Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Jutro Panie przyjezdzaja po Goldiego. (normalnie nie moge uwierzyc :) beda ok 12 w Bobrowcu. Ja niestety o tej godzinie nie dam rady (myslalam, ze Panie przyjada ok 15 to bym podjechala, 12 niestety - odpada). Czy ktos moze o 12 tam podjechac? trzeba podpisac umowe i dac ksiazeczke, ktora de facto jest u taubiego. Quote
malawaszka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 tu na wątku chyba nie ma nikogo z Warszawy Quote
Madallena Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 sa osoby z Warszawy na watku ale nie bardzo moga pomoc, co widac :( Goldi pojechal do nowego domu! Zakochaly sie w nim od pierwszego wejrzenia :) uprzedzilam je o ewentualnych kupach, sikach czy pogryzionych rzeczach. Nie boja sie :) Goldi oczywiscie zapieral sie przed wejsciem do samochodu. Ale zostal wsadzony. lezal i spal podczas podrozy. Musi sie chlopak nauczyc, ze ma teraz dom i Pancie :):) PROSZE O ZMIANE TYTULU! :) nareszcie ma WLASNY DOM ten nasz lobuz :) Quote
IKA & SONIA Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 :) super wiadomość!!! