megi82 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 witamy sie i my Roxi słodziak jest-śliczna foteczka Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 pomocy - jak przelokonac Roxi do wyjscia na dwor - zapiera sie lapkami i nie chce wogole wychodzic. Wynosze ja na sile i stawiam na trawniku :placz: laskawie zrobi siusiu albo i nie - co bedezie w zimie??:angryy: Quote
megi82 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 agusia123 napisał(a):pomocy - jak przelokonac Roxi do wyjscia na dwor - zapiera sie lapkami i nie chce wogole wychodzic. Wynosze ja na sile i stawiam na trawniku :placz: laskawie zrobi siusiu albo i nie - co bedezie w zimie??:angryy: może jest juz jej zimno?masz sweterek lub inne ubranko? Może to pomoże Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 ma kurteczke ortalionowa, nie przemakalna - nie cierpi jej ale juz przynajmniej w niej wychodzi. Nie mniej jednak to jest masakra - szarpie sie i ucieka do domu. Jak jestem sanowcza to zalatwi sie w biegu na chodniku:angryy: wlasnie przed chwila maz wracal na dwor posprztac z chodnika:placz: Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 fotki z serii patrzymy na TV z ukochanym i jedynym Panem Mezem ( ma fiola na jego punkcie): z moim synem, ktory wychodzi z nia na dwor odkad jest u nas - jak mu jako 9 tyg szczeniak uciekal pod samochod to wskoczyl na ulice i zatrzymal ruch wchodzac pod auto - przyprawiajac mi tym samym siwych wlosow - milosc od pierwszej chwili Quote
Doti1986 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy się:loveu: Moja wręcz przeciwnie zamiast bać się deszczu i chłodu lata po dworze jak szalona a do domu wracamy kompletnie przemoczone:mad: Już wolałabym żeby szybko siku zrobiła i się załatwiła ale nam na każdym spacerze godzina schodzi:placz: Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 na to wyglada, ze Roxi to prawdziwy poduszkowiec. I cos w tym jest bo zeby sie polozyla na narozniku to trzeba jej polozyc albo kocyk z polarku albo podusie. Jak spala u mojej mamy to nie poszla do lozka do czasu jak mamusia nie polozyla jej malej poduszeczki za glowa:roll: cieple kluchy:cool3: ale i tak ja kochamy:p Quote
Marzena* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy śliczną Roxi :loveu::loveu::loveu:. Viky nie chce wychodzić na spacerki jak jest mokro, za żadne skarby nie wejdzie nawet czubkiem pazura do kałuży, na mokrą trawę też nie chce włazić:mad::mad: Jak wyjdziemy z domu i zobaczy, że pogoda jej nie pasuje to siada i zapiera się jak osiołek tak, że trzeba wracać do domu:mad:. Ale najdziwniejsze jest to, że jak deszcz złapie nas już podczas spaceru to jej w zasadzie nie przeszkadza :evil_lol::diabloti::evil_lol: Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol: Quote
Doti1986 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 My też mamy kombinezon bo jest o wiele praktyczniejszy od kurteczki która się ściąga z plecków podczas noszenia. Poszukajcie czegoś na allegro bo pełno jest tam kombinezonów dla psów:loveu: My właśnie z allegro mamy wystarczy tylko zmierzyć psinke i poszukać jakiegoś który będzie pasował:loveu: http://allegro.pl/listing/search.php?category=28080&from_showcat=1&order=pd&string=kombinezon może znajdziecie coś dla siebie:) Quote
Princess_York Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a moja to od razu na deszcz :evil_lol: a potem taka galaretka z niej :p. pozdrawiamy :loveu: Quote
dysia-u Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 agusia123 napisał(a):pomocy - jak przelokonac Roxi do wyjscia na dwor - zapiera sie lapkami i nie chce wogole wychodzic. Wynosze ja na sile i stawiam na trawniku :placz: laskawie zrobi siusiu albo i nie - co bedezie w zimie??:angryy: :multi::multi: moja też taki piecuch Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam pierwszy raz u pieknej Roxi i jej Pani :loveu: Przesylam gorace pozdrowienia :lol::loveu: Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Doti1986']My też mamy kombinezon bo jest o wiele praktyczniejszy od kurteczki która się ściąga z plecków podczas noszenia. Poszukajcie czegoś na allegro bo pełno jest tam kombinezonów dla psów:loveu: My właśnie z allegro mamy wystarczy tylko zmierzyć psinke i poszukać jakiegoś który będzie pasował:loveu: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy może znajdziecie coś dla siebie:) hejka - dzieki za linka, znalazlam cos co mi wpadlo w oko ale nie wiem czy to spasi - nijak sie ma moja Roxi do wymiarow, alba nam brakuja 2 cm albo za duzo:-( zamowimy z mozliwoscia zwrotu - to chyba najbezpieczniejsza forma:p Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 dysia-u napisał(a)::multi::multi: moja też taki piecuch to co robicie w zimie??? ja juz rozwazam wyprowadzanie na balkon ale nie wiem czy nie namieszm jej w glowie:roll: Quote
