Aimez_moi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Nie mam pojecia Kochana. Po prostu nie wiem. Quote
Basia1968 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dziewczyny która z Was teksty ładne ułoży?? ja ogłaszałam Goldiego, ale suche info i raczej skromne, zdjęcia były kiepskie. Jak któraś może to pliss o tekścik, t ja ogłosze na portalach róznych. Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Golduś czas na lansowanie się z rana...:):) Quote
koosiek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Postaram się coś naskrobać, jeśli wyjdzie w miarę spójnie, to wstawię. On na tych fotkach wygląda chyba nawet bardziej na "łyżwa", niż sznupa ;) Quote
Basia1968 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ojj tak koosiek na łyżwa" - to czekam niecierpliwie na tekst. Będziemy slicznotke ogłaszać. Quote
anita_happy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 GOLDi, chudzino - przypakuj troche!!!tęsknota cie zjada za ludziem??? ale to chyba taka twoja natura...ta chudosć... ZAZDROSZCZE!!! Quote
koosiek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wyszło mi coś takiego: [FONT=Verdana]Hej hej! Czy przyszedłeś do mnie? Widzę, jak się we mnie wpatrujesz… Podejdź, przecież ja nie gryzę! Ach, podchodzisz… Wkładasz rękę miedzy kraty, by pogłaskać mnie po kosmatym boku… Nie, nie zabieraj dłoni! Przecież mówiłem, że nie gryzę. No, może złapię Twoją rękę ząbkami, ale to dla tego, że tak bardzo się cieszę – przecież nie zrobię Ci krzywdy! O, widzę, że już to zrozumiałeś. Że znowu podnosisz dłoń i drapiesz mnie za uchem. Ale fajnie! Tak lubię mieć człowieka blisko, bliziutko, tak lubię, gdy ktoś mnie głaszcze, gdy, chociaż przez chwilę, mam kogoś tylko dla siebie…[/FONT] [FONT=Verdana]Pytasz, skąd taki piękny, prawie rasowy pies, wziął się w przytulisku? Powiem Ci. Urodziłem się na ulicy, w mieście, gdzie takich jak ja były dziesiątki. Spaliśmy na dworcu lub cmentarzu, nie dojadaliśmy, marzliśmy skuleni na trawnikach… To, co przeżyłem, odcisnęło na mnie trwałe piętno, już nigdy nie pozbędę się tego strachu, którego nauczyło mnie życie na ulicy. Ale jestem pewien, że przy dobrym człowieku strach schowałby się głęboko, głęboko w moim serduszku, a jego miejsce zajęłaby wielka miłość do mojego pana.[/FONT] [FONT=Verdana]Pytasz, jaki musiałby być mój pan? Cierpliwy i wyrozumiały – taki, który spokojnie będzie mnie oswajał z wrogim światem, który udowodni mi, że mogę się czuć przy nim bezpiecznie. Doświadczony – niestety, nie nadaję się na pierwszego psa! Odpowiedzialny – musi wiedzieć, że, jeśli zdecyduje się mnie stąd zabrać, będzie to decyzja na całe moje życie, że będzie mnie musiał kochać z moimi wszelkimi wadami i zaletami. Energiczny – nie nadaję się na kanapowca, muszę mieć dużo ruchu, zabawek i ciekawych zajęć, jestem psem dla aktywnych. [/FONT] [FONT=Verdana]Mówisz, że musisz już iść… Szkoda. Proszę Cię tylko, jeśli spotkasz kogoś, kto nadawałby się na mojego pana – powiedz mu, że ja czekam! Niech tylko zadzwoni lub napisze do Azylu pod Psim Aniołem, a ja obiecuję, że jeśli weźmie mnie do domu, będę go kochał i codziennie powtarzał, że jest najwspanialszy na świecie![/FONT] [FONT=Verdana]Azyl pod Psim Aniołem[/FONT] [FONT=Verdana]tel.: 501 258 303[/FONT] [FONT=Verdana]mail: azyl@psianiol.org.pl[/FONT] Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 O rany.... Kochana :0 I kto tu nie umie ukladac spojnie...:) Quote
taubi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bardzo tekst mi się podoba zaraz allegro zrobie z tym teksem Quote
taubi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=937919415 allegro Goldiego :) Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Super jest. A Goldi na zdjatkach taki sliczny...:) Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Goldziaku słodziaku pokażmy się..:) Quote
Olga7 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Odwiedzam takze Goldiego dziś . Goldi -w górę -szukaj swego domu . Quote
Madallena Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 CzY KTOS Z WARSZAWA, KTO UDZIELA SIE NA WATKU ALBO GO CZYTA MOZE ODWIEDZIC GOLDIEGO? Przez najblizsze 2 tygodnie nie ma na to najmniejszycvh szans z naszej strony. Moze niektore osoby beda mialy o to pretensje, nie interesuje mnie to. SZUKAM osob, ktore moga pojechac do Goldiego i innych psiakow. Quote
Aimez_moi Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ciszaaaaa A my Goldi do upadlego sie pokazujemy.... Quote
Aimez_moi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Goldzino slodka chudzino jak tam minal dzionek? Quote
Madallena Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 PILNIE POSZUKIWANA OSOBA DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ W BYDGOSZCZY. GOLDI MA SZNSE NA PRAWDZIWY DOM :) Poskutkowala strona aniolowa i oczywiscie allegro Goldiego :) W mieszkaniu jest kot...Goldi, naucz sie je akceptowac! Masz szanse na dom! Kto jest z Bydgoszczy??? Znacie kogos?? Quote
Recommended Posts