :-) Quote
Andzike Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Raz na kilka miesięcy??? Bosko :D :D :D Jakby Wam się rzucił w oczy taki trymer na którymś bazarku to dajcie mi znać ;) Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ten "skubany pies" to jest pomysł na interes,np.kawiarnia gdzie moz a przyjśc z psem!Działaja takie w Europie a jaka edukacja społeczeństwa u podstaw.Kawiarnia "SKUBANY PIES"! Prawda ,ze brzmi bosko!Mówię powaznie!Gdyby ktos chciał sie tym zająć to podpowiem ską wziąć pieniądze! Quote
Andzike Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Romka napisał(a):Ten "skubany pies" to jest pomysł na interes,np.kawiarnia gdzie moz a przyjśc z psem!Działaja takie w Europie a jaka edukacja społeczeństwa u podstaw.Kawiarnia "SKUBANY PIES"! Prawda ,ze brzmi bosko!Mówię powaznie!Gdyby ktos chciał sie tym zająć to podpowiem ską wziąć pieniądze! Tak to naprawdę świetny pomysł :) Tylko Romka nie każ mamiebank załatwiać "żółtych papierów" :D Quote
Andzike Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Romka napisał(a):Ten "skubany pies" to jest pomysł na interes,np.kawiarnia gdzie moz a przyjśc z psem!Działaja takie w Europie a jaka edukacja społeczeństwa u podstaw.Kawiarnia "SKUBANY PIES"! Prawda ,ze brzmi bosko!Mówię powaznie!Gdyby ktos chciał sie tym zająć to podpowiem ską wziąć pieniądze! Tak to naprawdę świetny pomysł :) Tylko Romka nie każ mamiebank załatwiać "żółtych papierów":diabloti: Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Pewne kroki już w tym kierunku zostały poczynione. Im dłużej przebywam z Romką, tym bardziej wydaje mi się, że te papiery po prostu mi się należą, bez zbędnych formalności :-) Quote
leni356 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Z wielką chęcią zgłaszam się jako następny klient Skubanego Psa :) Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 leni356 napisał(a):Z wielką chęcią zgłaszam się jako następny klient Skubanego Psa :) Nie, kochana, nie miałabym sumienia oskubać Ci głowy :-) Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 a przy okazji zapraszam na bazarek dla Toli i Balbiny, na który książki przekazała nam Andzike :-D http://www.dogomania.pl/threads/181624-KsiAE-A-ki-KsiAE-A-ki-Dla-Toli-i-Balbiny-na-hotelik-Zapraszamy-Do-21-03-2010r?p=14284764#post14284764 Quote
leni356 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Mnie interesuje ta kawa ;) a klient coś takiego :evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 A, na kawę to masz zaproszenie nie ustające! :-) Takie sierściuchy lubię najbardziej, już widzę to błoto spływające w strumieniach prysznica, boskie! Musisz utytłać tak Pascala przed przyjazdem, koniecznie! Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 mamanabank napisał(a):Pewne kroki już w tym kierunku zostały poczynione. Im dłużej przebywam z Romką, tym bardziej wydaje mi się, że te papiery po prostu mi się należą, bez zbędnych formalności :-) Dzisiejszy "czekoladkowy "przykład tego przykładem!Dla zainteresowanych o co chodzi wysyłamy PW! Quote
Romka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Całkiem powaznie myslę ,ze musimy byc samowystarczalne na naszym terenie działania od hotelu dla zwierząt po salon fryzjerski dla psiaków czy kafejkę "Skubany Pies" a takze miejsce z jednym choć boksem gdzie mozna by ztrzymac psiaka jak schronisko bedzie zamkniete(pies znaleziony w nocy ,np.).I co Wy na to? Quote
Recommended Posts