Andzike Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Qrna, chyba mi się coś wlasnie przewidziało... głaszczę Nelę pod łapą, a tam coś przyczepione... myslałam, ze coś jej się przykleiło, kawałek groszka czy coś... A to... ORDYNARNY, OPITY KLESZCZ!!!! Czy to mozliwe na początku marca???? Jutro kąpiel i frontline :/ Quote
mamanabank Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 No jasne! Możliwe! A wyciągnęłaś jej tego kleszcza? Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ociepliło się, to normalne. Mogą być nawet w zimę jak nie ma mrozów. Koleżanka mi parę dni temu wspominała żeby zakropić swoje psy, ale oczywiście zapomniałam :roll: Też się dzisiaj przejdę po jakiś preparat, w zeszłym roku sprawdzał się u mnie Sabunol Quote
Andzike Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mamanabank napisał(a):No jasne! Możliwe! A wyciągnęłaś jej tego kleszcza? Wyciągnęłam, po wycieczke do Białowieży w zeszłym roku też sobie wyciągałam ;) ale ja mam zdecydowanie mniej kłaków na łapie niż Nela, więc mam nadzieje, ze jej też wyciągnełam dobrze ;) Quote
Andzike Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mamanabank napisał(a):Zuch dziewczynka! Zuch to ja jestem robiąc jej zastrzyki ;) brrr.... nienawidzę igiel ;) Quote
Andzike Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Chwilowa ilość zwierząt na stanie - 3 sztuki - w tym jeden bandzior z błyskiem w oku ;) I dwie bardzo grzeczne dziewczynki :) EDIT: cholercia, ten dywanik był kiedyś koloru Shiby... WTF ??? :roll: Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dziś odbyło się wielkie kąpanie psów ;) Zdjęc Shiby nie wklejam, bo mokra traci cały swój urok - wygląda jak szczur ;) Za to Nelka już mnie chyba nie kocha ;) Quote
leni356 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Może się niedługo przestanie dąsać :) Przekup parówką ;) W wannie wygląda jak męczennik :D Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Rudolfowi kąpiel darowałam, ale bardzo był zainteresowany ;) He, he, he;) Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wypuść nas z tej lazienki, bo zgłosimy Cie do TOZu!!!! Quote
Andzike Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 leni356 napisał(a):Może się niedługo przestanie dąsać :) Przekup parówką ;) W wannie wygląda jak męczennik :D Przekupilam kurczakiem ;) Dla Shiby to normalka - jest kąpana regularnie, ale Nela patrzyla na mnie jakbym jej wielką krzywdę robila ;) Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bardzo dziękujemy mamanabank - "ciociu nożyczki";) za nową piękną fryzurę :D Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A na spacerze to już było totalne szaleństwo ;) Quote
mamanabank Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Zdjęcia superowe! Brakuje jeszcze trochę psiaków: Pascala, Negry, Romki, Paco i Goldena :evil_lol: Neli trymowanie podobało się tak samo jak kąpiel :shake: biedna sunia wpadła w moje łapy Quote
UBOCZE Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [FONT=Arial]Co się dzieje?[/FONT] [FONT=Arial]Chcesz zobaczyć?[/FONT] [FONT=Arial]To kolejny [/FONT] [FONT=Arial]Zlot Kudłaczy!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Quote
Andzike Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='UBOCZE'][FONT=Arial]Co się dzieje?[/FONT] [FONT=Arial]Chcesz zobaczyć?[/FONT] [FONT=Arial]To kolejny [/FONT] [FONT=Arial]Zlot Kudłaczy!!!:lol::lol::lol:[/FONT] Wow Ubocze :D na wiosenny zlot ludłaczy nad rzeką musicie koniecznie zjawić się z Misią :D Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Tak, tak, tak! Zapsimy Łowicz! A faktycznie właściwie same kudłacze się spotkały, tylko niektóre haniebnie oskubane :evil_lol: Quote
leni356 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zdjęcia świetne :) Pewnie po takich szaleństwach wszystkie spały snem kamiennym :) Quote
mamanabank Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 prawie, tylko Hyziek szukał Neli do wieczora, ale jak wiesz, petity nie są całkiem normalne :-) Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tak to nie był zupełnie "normalny"dzien ale było bardzo fajnie!A "kudłate' zdjęcia świetne !Widać,ze psiaki sa super! Quote
Recommended Posts