agusia123 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 i jak?? ma byc jeszcze krocej?? bo mam z tym stresa:roll: Quote
ewa2909 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 My tutaj po raz pierwszy:oops: Piękna panienka:loveu: Włoski na uszach powinny być zgolone na 1/3 wysokości,ww kształcie trójkącika:p Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 agusia123 napisał(a):i jak?? ma byc jeszcze krocej?? bo mam z tym stresa:roll: Tak,jeszcze krócej :loveu: Nie stresuj się tylko przeleć się po galeriach i pooglądaj psinki. Obejrzysz i też dużo cennych informacji się dowiesz :loveu: Pozdrawiamy :multi: Ps.Roxi jest śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
agusia123 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ok, to bylo pierwsze podejscie - nie wiem kto sie bardziej denerwowal:shake: ( pan maz chyba). bedzie drugie podejscie jak mi skoncza lapki dygotac:cool3: dziekuje wszystkim za rade - chyba faktycznie lepiej jak ma te wloski krotsze:p a pytanko jeszcze malutkie - czy wasze psinki sygnalizuja potrzebe wyjscia na dwor?? bo Roxi tego nie robi - jak ma ochote to siusia w domu. Rzadko sie to zdarza, bo wychodzimy z nia czesto, ale jednak zdarza. Noce przesypia cale ale rano jak sie z nia od razu nie wyjdzie to hmmmm...:diabloti: Wiec potrafi wytrzyma te 6-8 godz - oczywiscie w dzien niestety nie:shake: nie wiem czy to kwestia czasu -bo w sumie ma dopiero 6 m-cy, dodam, ze na dwor wychodzi od pierwszego dnia czyli od 6 tygodnia :loveu:aga Quote
Princess_York Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cześć wam !:loveu: Śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wiatamy po raz pierwszy i na pewno nie ostatni :evil_lol::loveu::evil_lol:. Roxi jest śliczna i z przyjemnością będziemy do Was często zaglądać:loveu::loveu::loveu:. Prosimy tylko o duuużo fotek ślicznej panienki :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam porannie i kawowo:) Jestem u Was pierwszy raz ale napewno nie ostatni:) Przesyłamy mizianka dla pięknej panienki:):) Quote
agusia123 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 witamy witamy i ponawiam pytanko: - czy wasze psinki sygnalizuja potrzebe wyjscia na dwor?? bo Roxi tego nie robi - jak ma ochote to siusia w domu. Rzadko sie to zdarza, bo wychodzimy z nia czesto, ale jednak zdarza. Noce przesypia cale ale rano jak sie z nia od razu nie wyjdzie to hmmmm...:diabloti: Wiec potrafi wytrzyma te 6-8 godz - oczywiscie w dzien niestety nie:shake: nie wiem czy to kwestia czasu -bo w sumie ma dopiero 6 m-cy, dodam, ze na dwor wychodzi od pierwszego dnia czyli od 6 tygodnia :loveu:aga Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 agusia123 napisał(a):witamy witamy i ponawiam pytanko: - czy wasze psinki sygnalizuja potrzebe wyjscia na dwor?? bo Roxi tego nie robi - jak ma ochote to siusia w domu. Rzadko sie to zdarza, bo wychodzimy z nia czesto, ale jednak zdarza. Noce przesypia cale ale rano jak sie z nia od razu nie wyjdzie to hmmmm...:diabloti: Wiec potrafi wytrzyma te 6-8 godz - oczywiscie w dzien niestety nie:shake: nie wiem czy to kwestia czasu -bo w sumie ma dopiero 6 m-cy, dodam, ze na dwor wychodzi od pierwszego dnia czyli od 6 tygodnia :loveu:aga Hej! Z Bellem to jest tak-załatwia się na dworzu i załatwi się też czasami jeszcze w domku :angryy: Pomimo,że ma 7 miesięcy :angryy: Sygnalizuje,że chce wyjść.Noc przetrzyma całą. Ale był moment,że wychodził na dwór,nic nie zrobił i po powrocie załatwiał się w domu :angryy::angryy::angryy: Pozdrawiam. Quote
Doti1986 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy się :multi: Co do załatwiania to moja mała kiedy skończyła się kwarantanna czyli jak miała 3 miesiące to załatwia się na dworze i nie zdarza się jej załatwić w domu:loveu: Raz tylko jak była chora to miała wymioty, biegunkę to wtedy jej wybaczyłam bo nie mogla utrzymać bo sama woda z niej leciała:roll: Quote
agusia123 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 czyli pozostaje mi cierpliwosc:razz: wlasnie przyszlam do domu i mam siusiu na srodku pokoju:placz: a byla sama tylko 3,5 h:angryy: Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Puk! Puk! Jaka piękna dziewczynka. My też po raz pierwszy, ale nie ostatni. Nie stresuj się tymi kałużami, niedługo na pewno ich już nie będzie. My co prawda nie mieliśmy tego problemu, ale od początku byliśmy konsekwentni, wychodziliśmy na dwór tak często, jak się dało, w domu pozwalaliśmy na siusianie tylko na podkład, tłumaczyliśmy, tłumaczyliśmy i jest efekt. Będzie dobrze! Głowa do góry! Quote
agusia123 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dlatego mnie to dziwi, ze od poczatku - od 6 tygodnia wychodzi na dwor co 2 godz. W domu nie pozwalalam wogole siusiac, nawet podklad mialam tylko przez miesiac w nocy. Wiec juz powinna zakodowac ze siusiu robimy na dworze.:-( Quote
agusia123 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 foteczki:placz:wszystko stracone, nie mam nic - jedyna nadzieje w informatykach, ktorzy probuja odzyskac od 2 dni dane. :placz: zrobie nowe to wystawie Quote
agusia123 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 taka foteczka sprzed chwil - jeszcze goraca:cool3: Quote
dysia-u Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 puk puk :lol: można? witamy sie po raz pierwszy http://img52.imageshack.us/img52/7433/img7954.jpg takie śliczne maleństwo :multi: Quote
agusia123 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dziekujemy dziekujemy i mamy nadzieje, ze jak urosnie to nie bedzie odbiegac uroda od Twojej Mejsi:loveu: Quote
dysia-u Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 agusia123 napisał(a):dziekujemy dziekujemy i mamy nadzieje, ze jak urosnie to nie bedzie odbiegac uroda od Twojej Mejsi:loveu: dziękujemy :oops: Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy serdecznie i pozdrawiamy cieplutko :loveu::loveu::loveu: No i czekamy na duuuużo foteczek. Jeśli stare utracone to mogą być same nowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts