mamanabank Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 jeszcze raz dziękuję za nazwę karmy, już zamówiona :-) Quote
*Gajowa* Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mamanabank napisał(a):jeszcze raz dziękuję za nazwę karmy, już zamówiona :-) Nie ma za co, mam nadzieję, że efekt zostanie osiągnięty . A Misiulek jest mistrzem w tarasowaniu ważnych strategicznie miejsc... stale o to walczymy. Quote
paros Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 *Gajowa* napisał(a):Nie ma za co, mam nadzieję, że efekt zostanie osiągnięty . A Misiulek jest mistrzem w tarasowaniu ważnych strategicznie miejsc... stale o to walczymy. W końcu Misiek czuje się tu gospodarzem i musi zająć taka pozycję, aby wszystko mieć na oku ;) Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Misiulek czuje się gospodarzem "pełną mordą" . Ma teraz nową koleżanką niespełna roczną DONkę, która czasami mu dokucza chcąc się bawić i... Miś ją ustawia jak trochę przesadzi. Quote
mamanabank Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Wujek MIś uczy manier młodą pannicę :-D Quote
*Gajowa* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Trochę wiosennego Misia... dzisiejsze foty Miś uwielbia słońce, przez cały dzień stara się plażować. Codziennie po troszeczku pracuję nad jego sierścią, wyciagam z niego ogromne ilości bardzo brudnej, tłustej wełny, a Misio nie najlepiej to znosi. Myślę, że trzeba będzie Misiulka ostrzyc jak tylko zrobi sie naprawdę ciepło. Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ale chyba śierść mu sie poprawiła bo pięknie błyszczy! Quote
Romka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Piękny ,kochany olbrzym wygrzewa stare kości!Wyobrażacie sobie,ze na niego był juz wyrok...bo jest za stary! Quote
mamanabank Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Co u Misiula słychać? Od kwietnia nas tu nie było. Quote
*Gajowa* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mamanabank napisał(a):Co u Misiula słychać? Od kwietnia nas tu nie było. U Misia wszystko gra. Przez kilka dni kasłał, bo taki jeden Pax przywlókł nam kaszel kennelowy i wszystkie psiaki po kolei łapały infekcję.Na szczęście wszystkie /oprócz Paxa/ przechodziły chorobę bardzo łagodnie. Miś całkiem sie u nas zadomowił, teraz zamykam go już tylko na noc. W ciagu dnia jak wyjeżdżam samochodem otwieram bramę, a Miś sobie leży na ganku i spokojnie patrzy jak wyjeżdżam. Jak będzie ładne słoneczko pstryknę mu fotki. Quote
*Gajowa* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Coś tam pstryknęłam ale nie najlepsze bo pogoda jest jaka jest. Będę skąpić bo limit na Fotosiku mi sie kończy :placz: - wstawię wieczorem. Quote
*Gajowa* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Oto Misiulek : bardzo lubę sobie leżeć i obserwować ziewam sobie... a takie mam znamię na języku chodzimy wspólnie z koleżankami Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dzięki Gajowa!Jak zawsze rozczula mnie jak na niego patrzę. Quote
Paula03 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Śliczny niedźwiadek :loveu: Jak tak spojrzeć na jego zdjęcia ze schroniska, a te z teraz to on strasznie się zmienił! Oczywiście na dobre ;) Quote
*Gajowa* Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Paula03']Śliczny niedźwiadek :loveu: Jak tak spojrzeć na jego zdjęcia ze schroniska, a te z teraz to on strasznie się zmienił! Oczywiście na dobre ;) Minęło kilka miesięcy Misio wypiękniał ale... czas robi swoje - to dziadziuś dużo śpi, ma trudności ze wstawaniem ale jak zobaczy psa na ulicy potrafi jeszcze popędzić galopem i oszczekać. Od niedawna jest u nas ONkowata sunia ze schronu z Kielc Tina. Tina jest młoda, żywiołowa i trochę Misiowi dokucza, szczeka mu prosto w mordkę a wtedy on odwraca głowę. Misio jest bardzo wyrozumiały i cierpliwy ale już kilka razy nie wytrzymał i pogonił ją. Tak sobie lubię leżeć przy samochodzie spaceruje z nową koleżanką Tiną a tutaj widać jak się uchylam przed babską histerią Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale na drugim zdjęciu pychol usmiechnięty!Czyli czasami podoba mi sie jak dziewczyny chcą sie ze mna bawić.No,ale co za duzo to niezdrowo ,jak mawiała moja babcia!a Michu też pewnie z tego pokolenia. Quote
Romka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Mamanabank powiedz nam to co wiesz od 2 dni bo to bardzo dobra wiadomość.Chyba,ze czekamy na Gajową! Quote
Recommended Posts