Doti1986 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 agusia123 napisał(a):hejka - dzieki za linka, znalazlam cos co mi wpadlo w oko ale nie wiem czy to spasi - nijak sie ma moja Roxi do wymiarow, alba nam brakuja 2 cm albo za duzo:-( zamowimy z mozliwoscia zwrotu - to chyba najbezpieczniejsza forma:p Ja zamówiłam z lekkim zapasem czyli rozmiar o kilka centymetrów za duże niż wymiary psa i jak paczka przyszła to kombinezon okazał się jakby szyty na miarę:loveu: Quote
agusia123 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Doti mozesz pochwalic sie co zamowilas i jakie rozmiary?? Roxi skonczyla pol roku i pewnie jeszcze urosnie, ale doswiadczona kurteczka ktora mam wolalabym cos bardziej obcislego. znalazlam: http://allegro.pl/show_item.php?item=803202631&errmsg Dlugosc Grzbietu ok.24-26 cm Obwod klatki ok.28-32cm Dlugosc brzucha ok ca.13-15cm Obwod szyji ok.16-21 cm Dlugosc zamka przy kombinezonie ok.24-25 cm i http://www.allegro.pl/item789186167_kombinezon_na_deszcz_umbrella_red_rainbow_rozm_s.html Dlugość grzbietu 26-28cm Obwod klatki 28-32 cm Obwód szyji 18-22 cm,waga psa 2-2,8 Kg roznica to 2 cm na dlugosci ale ten opis z kilogramami- Roxi wazy 1,7 kg:cool3: nie wiem ile jeszcze moze przybrac Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy sie znowym yoreczkiem i yorkomaniakami:lol:. Jesteśmy tu pierwszy raz ale zapewne nie ostatni. Roxi jest słodziutka, ale jak przystało na galerie domagamy sie więcej foteczek pieknej panienki:lol: Quote
Doti1986 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='agusia123']Doti mozesz pochwalic sie co zamowilas i jakie rozmiary?? Roxi skonczyla pol roku i pewnie jeszcze urosnie, ale doswiadczona kurteczka ktora mam wolalabym cos bardziej obcislego. znalazlam: Kombinezon zimowy dla pieska``HEXE`` Rozm.2 (803202631) - Aukcje internetowe Allegro Dlugosc Grzbietu ok.24-26 cm Obwod klatki ok.28-32cm Dlugosc brzucha ok ca.13-15cm Obwod szyji ok.16-21 cm Dlugosc zamka przy kombinezonie ok.24-25 cm i Kombinezon na deszcz**UMBRELLA*RED RAINBOW Rozm.S (789186167) - Aukcje internetowe Allegro Dlugość grzbietu 26-28cm Obwod klatki 28-32 cm Obwód szyji 18-22 cm,waga psa 2-2,8 Kg roznica to 2 cm na dlugosci ale ten opis z kilogramami- Roxi wazy 1,7 kg:cool3: nie wiem ile jeszcze moze przybrac Dokładnie mamy taki sam tylko brązowy:cool3::cool3::cool3: jak ja zamawiałam to Pixi miała 6 miesięcy:loveu: I też ważyła 1.7kg i też zamówiłam rozmiar dwa wydawało mi się że będzie bardzo za duży ale jest w sam raz i jest zapas w razie jakby Pixi podrosła:loveu: Podszyłam tylko ten ściągacz przy rękawkach bo były delikatnie za długie bo Pixi ma krótkie nóżki. Śmiało możesz zamówić jak znajdę zdjęcia Pixi to ci pokażę jak wygląda w kombinezonie:loveu: Sorki że wstawiam zdjęcia u was ale chcę pokazać jak ten kombinezon wygląda na Pixi. Jest super praktyczny i na deszcz i na śnieg:cool3: Quote
karkakarka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hej :) Ja eż się muszę rozejrzeć za kombinezonem, bo mam tylko derkę :roll: Quote
agusia123 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 hejka - kupilismy kombinezonik:multi: jak przyjdzie to sie zapreentujemy:cool3: Doti Pixi slicznie w tym wyglada i nie mamy nic przeciwko jej zdjeciu w naszej galerii:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Śliczna jest Roxi:loveu: Piękniej wyglądałaby jakby miała podcięte ucholki:evil_lol: Quote
agusia123 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 juz jestesmy na dobrej drodze z ucholkami:razz: bylo male ciecie w moim wykonaniu, wczoraj jeszcze troszke przystrzyglam a wprzyszlym tygodniu udamy sie do profesjonalisty:lol: juz dorastam do tego:cool3: powoli..... Quote
karkakarka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Warto obciąć ucholki, ja uwielbiam takie wygolone :loveu: Mała ma słodki pycholek :loveu: Quote
Recommended Posts