Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak więc aby zamieścić fotki możesz je wprowadzić na serwer dzięki

ImageShack® - Image Hosting

Tylko musisz je zmniejszyć do rozmiary 480x640 aby nie zamulać forum:razz:
kiedy już załadujesz zdjęcia klikasz na linki i w odpowiedzi na post klikasz tam jest taka ikonka przypominająca pocztówkę z górami tak wklejasz link i gotowe:loveu:

Posted

Roxi urodzila sie 24maja 2009, i przynioslam ja do domu jak miala 6 tygodni. Jest cudowna. Poprzednio mialam dobermana wiec jak widac spory przeskok. Nie chcialam juz psa miec w domu - ale teraz nie wyobrazam sobie jakby jej nie bylo. Moje dzieci oszalaly na jej punkcie a maz - hmmm na poaczatku nie chcial slyszec o psie a teraz to jego dziewczyna:P

Posted

agusia123 napisał(a):
Roxi urodzila sie 24maja 2009, i przynioslam ja do domu jak miala 6 tygodni. Jest cudowna. Poprzednio mialam dobermana wiec jak widac spory przeskok. Nie chcialam juz psa miec w domu - ale teraz nie wyobrazam sobie jakby jej nie bylo. Moje dzieci oszalaly na jej punkcie a maz - hmmm na poaczatku nie chcial slyszec o psie a teraz to jego dziewczyna:P

He,he tak to jest z tymi naszymi M.
Ale w domu kobiety rządzą :mad::mad::mad:
A yoreczki to zawładną każdym:loveu:
My jesteśmy w trakcie kupowania drugiego :evil_lol:,ale nie zapeszam na razie :eviltong:
Powodzenia w prowadzeniu galerii.
My będziemy u Was codziennie:loveu:
Duuuuuuuuuuzo zdjęć prosimy :loveu:

Posted

witamy się i my
super,że jest nowy yoreczek na dogo
malenka w typie rasy czy ma papierki?
jest cudowna-tylko chyba już pora zeby uszka obciac-tzn.wloski na uszkach,musicie isc do fryzjera-ładnie beda wygladaly i elegancko stały

Posted

Witamy serdecznie nowa psinkę i jej panią :)
My też jeszcze niedawno byliśmy nowi ale tutaj są tak wspaniali ludzie, że szybko się zadomowiliśmy ;) Mam nadzieję, że będziesz wstawiała nowe fotki cudnej Roxi :loveu: Jest piękna !!!

Pozdrawiamy serdecznie ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy wszystkich ponownie i odpowiadamy naposty:
1. Roxi nie ma papierkow:)
2. Uszka - stoja jej ladnie i wlasnie caly czas sie zastanawiamy nad tym przycieciem wloskow. Wydaje mi sie, ze slicznie wyglada z taka szczotka na uszkach - ale jak wspomnialam wczesniej nie mamy doswiadczenia z takimi maluchami bo mialam dobermana defakto z ogromnymi uszami:) Jej pielegnacja sprawia mi duza przyjemnosc a jednoczesnie tak naprawde nie wiem jak sie dba o yoreczka - choc mam nadzieje, ze nicj jej nie brakuje.
Faktycznie jest cudowna i wolno jej o wiele wiecej niz poprzednikowi - Max chodzil jak w zegarku i nie mial wstepu na lozka:))
Oczywiscie wystawie jeszcze pare fotek do galerii jak odzyskam dane z dysku, ktory mi wczoraj padl:(
Pozdrawiam cieplutko:))

Posted

Witamy w niedziele nową psinkę na forum :loveu:
Roxi jest taka słodka :loveu: :loveu: .
A jak narazie do pielęgnacji to szczotka, grzebyk i kokardke jak da sie jej zrobić :) .No a potem to szampon i odzywkę :evil_lol:.
Poozdrawiamy ;)

Posted

słodki nietoperzyk
co do uszek-nawet jak stoja to winno sie przycinac:ladniej wyglada i nie bata zeby opadly...moja Lili zarosła bardzo i w tym tygodniu bedziemy szly na podciecie

Posted

Witamy się poniedziałkowo:loveu: Śliczny nietoperek:loveu: A co do włosków to ja bym podcieła na uszkach bo później klapną jak będą dłuższe a Yorki z opadnietymi uszkami nie wyglądają atrakcyjnie:roll:

Posted

Witamy serdecznie :multi:

Doti ma rację.
A jak pójdziesz do fryzjera to jesli czegoś nie będziesz wiedziała odnośnie pielęgnacji to fryzjer wszystko Ci powie.
Pozdrawiamy i zdjęć się domagamy :mad:

Posted

hejka dziewczyny:cool3:
wczoraj dokonalam wlasnorecznie strzyzenia - tak troszeczke, zeby sie przyzwyczaic do jej wygladu:p
i musze powiedziec, ze mi chyba nawet wyszlo - postaram sie strzelic fotke:razz:
jak zrobie to wrzuce:lol:

pozdrawiamy