Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomocy - jak przelokonac Roxi do wyjscia na dwor - zapiera sie lapkami i nie chce wogole wychodzic. Wynosze ja na sile i stawiam na trawniku :placz:
laskawie zrobi siusiu albo i nie - co bedezie w zimie??:angryy:

Posted

agusia123 napisał(a):
pomocy - jak przelokonac Roxi do wyjscia na dwor - zapiera sie lapkami i nie chce wogole wychodzic. Wynosze ja na sile i stawiam na trawniku :placz:

może jest juz jej zimno?masz sweterek lub inne ubranko?
Może to pomoże

Posted

ma kurteczke ortalionowa, nie przemakalna - nie cierpi jej ale juz przynajmniej w niej wychodzi. Nie mniej jednak to jest masakra - szarpie sie i ucieka do domu. Jak jestem sanowcza to zalatwi sie w biegu na chodniku:angryy: wlasnie przed chwila maz wracal na dwor posprztac z chodnika:placz:

Posted

fotki z serii patrzymy na TV z ukochanym i jedynym Panem Mezem ( ma fiola na jego punkcie):

z moim synem, ktory wychodzi z nia na dwor odkad jest u nas - jak mu jako 9 tyg szczeniak uciekal pod samochod to wskoczyl na ulice i zatrzymal ruch wchodzac pod auto - przyprawiajac mi tym samym siwych wlosow - milosc od pierwszej chwili

Posted

Witamy się:loveu: Moja wręcz przeciwnie zamiast bać się deszczu i chłodu lata po dworze jak szalona a do domu wracamy kompletnie przemoczone:mad: Już wolałabym żeby szybko siku zrobiła i się załatwiła ale nam na każdym spacerze godzina schodzi:placz:

Posted

na to wyglada, ze Roxi to prawdziwy poduszkowiec. I cos w tym jest bo zeby sie polozyla na narozniku to trzeba jej polozyc albo kocyk z polarku albo podusie. Jak spala u mojej mamy to nie poszla do lozka do czasu jak mamusia nie polozyla jej malej poduszeczki za glowa:roll:
cieple kluchy:cool3: ale i tak ja kochamy:p

Posted

Witamy śliczną Roxi :loveu::loveu::loveu:.
Viky nie chce wychodzić na spacerki jak jest mokro, za żadne skarby nie wejdzie nawet czubkiem pazura do kałuży, na mokrą trawę też nie chce włazić:mad::mad: Jak wyjdziemy z domu i zobaczy, że pogoda jej nie pasuje to siada i zapiera się jak osiołek tak, że trzeba wracać do domu:mad:. Ale najdziwniejsze jest to, że jak deszcz złapie nas już podczas spaceru to jej w zasadzie nie przeszkadza :evil_lol::diabloti::evil_lol:
Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol:

Posted

My też mamy kombinezon bo jest o wiele praktyczniejszy od kurteczki która się ściąga z plecków podczas noszenia. Poszukajcie czegoś na allegro bo pełno jest tam kombinezonów dla psów:loveu: My właśnie z allegro mamy wystarczy tylko zmierzyć psinke i poszukać jakiegoś który będzie pasował:loveu:

http://allegro.pl/listing/search.php?category=28080&from_showcat=1&order=pd&string=kombinezon

może znajdziecie coś dla siebie:)

Posted

agusia123 napisał(a):

:multi::multi: moja też taki piecuch

Posted

[quote name='Doti1986']My też mamy kombinezon bo jest o wiele praktyczniejszy od kurteczki która się ściąga z plecków podczas noszenia. Poszukajcie czegoś na allegro bo pełno jest tam kombinezonów dla psów:loveu: My właśnie z allegro mamy wystarczy tylko zmierzyć psinke i poszukać jakiegoś który będzie pasował:loveu:

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

może znajdziecie coś dla siebie:)

hejka - dzieki za linka, znalazlam cos co mi wpadlo w oko ale nie wiem czy to spasi - nijak sie ma moja Roxi do wymiarow, alba nam brakuja 2 cm albo za duzo:-(
zamowimy z mozliwoscia zwrotu - to chyba najbezpieczniejsza forma:p

