Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Qrna, chyba mi się coś wlasnie przewidziało... głaszczę Nelę pod łapą, a tam coś przyczepione... myslałam, ze coś jej się przykleiło, kawałek groszka czy coś... A to... ORDYNARNY, OPITY KLESZCZ!!!! Czy to mozliwe na początku marca???? Jutro kąpiel i frontline :/

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ociepliło się, to normalne. Mogą być nawet w zimę jak nie ma mrozów. Koleżanka mi parę dni temu wspominała żeby zakropić swoje psy, ale oczywiście zapomniałam :roll: Też się dzisiaj przejdę po jakiś preparat, w zeszłym roku sprawdzał się u mnie Sabunol

Posted

mamanabank napisał(a):
No jasne! Możliwe!
A wyciągnęłaś jej tego kleszcza?

Wyciągnęłam, po wycieczke do Białowieży w zeszłym roku też sobie wyciągałam ;) ale ja mam zdecydowanie mniej kłaków na łapie niż Nela, więc mam nadzieje, ze jej też wyciągnełam dobrze ;)

Posted

Chwilowa ilość zwierząt na stanie - 3 sztuki - w tym jeden bandzior z błyskiem w oku ;)

I dwie bardzo grzeczne dziewczynki :)

EDIT: cholercia, ten dywanik był kiedyś koloru Shiby... WTF ??? :roll:

Posted

Dziś odbyło się wielkie kąpanie psów ;) Zdjęc Shiby nie wklejam, bo mokra traci cały swój urok - wygląda jak szczur ;)

Za to Nelka już mnie chyba nie kocha ;)

Posted

leni356 napisał(a):
Może się niedługo przestanie dąsać :) Przekup parówką ;) W wannie wygląda jak męczennik :D

Przekupilam kurczakiem ;) Dla Shiby to normalka - jest kąpana regularnie, ale Nela patrzyla na mnie jakbym jej wielką krzywdę robila ;)

Posted

Zdjęcia superowe! Brakuje jeszcze trochę psiaków: Pascala, Negry, Romki, Paco i Goldena :evil_lol:

Neli trymowanie podobało się tak samo jak kąpiel :shake: biedna sunia wpadła w moje łapy

Posted

[FONT=Arial]Co się dzieje?[/FONT]
[FONT=Arial]Chcesz zobaczyć?[/FONT]
[FONT=Arial]To kolejny [/FONT]
[FONT=Arial]Zlot Kudłaczy!!!:lol::lol::lol:[/FONT]

Posted

[quote name='UBOCZE'][FONT=Arial]Co się dzieje?[/FONT]
[FONT=Arial]Chcesz zobaczyć?[/FONT]
[FONT=Arial]To kolejny [/FONT]
[FONT=Arial]Zlot Kudłaczy!!!:lol::lol::lol:[/FONT]

Wow Ubocze :D na wiosenny zlot ludłaczy nad rzeką musicie koniecznie zjawić się z Misią :D