Aimez_moi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ciekawa jestem jak teraz wyglada nasze czarne.....:) Quote
kama210 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 taubi - napisz co tam z psem, jak się zadomowił ? i zdjęcia prosimy ... plissss Quote
anita_happy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ciekawa jestem jak teraz wyglada nasze czarne.....:) ciekawosć to pierwszy stopien do piekła :P heh Quote
Aimez_moi Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ta akurat...... a ciekawa jestem w dalszym ciagu....... Quote
koosiek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ta akurat...... a ciekawa jestem w dalszym ciagu.......[/QUOTE] Też chciałabym wiedzieć, co u Goldiego, jak z jego zachowaniem, czy nie ma problemów... Quote
taubi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 U Goldiego wszystko w pożądku już sie zadomowił jest super psem a tu kilka zdjęc: Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Piekny jest, radosny, grubszy ...... faktycznie jak nie ten sam.....:):) Quote
Magdalena Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Goldi w pięknym stanie, przybrał ciałka, piękna, zdrowa lśniąca sierść,wesołe oczęta, wygląda super. Myślę, że lepiej trafić nie mógł. Panie zakochane w nim. Serce się raduje jak się na niego patrzy, taka przemiana. Aby inne psie biedy również znalazły tak kochające domy. Quote
koosiek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 O, Magdalena, byłaś na poadopcyjnej? Czy spotykasz Goldiego czasami? Cieszę się, że trafił do takiego fajnego domu :) Quote
Magdalena Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 koosiek napisał(a):O, Magdalena, byłaś na poadopcyjnej? Czy spotykasz Goldiego czasami? Nie, panie zastanawiały się nad obstrzyżeniem Goldiego ale doszłyśmy do wniosku, że ma króciutkie włoski i nie ma potrzeby. koosiek napisał(a):OCieszę się, że trafił do takiego fajnego domu :) i ja się cieszę Quote
Aimez_moi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ale super wiesci.......:) ciesze sie razem z czarnuszkiem.....:) Quote
Recommended Posts