Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej laseczki,
wlasnie zauwazyla u Roxi dwa rzedy zebow, z przodu mleczaki z tylu stale. Czy to normalne??:crazyeye: jestem przerazona bo slyszalam o wyrywaniu zabkow u yorkow:-o

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusia123 napisał(a):
Hej laseczki,
wlasnie zauwazyla u Roxi dwa rzedy zebow, z przodu mleczaki z tylu stale. Czy to normalne??:crazyeye: jestem przerazona bo slyszalam o wyrywaniu zabkow u yorkow:-o

hejka - bylam u weterynarza i chce jej wszystkie zabki usuwac w poniedzialek :-(-potem poszlam by obciac ucholki a pani mi tam powiedziala, ze to za wczesnie na wyrywanie, ze mam poczekac jeszcze ze 2-3 miesiace. Teraz to juz zglupialam, bo nie wiem co robic:placz:

Posted

agusia123 napisał(a):
hejka - bylam u weterynarza i chce jej wszystkie zabki usuwac w poniedzialek :-(-potem poszlam by obciac ucholki a pani mi tam powiedziala, ze to za wczesnie na wyrywanie, ze mam poczekac jeszcze ze 2-3 miesiace. Teraz to juz zglupialam, bo nie wiem co robic:placz:

hej :lol: weterynarz od zębów fryzjer od uszów :evil_lol:

Posted

agusia123 napisał(a):

To nieciekawie:shake:
Zobacz jeszcze czy te mleczne sie nie ruszają.Weź Roxi i po przeciągajcie sie troszke.Może Wam do tego posłużyć "pan gałgan"to jest taki sznur z węzłami dla psiaków albo zwykła skarpetka:p.Moj tosiek jest maleńkim yorkaskiem i sami poradziliśmy sobie z tymi mleczakami:p.
A tak wogóle to cze:multi:

Posted

karkakarka napisał(a):
A ile miesięcy ma Roxi? I gdzie byłyście u weta?
No i gdzie fotki po obcięciu uszek :cool3:

Roxi ma skonczone 6 miesiecy ( prawie-24.11:)) bylysmy na pszczynskiej bo tam mamy rzut beretem, natomiast kontaktowalam sie telefonicznie z wetem na dolnej wsi i powiedzial to samo:-(
natomiast ja dalej mam mieszane uczucia - i odmowilam ten zabieg - poczekamy do grudnia.

Ucholek nie obcielam, bo nie bylo tej osoby co sie tym zajmuje:shake:
jestesmy umowione na srode- czwartek:cool3:

Posted

[quote name='Doti1986']Śliczna parka:evil_lol: A jaki kawaler uroczy:evil_lol:

- no wlasnie mi tu sasiad zagaduje, a ja nie chce jej stawiac - mysle o sterylizacji, no ale jeszcze za wczesnie:cool3:

Uwielbiam jak nasze "maleństwa" są od razu po kąpieli takie czyściutkie, pachnące:):) - nioooo u nas tradycyjna sobotnia kapiel:razz: Roxi juz stoi grzecznie pod prysznicem;) jeszcze tylko czasami burzy sie do suszarki, ale idzie nam coraz lepiej:mad:
milego wiczorku wszystkim zyczymy:lol::lol:

Posted

Tola miała usuwane w 6 miesiacu zabki, właśnie na dolnej wsi u dr Mokrskiej - bardzo fajna lekarka, słyszałam o niej dużo dobrego, młoda, ale konkretna :loveu:

A na pszczyńskiej to faktycznie musisz gdzieś blizutko mnie mieszkać :cool3: Ja codziennie rano maszeruję z Tola do przedszkola na pszczyńskiej :eviltong: Może kiedyś się spotkamy na spacerku :D

Fotki pokąpielowe - cudne - Tola też dziś była kąpana, taka nasza sobotnia tradycja :)

Posted

karkakarka napisał(a):
Tola miała usuwane w 6 miesiacu zabki, właśnie na dolnej wsi u dr Mokrskiej - bardzo fajna lekarka, słyszałam o niej dużo dobrego, młoda, ale konkretna :loveu:

- ale kielki czy wiekszosc zabkow?? bo u Roxi to nie jest kwestia kielkow tylko calego przodu:-(

A na pszczyńskiej to faktycznie musisz gdzieś blizutko mnie mieszkać :cool3: Ja codziennie rano maszeruję z Tola do przedszkola na pszczyńskiej :eviltong: Może kiedyś się spotkamy na spacerku :D

- mieszkam w bloku przed przedszlkolem, z balkonu patrze na nie, az dziwne, ze nie spotkalysmy sie - bo wlasnie od strony przedszkola spacerujemy, a moja corka skonczyla w czerwcu przedszkole:lol:

Fotki pokąpielowe - cudne - Tola też dziś była kąpana, taka nasza sobotnia tradycja :)

u nas tez kapiel to sobotnia tradycja:biggrina: