Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Goldi w poniedziałek na s jeszcze nie widziano..... Quote
taubi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wpłaty: styczniu zapomniałem siebie dodać :) no i w lutym też wpłacam moją deklaracje czyli 20zł malawaszka - 20zł za styczeń AnnaA- 10zł Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Goldi nie dajemy o sobie zapomniec.. Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Goldi musimy się pokazywać i domku szukac.... Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No jakos cicho ale to nic. Goldi pieknoto pokazujemy sie..... Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a co z tymi opisami? to jest bez sensu - ładowanie kasy w hotel a nie ma ogłoszeń, nie ma info o psie, nie ma nic... Quote
zerduszko Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nic dziwnego, że coraz mniej osób wpłaca swoje deklaracje. Quote
Basia1968 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 tzn. dziewczyny powiedzcie, gdzie on teraz jest w ogóle? w jakim hoteliku? bo może ktoś inny z dogo, kto mieszka w pobliżu hoteliku będzie doglądał Goldiego? Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Goldi jest chyba teraz razem z Ozim. Hotel w Jeziorku? Kurcze tez bym chciala poczytac o nim cos nowego. Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 nie jest w Jeziorku już bo został przeniesiony do Konstancina do lepszego hotelu - mam nadzieję, że się oswaja jakoś... Quote
Basia1968 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 w ogłoszeniach nie wiemy co napisać, zdjęcia przydałoby się troszkę inne. O charakterze.... Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A to moze i Konstancin jest. W kazdym razie razem z Ozim. Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Madallena - na wielu wątkach dopominasz sie wyjaśnień, odpowiedzi, informacji o psach, zdjęć - a na wątku psa którego wzięłaś z ulicy panuje cisza! olewasz prośby o informacje - miałaś wypełnić metryczkę jak dawno temu? ja nie wpłacam już moich deklaracji - możecie mnie wykreślić stamtąd - mam "swoje" psy w hotelu, które potrzebują pieniędzy i im przynajmniej szukamy domu - o Goldim nie wiadomo nic ponad to, co Madallena radośnie napisała, że podszczypuje - czy z tego będzie dom? czuję się na tym wątku jak intruz ciągle prosząc się o jakies informacje czy zdjęcia więc znikam - przepraszam Cię Goldi Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 malawaszka. jak mam napisac cos o Goldim jak do niego nie jezdze bo nie mam czasu? Sory, ale jestem JEDYNA osoba na watku szydloweickich psiakow, (i taubi) ktora jezdzi do niego. To nie jest wyprawa na pol godziny, musze brac dni wolne od pracy, zeby pojechac do niego i 5 (+2 w innych miejscach) innych psiakow tam sie znajdujacych. Nie mam mozliwsoci sprawdzenia go do dzieci i kotow. Jak u niego bede (a nie wiem kiedy to nastapi) zrobie zdjecia a powyzszych informacji nie bede w stanie udzielic. Prosilam o pomoc inne osoby z Warszawy bo sama nie daje rady, ale jak widzisz brak odzewu... nie rozdwoje sie! Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Madallena - do hotelu można zadzwonić - tam przeciez ktoś się nim opiekuje prawda? pracuje z nim? więc najwięcej może o nim powiedzieć? Mozna zadzwonić i się wypytać - poprosić o scharakteryzowanie psiaka Quote
Basia1968 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 prosze podajcie jakieś namiary na ten hotelik, gdzie jest Goldi. Postaram się coś zorganizować Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Hotel w Konstancinie. Ale caly namiar ma na pewno Madallena i Taubi. Quote
Recommended Posts