Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jako, że jutro Brendolino kończy pół roku, zebrało mi sie na wspomnienia i wykopałem zdjęcie zrobione telefonem, w drodze kochanego psiaka, do nowego, nie znanego jeszcze wtedy domu:-)

A Tutaj ok. dwa tygodnie temu, po bardzo mokrym spacerze po leie:-) Na tyle dorosły, że dostał swoją pierwszą nigazz'ową bluzę;-) Yo!

Posted

Nowe zdjęcia, będą napewno niedługo, tymczasem leczymy się z anginy, ktora zapanowała w całym naszym psim królestwie:-( Brendek już znacznie, znacznie lepiej, a Foksik dzisiaj paskudnie, czekamy aż antybiotyk zacznie dzialać. Także fotki po wyzdrowieniu, bo jak narazie z długich, godnych obfocenia spacerków nici:-(

• 3 weeks later...
Posted

Kaluniu: Przecież setery to takie zdolne psy, że Brandy już nawet, w przeciwieństwie do mnie, rozpoznaje wszystkie rodzaje widelców i łyżeczek, nawet te tylko do krewetek:P
Malwi: Zgadza się, ja Wrocław, ja Wrocław:D Jak widzę Ty też:D
Darianno: Oj rośnie, rośnie:D Specjalnie dla Ciebie, zrobię mu dzisiaj jakieś foto, w pełnej, ponad metrowej, okazałości:D

Posted

[SIZE="4"]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam samych dobrych dni, błogosławieństwa Bożego, radości ze wspólnych spacerów, mrozu i śniegu za oknem i ciepłej atmosfery w domu oraz Szczęśliwego Nowego Roku.

[SIZE="3"]Kasia i Armin