dysia-u Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 :lol:cześć . jak tam po wizycie na dg? masz cierpliwośc do tych zmian? Quote
agusia123 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 hejka dziwczyny, w koncu udalo mi sie odnalzesc galerie!!! to jest jakis koszmar albo ja jestem tak zacofana :) nie potrafie sie przestawic na to cos!!! kombinezon dotal pasuje slicznie - chce dodac fortke ale nie wiem czy mi sie uda:( Quote
Doti1986 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Śliczna panienka i kombinezon:) Mówiłam że będzie pasował:) Quote
agusia123 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Hejka dziewczyny, nie zagladamy czesto bo mnie te nowosci denerwuja w kazdym razie mam pytanie - Roxi strasznie zaczalo smierdziec z pyska - uwazam, ze o nie jest normalone dla tak mlodego pieska. Co robic - moze to wina tych 2 rzedow zebow??? moze jednak powinnam je szybko usunac??? Quote
Doti1986 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja kupuje Pixi taka kostkę do gryzienia w zoologicznym działa na oddech i na kamień na zębach może pomoże :) Quote
Marzena* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kombinezonik śliczniutki i panienka pięknie w nim wygląda :) A z nieświeżym oddechem suniek nie mamy jeszcze problemów więc nie wiem. Viky miała podwójne tylko kły, ale nie wpływało to na oddech :) Quote
Nati28 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 agusia123 napisał(a):Hejka dziewczyny, nie zagladamy czesto bo mnie te nowosci denerwuja w kazdym razie mam pytanie - Roxi strasznie zaczalo smierdziec z pyska - uwazam, ze o nie jest normalone dla tak mlodego pieska. Co robic - moze to wina tych 2 rzedow zebow??? moze jednak powinnam je szybko usunac??? Lepiej idz z tym o weta bo to raczej nie jest normalne :roll: Coco tez smierdzi troche z pysk ale on ma juz swoje lata i troszke kamienia Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :) My tu chyba po raz pierwszy :) Roxi jest śliczna, a kombinezon leży jak szyty na miarę :D Pozdrawiamy i życzymy mnóstwa prezentów :D :* Quote
Recommended Posts