Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
jeszcze raz dziękuję za nazwę karmy, już zamówiona :-)

Nie ma za co, mam nadzieję, że efekt zostanie osiągnięty .
A Misiulek jest mistrzem w tarasowaniu ważnych strategicznie miejsc... stale o to walczymy.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Nie ma za co, mam nadzieję, że efekt zostanie osiągnięty .
A Misiulek jest mistrzem w tarasowaniu ważnych strategicznie miejsc... stale o to walczymy.

W końcu Misiek czuje się tu gospodarzem i musi zająć taka pozycję, aby wszystko mieć na oku ;)

Posted

Misiulek czuje się gospodarzem "pełną mordą" . Ma teraz nową koleżanką niespełna roczną DONkę, która
czasami mu dokucza chcąc się bawić i... Miś ją ustawia jak trochę przesadzi.

• 2 weeks later...
Posted

Trochę wiosennego Misia... dzisiejsze foty

Miś uwielbia słońce, przez cały dzień stara się plażować. Codziennie po troszeczku pracuję nad jego sierścią, wyciagam z niego ogromne ilości bardzo brudnej, tłustej wełny, a Misio nie najlepiej to znosi. Myślę, że trzeba będzie Misiulka ostrzyc jak tylko zrobi sie naprawdę ciepło.

• 5 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
Co u Misiula słychać? Od kwietnia nas tu nie było.

U Misia wszystko gra. Przez kilka dni kasłał, bo taki jeden Pax przywlókł nam kaszel kennelowy i wszystkie psiaki po kolei łapały infekcję.Na szczęście wszystkie /oprócz Paxa/ przechodziły chorobę bardzo łagodnie.
Miś całkiem sie u nas zadomowił, teraz zamykam go już tylko na noc. W ciagu dnia jak wyjeżdżam samochodem otwieram bramę, a Miś sobie leży na ganku i spokojnie patrzy jak wyjeżdżam.
Jak będzie ładne słoneczko pstryknę mu fotki.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Paula03']Śliczny niedźwiadek :loveu:
Jak tak spojrzeć na jego zdjęcia ze schroniska, a te z teraz to on strasznie się zmienił! Oczywiście na dobre ;)

Minęło kilka miesięcy Misio wypiękniał ale... czas robi swoje - to dziadziuś dużo śpi, ma trudności ze wstawaniem ale jak
zobaczy psa na ulicy potrafi jeszcze popędzić galopem i oszczekać.
Od niedawna jest u nas ONkowata sunia ze schronu z Kielc Tina. Tina jest młoda, żywiołowa i trochę Misiowi dokucza,
szczeka mu prosto w mordkę a wtedy on odwraca głowę. Misio jest bardzo wyrozumiały i cierpliwy ale już kilka razy nie
wytrzymał i pogonił ją.
Tak sobie lubię leżeć przy samochodzie

spaceruje z nową koleżanką Tiną

a tutaj widać jak się uchylam przed babską histerią

Posted

Ale na drugim zdjęciu pychol usmiechnięty!Czyli czasami podoba mi sie jak dziewczyny chcą sie ze mna bawić.No,ale co za duzo to niezdrowo ,jak mawiała moja babcia!a Michu też pewnie z tego pokolenia.