Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena - na wielu wątkach dopominasz sie wyjaśnień, odpowiedzi, informacji o psach, zdjęć - a na wątku psa którego wzięłaś z ulicy panuje cisza! olewasz prośby o informacje - miałaś wypełnić metryczkę jak dawno temu? ja nie wpłacam już moich deklaracji - możecie mnie wykreślić stamtąd - mam "swoje" psy w hotelu, które potrzebują pieniędzy i im przynajmniej szukamy domu - o Goldim nie wiadomo nic ponad to, co Madallena radośnie napisała, że podszczypuje - czy z tego będzie dom? czuję się na tym wątku jak intruz ciągle prosząc się o jakies informacje czy zdjęcia więc znikam - przepraszam Cię Goldi

Posted

malawaszka. jak mam napisac cos o Goldim jak do niego nie jezdze bo nie mam czasu? Sory, ale jestem JEDYNA osoba na watku szydloweickich psiakow, (i taubi) ktora jezdzi do niego. To nie jest wyprawa na pol godziny, musze brac dni wolne od pracy, zeby pojechac do niego i 5 (+2 w innych miejscach) innych psiakow tam sie znajdujacych.

Nie mam mozliwsoci sprawdzenia go do dzieci i kotow.

Jak u niego bede (a nie wiem kiedy to nastapi) zrobie zdjecia a powyzszych informacji nie bede w stanie udzielic.

Prosilam o pomoc inne osoby z Warszawy bo sama nie daje rady, ale jak widzisz brak odzewu... nie rozdwoje sie!

Posted

Madallena - do hotelu można zadzwonić - tam przeciez ktoś się nim opiekuje prawda? pracuje z nim? więc najwięcej może o nim powiedzieć? Mozna zadzwonić i się wypytać - poprosić o scharakteryzowanie psiaka