Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sluchajcie, trzeba Goldiego przeniesc i to pilnie.
Czy macie jakies propozycje? w Konstancinie jest miejsce 400 zl mies + karma i tam Goldi sie nie cofnie...tam jest Ozi

Czy sa jakies inne propozycje?

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
koosiek, zrobisz zestawienie? bede wdzieczna...

No jasne, jak mi podrzucisz jakieś dwie godzinki ekstra do życia :eviltong: Sorry, ale najwcześniej w poniedziałek będę miała czas.

Posted

Co robimy z przeniesieniem Goldiego??
Hotel w Konstancinie tam gdzie jest Ozi jest o 100zł droższy od tego co jest teraz ale tam jest odrazu hotel z cywilizacją

Posted

Własnie wysłalam swoja deklaracje na Goldiego. Wysłalam tez pieniazki deklarowane na Bajke, Kaja, Kiare, Monie i Czarnuszki razem 80zł. Może jakoś to rozdzielcie.....

Posted

[quote name='malawaszka']czy moja deklaracja grudniowa dotarła? bo nie wiem w koncu i mam jeszcze pytanie do taubiego o koszulki - nie dotarły do tej pory dwie koszulki które zamówiłam w imieniu koleżanki z Olkusza - tam miały być wysłane
http://www.dogomania.pl/threads/173576-AZYLOWE-KOSZULKI-na-zwierzaki-z-SZYDA-OWCA-ZAKOA-CZONA?p=13814712#post13814712

Malawaszka może to opóźnienia związane ze świętami. Poczta działała w tym okresie rewelacyjnie:razz:

Posted

Dziewczyny, pomozcie :( Musze wiedziec, czy sa deklaracje na Goldiego. W sobote jade do Jeziorka i biore stamtad Emilka i przewoze do innego hotelu. To samo chcialabym zrobic z Goldim :(

Potrzebne mi deklaracja na Goldiego i pozbieranie deklaracji z innych psiakow. Musimy miec 400 zl + karma

Posted

Golf - 40 zł
Grzenka - 10 zł
Magellan - 10 zł
Malawaszka - 20 zł + 50 zł jednorazowo
Anita happy - 5 zł
Pietrucha204 - 5 zł
Basia1968 - 10 zł
Atomoowka ak - 10 zł
Pelaodrudego - 10 zł
Aimez moi - 8 zł
Anna A - 10 zł
E. - 10 zł
Yoko 100 - 5ł jednorazowo

czy to sa deklaracje? rozumiem, ze wiekszosv jest stala...