Posted

agusia123 napisał(a):
hejka - dzieki za linka, znalazlam cos co mi wpadlo w oko ale nie wiem czy to spasi - nijak sie ma moja Roxi do wymiarow, alba nam brakuja 2 cm albo za duzo:-(
zamowimy z mozliwoscia zwrotu - to chyba najbezpieczniejsza forma:p

Ja zamówiłam z lekkim zapasem czyli rozmiar o kilka centymetrów za duże niż wymiary psa i jak paczka przyszła to kombinezon okazał się jakby szyty na miarę:loveu:

Posted

Doti mozesz pochwalic sie co zamowilas i jakie rozmiary?? Roxi skonczyla pol roku i pewnie jeszcze urosnie, ale doswiadczona kurteczka ktora mam wolalabym cos bardziej obcislego.
znalazlam: http://allegro.pl/show_item.php?item=803202631&errmsg
Dlugosc Grzbietu ok.24-26 cm
Obwod klatki ok.28-32cm
Dlugosc brzucha ok ca.13-15cm
Obwod szyji ok.16-21 cm
Dlugosc zamka przy kombinezonie ok.24-25 cm
i http://www.allegro.pl/item789186167_kombinezon_na_deszcz_umbrella_red_rainbow_rozm_s.html
Dlugość grzbietu 26-28cm Obwod klatki 28-32 cm Obwód szyji 18-22 cm,waga psa 2-2,8 Kg

roznica to 2 cm na dlugosci ale ten opis z kilogramami- Roxi wazy 1,7 kg:cool3: nie wiem ile jeszcze moze przybrac

Posted

Witamy sie znowym yoreczkiem i yorkomaniakami:lol:. Jesteśmy tu pierwszy raz ale zapewne nie ostatni. Roxi jest słodziutka, ale jak przystało na galerie domagamy sie więcej foteczek pieknej panienki:lol:

Posted

[quote name='agusia123']Doti mozesz pochwalic sie co zamowilas i jakie rozmiary?? Roxi skonczyla pol roku i pewnie jeszcze urosnie, ale doswiadczona kurteczka ktora mam wolalabym cos bardziej obcislego.
znalazlam: Kombinezon zimowy dla pieska``HEXE`` Rozm.2 (803202631) - Aukcje internetowe Allegro
Dlugosc Grzbietu ok.24-26 cm
Obwod klatki ok.28-32cm
Dlugosc brzucha ok ca.13-15cm
Obwod szyji ok.16-21 cm
Dlugosc zamka przy kombinezonie ok.24-25 cm
i Kombinezon na deszcz**UMBRELLA*RED RAINBOW Rozm.S (789186167) - Aukcje internetowe Allegro
Dlugość grzbietu 26-28cm Obwod klatki 28-32 cm Obwód szyji 18-22 cm,waga psa 2-2,8 Kg

roznica to 2 cm na dlugosci ale ten opis z kilogramami- Roxi wazy 1,7 kg:cool3: nie wiem ile jeszcze moze przybrac

Dokładnie mamy taki sam tylko brązowy:cool3::cool3::cool3: jak ja zamawiałam to Pixi miała 6 miesięcy:loveu: I też ważyła 1.7kg i też zamówiłam rozmiar dwa wydawało mi się że będzie bardzo za duży ale jest w sam raz i jest zapas w razie jakby Pixi podrosła:loveu: Podszyłam tylko ten ściągacz przy rękawkach bo były delikatnie za długie bo Pixi ma krótkie nóżki. Śmiało możesz zamówić jak znajdę zdjęcia Pixi to ci pokażę jak wygląda w kombinezonie:loveu:

Sorki że wstawiam zdjęcia u was ale chcę pokazać jak ten kombinezon wygląda na Pixi. Jest super praktyczny i na deszcz i na śnieg:cool3:

Posted

juz jestesmy na dobrej drodze z ucholkami:razz: bylo male ciecie w moim wykonaniu, wczoraj jeszcze troszke przystrzyglam a wprzyszlym tygodniu udamy sie do profesjonalisty:lol: juz dorastam do tego:cool3: powoli.....