agusia123 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Hej laseczki, wlasnie zauwazyla u Roxi dwa rzedy zebow, z przodu mleczaki z tylu stale. Czy to normalne??:crazyeye: jestem przerazona bo slyszalam o wyrywaniu zabkow u yorkow:-o Quote
agusia123 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 agusia123 napisał(a):Hej laseczki, wlasnie zauwazyla u Roxi dwa rzedy zebow, z przodu mleczaki z tylu stale. Czy to normalne??:crazyeye: jestem przerazona bo slyszalam o wyrywaniu zabkow u yorkow:-o hejka - bylam u weterynarza i chce jej wszystkie zabki usuwac w poniedzialek :-(-potem poszlam by obciac ucholki a pani mi tam powiedziala, ze to za wczesnie na wyrywanie, ze mam poczekac jeszcze ze 2-3 miesiace. Teraz to juz zglupialam, bo nie wiem co robic:placz: Quote
dysia-u Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 agusia123 napisał(a):hejka - bylam u weterynarza i chce jej wszystkie zabki usuwac w poniedzialek :-(-potem poszlam by obciac ucholki a pani mi tam powiedziala, ze to za wczesnie na wyrywanie, ze mam poczekac jeszcze ze 2-3 miesiace. Teraz to juz zglupialam, bo nie wiem co robic:placz: hej :lol: weterynarz od zębów fryzjer od uszów :evil_lol: Quote
agusia123 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 no tak:oops: zatem wyrywamy:placz: zgupialam bo babka sama ma yorki i wydawalo by sie, ze moze miec racje..... i wzbudziala we mnie niepewnosc:mad:i wahanie:razz: Quote
ewa2909 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 agusia123 napisał(a):hejka - bylam u weterynarza i chce jej wszystkie zabki usuwac w poniedzialek :-(-potem poszlam by obciac ucholki a pani mi tam powiedziala, ze to za wczesnie na wyrywanie, ze mam poczekac jeszcze ze 2-3 miesiace. Teraz to juz zglupialam, bo nie wiem co robic:placz: To nieciekawie:shake: Zobacz jeszcze czy te mleczne sie nie ruszają.Weź Roxi i po przeciągajcie sie troszke.Może Wam do tego posłużyć "pan gałgan"to jest taki sznur z węzłami dla psiaków albo zwykła skarpetka:p.Moj tosiek jest maleńkim yorkaskiem i sami poradziliśmy sobie z tymi mleczakami:p. A tak wogóle to cze:multi: Quote
karkakarka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A ile miesięcy ma Roxi? I gdzie byłyście u weta? No i gdzie fotki po obcięciu uszek :cool3: Quote
agusia123 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 karkakarka napisał(a):A ile miesięcy ma Roxi? I gdzie byłyście u weta? No i gdzie fotki po obcięciu uszek :cool3: Roxi ma skonczone 6 miesiecy ( prawie-24.11:)) bylysmy na pszczynskiej bo tam mamy rzut beretem, natomiast kontaktowalam sie telefonicznie z wetem na dolnej wsi i powiedzial to samo:-( natomiast ja dalej mam mieszane uczucia - i odmowilam ten zabieg - poczekamy do grudnia. Ucholek nie obcielam, bo nie bylo tej osoby co sie tym zajmuje:shake: jestesmy umowione na srode- czwartek:cool3: Quote
megi82 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 jak poczekasz do grudnia z ząbkami to niec sie nie stanie tak pozatym to witamy sie czemay na wizyte u fryzjerka i foteczki Quote
agusia123 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Roxi po kapieli- maly puszek:p sasiad na zalotach:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Śliczna parka:evil_lol: A jaki kawaler uroczy:evil_lol: Uwielbiam jak nasze "maleństwa" są od razu po kąpieli takie czyściutkie, pachnące:):) Quote
agusia123 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Doti1986']Śliczna parka:evil_lol: A jaki kawaler uroczy:evil_lol: - no wlasnie mi tu sasiad zagaduje, a ja nie chce jej stawiac - mysle o sterylizacji, no ale jeszcze za wczesnie:cool3: Uwielbiam jak nasze "maleństwa" są od razu po kąpieli takie czyściutkie, pachnące:):) - nioooo u nas tradycyjna sobotnia kapiel:razz: Roxi juz stoi grzecznie pod prysznicem;) jeszcze tylko czasami burzy sie do suszarki, ale idzie nam coraz lepiej:mad: milego wiczorku wszystkim zyczymy:lol::lol: Quote
karkakarka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Tola miała usuwane w 6 miesiacu zabki, właśnie na dolnej wsi u dr Mokrskiej - bardzo fajna lekarka, słyszałam o niej dużo dobrego, młoda, ale konkretna :loveu: A na pszczyńskiej to faktycznie musisz gdzieś blizutko mnie mieszkać :cool3: Ja codziennie rano maszeruję z Tola do przedszkola na pszczyńskiej :eviltong: Może kiedyś się spotkamy na spacerku :D Fotki pokąpielowe - cudne - Tola też dziś była kąpana, taka nasza sobotnia tradycja :) Quote
agusia123 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 karkakarka napisał(a):Tola miała usuwane w 6 miesiacu zabki, właśnie na dolnej wsi u dr Mokrskiej - bardzo fajna lekarka, słyszałam o niej dużo dobrego, młoda, ale konkretna :loveu: - ale kielki czy wiekszosc zabkow?? bo u Roxi to nie jest kwestia kielkow tylko calego przodu:-( A na pszczyńskiej to faktycznie musisz gdzieś blizutko mnie mieszkać :cool3: Ja codziennie rano maszeruję z Tola do przedszkola na pszczyńskiej :eviltong: Może kiedyś się spotkamy na spacerku :D - mieszkam w bloku przed przedszlkolem, z balkonu patrze na nie, az dziwne, ze nie spotkalysmy sie - bo wlasnie od strony przedszkola spacerujemy, a moja corka skonczyla w czerwcu przedszkole:lol: Fotki pokąpielowe - cudne - Tola też dziś była kąpana, taka nasza sobotnia tradycja :) u nas tez kapiel to sobotnia tradycja:biggrina: Quote
megi82 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 sliczne foteczki kawaler niczego sobie Quote
Nati28 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam :lol: http://img338.imageshack.us/img338/6202/pokapieli.jpg slicznie :loveu: Quote
agusia123 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wojna domowa: popoludniowa sesja- odwiedziny przybranej mamy:lol: Roxi traktuje ja jako worek treningowy, a ona dzielnie znosi jej ataki:cool3: Quote
dysia-u Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://img2.imageshack.us/img2/9889/img6772o.jpg górą nasi !!! :multi::multi::multi: Quote
Doti1986 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witamy się wtorkowo. I jak tam doszedł już kombinezon? Quote
Nati28 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Jaka Roxi odwazna ze sie wdaje w takie bojki :) Quote
Recommended Posts