agusia123 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jesteśmy nowe - witamy wszystkich uzytkownikow ;) Quote
agusia123 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 fajnie - tylko co zrobic, zeby sie fotki wyswietlaly?? :) Quote
Doti1986 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tak więc aby zamieścić fotki możesz je wprowadzić na serwer dzięki ImageShack® - Image Hosting Tylko musisz je zmniejszyć do rozmiary 480x640 aby nie zamulać forum:razz: kiedy już załadujesz zdjęcia klikasz na linki i w odpowiedzi na post klikasz tam jest taka ikonka przypominająca pocztówkę z górami tak wklejasz link i gotowe:loveu: Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy,witamy :multi::multi::multi: Super,że jest znowu nowa galeria :multi::multi::multi: Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jaki słodziak :loveu::loveu: Śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: A teraz napisz nam coś więcej o Roxi :loveu: Quote
agusia123 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Roxi urodzila sie 24maja 2009, i przynioslam ja do domu jak miala 6 tygodni. Jest cudowna. Poprzednio mialam dobermana wiec jak widac spory przeskok. Nie chcialam juz psa miec w domu - ale teraz nie wyobrazam sobie jakby jej nie bylo. Moje dzieci oszalaly na jej punkcie a maz - hmmm na poaczatku nie chcial slyszec o psie a teraz to jego dziewczyna:P Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 agusia123 napisał(a):Roxi urodzila sie 24maja 2009, i przynioslam ja do domu jak miala 6 tygodni. Jest cudowna. Poprzednio mialam dobermana wiec jak widac spory przeskok. Nie chcialam juz psa miec w domu - ale teraz nie wyobrazam sobie jakby jej nie bylo. Moje dzieci oszalaly na jej punkcie a maz - hmmm na poaczatku nie chcial slyszec o psie a teraz to jego dziewczyna:P He,he tak to jest z tymi naszymi M. Ale w domu kobiety rządzą :mad::mad::mad: A yoreczki to zawładną każdym:loveu: My jesteśmy w trakcie kupowania drugiego :evil_lol:,ale nie zapeszam na razie :eviltong: Powodzenia w prowadzeniu galerii. My będziemy u Was codziennie:loveu: Duuuuuuuuuuzo zdjęć prosimy :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Śliczna kruszynka:loveu::loveu::loveu: Quote
megi82 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 witamy się i my super,że jest nowy yoreczek na dogo malenka w typie rasy czy ma papierki? jest cudowna-tylko chyba już pora zeby uszka obciac-tzn.wloski na uszkach,musicie isc do fryzjera-ładnie beda wygladaly i elegancko stały Quote
matiz91 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy serdecznie nowa psinkę i jej panią :) My też jeszcze niedawno byliśmy nowi ale tutaj są tak wspaniali ludzie, że szybko się zadomowiliśmy ;) Mam nadzieję, że będziesz wstawiała nowe fotki cudnej Roxi :loveu: Jest piękna !!! Pozdrawiamy serdecznie ! :loveu::loveu::loveu: Quote
agusia123 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Witamy wszystkich ponownie i odpowiadamy naposty: 1. Roxi nie ma papierkow:) 2. Uszka - stoja jej ladnie i wlasnie caly czas sie zastanawiamy nad tym przycieciem wloskow. Wydaje mi sie, ze slicznie wyglada z taka szczotka na uszkach - ale jak wspomnialam wczesniej nie mamy doswiadczenia z takimi maluchami bo mialam dobermana defakto z ogromnymi uszami:) Jej pielegnacja sprawia mi duza przyjemnosc a jednoczesnie tak naprawde nie wiem jak sie dba o yoreczka - choc mam nadzieje, ze nicj jej nie brakuje. Faktycznie jest cudowna i wolno jej o wiele wiecej niz poprzednikowi - Max chodzil jak w zegarku i nie mial wstepu na lozka:)) Oczywiscie wystawie jeszcze pare fotek do galerii jak odzyskam dane z dysku, ktory mi wczoraj padl:( Pozdrawiam cieplutko:)) Quote
Princess_York Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy w niedziele nową psinkę na forum :loveu: Roxi jest taka słodka :loveu: :loveu: . A jak narazie do pielęgnacji to szczotka, grzebyk i kokardke jak da sie jej zrobić :) .No a potem to szampon i odzywkę :evil_lol:. Poozdrawiamy ;) Quote
agusia123 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 znalazlam 1 fotke w stylu nietoperz:) Quote
megi82 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 słodki nietoperzyk co do uszek-nawet jak stoja to winno sie przycinac:ladniej wyglada i nie bata zeby opadly...moja Lili zarosła bardzo i w tym tygodniu bedziemy szly na podciecie Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się poniedziałkowo:loveu: Śliczny nietoperek:loveu: A co do włosków to ja bym podcieła na uszkach bo później klapną jak będą dłuższe a Yorki z opadnietymi uszkami nie wyglądają atrakcyjnie:roll: Quote
*Jot* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy serdecznie :multi: Doti ma rację. A jak pójdziesz do fryzjera to jesli czegoś nie będziesz wiedziała odnośnie pielęgnacji to fryzjer wszystko Ci powie. Pozdrawiamy i zdjęć się domagamy :mad: Quote
agusia123 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 hejka dziewczyny:cool3: wczoraj dokonalam wlasnorecznie strzyzenia - tak troszeczke, zeby sie przyzwyczaic do jej wygladu:p i musze powiedziec, ze mi chyba nawet wyszlo - postaram sie strzelic fotke:razz: jak zrobie to wrzuce:lol: pozdrawiamy Quote
Recommended Posts