Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Tak to nie był zupełnie "normalny"dzien ale było bardzo fajnie!A "kudłate' zdjęcia świetne !Widać,ze psiaki sa super![/QUOTE]

To był super dzień :D a Nela z Lowicza pojechała jeszcze do Shiby gdzie miala kolejną porcję szaleństw ;) odsypia do dzisiaj ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pakusiu, następnym razem musicie być razem z Romką na zlocie !!!

Romka, czy Twoi podopieczni zorientowali się co ich ominęło? ;) może nie pokazuj im zdjęć bo jeszcze strzelą focha i nie będą chciały spać w łóżku... ;)

Posted

[quote name='Andzike']Pakusiu, następnym razem musicie być razem z Romką na zlocie !!!

Romka, czy Twoi podopieczni zorientowali się co ich ominęło? ;) może nie pokazuj im zdjęć bo jeszcze strzelą focha i nie będą chciały spać w łóżku... ;)[/QUOTE]Andzike tak juz kiedys było.Romka obraziła sie na mnie za to,ze nie pozwoliłam jej wskoczyc za kotem na posesję obok.I nie chciała przytulac sie do mnie...

Posted

[quote name='Andzike']Uuuuu .... ma dziewczyna charakterek ;) ale przeprosiłaś, przekupilaś przysmakiem i dała się ubłagać ? :D :D :D[/QUOTE]
Mamanabank była świadkiem zdarzenia wraz z ciocią Figą i ze zgrozą patrzyły jak Romka zwiała w poszukiwaniu wejścia na drugie podwórko.Za przyniesienie do samochodu(nie chciała wracać)Romka była obrazona juz w samochodzie a w domu nie chciała się przytulać i spała w drugim pokoju.Ma zaraza charakterek to trzeba przyznać!Pako czasami nie moze szczekać na sasiedzkie psy bo nie...Romka wystarczy,ze spojrzy.Pako siedzi pod brama i ani szczeknie.

Posted

Jak mnie to dogo czasem wqr....

Czesałam dziś Nelką i czesalam... i po 30min mialam w ręku ledwo garstkę kudłów ;) Mamanabank jesteś genialna!!! W końcu kłaki nie fruwają mi po mieszkaniu :D Co mam zrobić, żeby taki stan się utrzymał? Jak często ją skubać? ;)
Czytaj: jak często mamy jeździć w odwiedziny do Łowicza ??? :D

Posted

leni356 napisał(a):
Anita, może salon psie spa otworzysz? :) Będziemy stałymi klientami :)

Koniecznie !!! Pixel Aikowo też czeka w kolejce, jak się trochę ociepli ;) I brodnicko-warszawski Czapi ;)

Posted

Ogłaszam otwarcie kawiarenki o nazwie "skubany pies" - ZAPRASZAM!!!!

Oświadczam również, że wszystkie sierściuchy będą skubane gratis! Prosimy umawiać się telefonicznie bądź drogą mailową :-)

Andzike, gruntowne trymowanie wystarczy robić raz na kilka miesięcy, może trzy, zależy jak szybko sierść rośnie, a dodatkowo możesz Nelkę przeczesywać trymerem hakowym, zamiast zwykłego grzebienia, tylko musisz kupić naprawdę dobrej jakości i dosyć gęsty, taki jak widziałaś u mnie.

Kto następny w kolejce? :-)

Posted

Ten "skubany pies" to jest pomysł na interes,np.kawiarnia gdzie moz a przyjśc z psem!Działaja takie w Europie a jaka edukacja społeczeństwa u podstaw.Kawiarnia "SKUBANY PIES"! Prawda ,ze brzmi bosko!Mówię powaznie!Gdyby ktos chciał sie tym zająć to podpowiem ską wziąć pieniądze!

Posted

Romka napisał(a):
Ten "skubany pies" to jest pomysł na interes,np.kawiarnia gdzie moz a przyjśc z psem!Działaja takie w Europie a jaka edukacja społeczeństwa u podstaw.Kawiarnia "SKUBANY PIES"! Prawda ,ze brzmi bosko!Mówię powaznie!Gdyby ktos chciał sie tym zająć to podpowiem ską wziąć pieniądze!

Tak to naprawdę świetny pomysł :)
Tylko Romka nie każ mamiebank załatwiać "żółtych papierów" :D

Posted

Romka napisał(a):

Tak to naprawdę świetny pomysł :)
Tylko Romka nie każ mamiebank załatwiać "żółtych papierów":diabloti:

Posted

Pewne kroki już w tym kierunku zostały poczynione. Im dłużej przebywam z Romką, tym bardziej wydaje mi się, że te papiery po prostu mi się należą, bez zbędnych formalności :-)

Posted

A, na kawę to masz zaproszenie nie ustające! :-)

Takie sierściuchy lubię najbardziej, już widzę to błoto spływające w strumieniach prysznica, boskie! Musisz utytłać tak Pascala przed przyjazdem, koniecznie!

Posted

mamanabank napisał(a):
Pewne kroki już w tym kierunku zostały poczynione. Im dłużej przebywam z Romką, tym bardziej wydaje mi się, że te papiery po prostu mi się należą, bez zbędnych formalności :-)

Dzisiejszy "czekoladkowy "przykład tego przykładem!Dla zainteresowanych o co chodzi wysyłamy PW!

Posted

Całkiem powaznie myslę ,ze musimy byc samowystarczalne na naszym terenie działania od hotelu dla zwierząt po salon fryzjerski dla psiaków czy kafejkę "Skubany Pies" a takze miejsce z jednym choć boksem gdzie mozna by ztrzymac psiaka jak schronisko bedzie zamkniete(pies znaleziony w nocy ,np.).I co Wy na to?