Jump to content
Dogomania

Gucio i Nuria + gościnnie koty,Qń i inni...

Recommended Posts

Posted

nie pamietam juz dokladnie ale osoba ta login miala zwiazany z haszczakami,happy husky czy cos takiego :lol:
Te szelki sa zwykle parciane ale maja fajny kolorek :) idianskie wzorki juz mi zbrzydly :evil_lol:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emi a właśnie ja nic nie napisałam o kotku :oops: :oops: po wyleczeniu bedziesz szukała mu domku? Niech sie kicia trzyma! a ludzie to naprawde potwory :( nie rozumie... po prostu nie rozumie :angryy:
Na 100% myślimy o tej samej osobie, ona rowniez szyje szelki do ciagniecia dla haszczakow, kantarki itp. :) i jak dobrze pamietam jest z Krakowa :)

Nuri ładnie w tym koloze :evil_lol:

Posted

tak,kotek szuka domu!! Narazie mieszka w stajni w siodlarni bo u mnie w mieszkaniu juz bym go nie upchnela ;)

a Nuria... to kawal skurczybyka :angryy: Juz nie raz nabila mi siniaka czy oberwalam od niej po nosie ale dzisiaj....!! Rozwalila mi cala dolna warge z dwoch stron :mad: Boliiii :( zaraz po zdarzeniu kiedy ja zwijalam sie z bolu a do oczu naplywaly mi lzy Nuria radosnie zataczala kola wokol mnie w szalenczym galopie.Gdy juz doszlam do siebie spojrzala na mnie wzrokiem "no uciekaj...chce cie gonic.Bawmy sie!!"

Posted

zaba14 napisał(a):
szalona z niej psica :evil_lol: ale nie martw sie do wesela sie zagoi :) :buzi:

a kotek jakby co w stajni zostac nie moze?

moze ale to nie jest dobre miejce dla takiego kota po przejsciach.Ta kocica zasluguje na bezpieczenstwo a dookola stajni samochody,pociagi.Tydzien temu stracilismy juz jednego stajennego kota -przejechal go samochod nie bylo juz czego zbierac z ulicy.
Pozostal nam Wincenty-jeszcze dzieciak wiec boi sie narazie sam wychodzic poza ogrod.Wolalabym znalezc tej kocicy normalny dom,stajnia to ostatecznosc.

Posted

Kicia jest juz na miau od samego poczatku.Narazie priorytetem jest aby kicia doszla do siebie i wygladala jak normalny kot,wtedy bedziemy ja rozglaszac po swiecie :)

Posted

"kacpru" napisał(a):
nie pamietam juz dokladnie ale osoba ta login miala zwiazany z haszczakami,happy husky czy cos takiego :lol:

Ja za to miałam małe nieprzyjemności, od osoby o tym nicku, również chciałam szelki, czekałam od czerwca do września, kiedy zostały zwrócone pieniądze... :shake:

Trzymam kciuki za kotka :*

Posted

z kotkiem juz dobrze,z dnia na dzien wyglada coraz lepiej :)

a to dzisiejsze foty,tymrazem Gustawa :loveu: -Rzeźnika (jak to go nazywal moj byly bliski przyjaciel :lol: )

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj odrazu widać, że koty rządzą w tym domu :evil_lol:

swiete slowa :evil_lol: Wystarczy wejsc do mojego pokoju....doslownie kocia swiatynia,z kazdego zakamarka wylaniaja sie kocie postacie,lacznie z tymi zywymi :lol: A psy nie maja nawte prawa warknac na kociaste i tez sie tego trzymaja :p

Nowe foty z serii "wołowe ogonki-mniaaaaaaam" :D Nawet Gustavo walczyl z kawalkiem ogona niestety nie mam tego uwiecznionego na fotach :( Musicie sie zadowolic Nuriastym

a tu moje kochane Niebieskie,ktorego losy sie wlasnie waza :(

a ta fota idealnie odzwierciela jego charakter lub tez sposob bycia :lol: :lol: :lol: "wszystko miec w du**e,jak najwiecej zjesc":cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']nio wkoncu sie pojawilas:) jak tam sie czuje kicka? widac juz jakis domek na horyzoncie

Kicia pieknieje z dnai na dzen.Postanowione,ze zostanie jednak w stajni bo wszyscy sie do niej przyzwyczaili :) Mieszka w siodlarni razem z Walkerem-kocim mlodzieniaszkiem(zgarnietym z autostrady-jego matke przejechal samochod) Ladnie zalatwia sie do kuwety,juz nawet wychodzi na spacerki ale boi sie oddalac-cale szczescie.Czekamy az utyje i bedziemy ja sterylizowac.Mam nadzieje,ze nic sie nie zmieni i w dalszym ciagu nie bedzie odchodzic za daleko :(

Posted

Śliczny Koń :p
Jakbyś mi dała fotki z profilu i od przodu to powiedziałabym ci wszystko o jego charakterze bo właśnie uczę się a takie ćwiczenie mi się przyda:cool3:
Jak ta wróżka jestem teraz bo czytam z glowy konia jego cechy charakteru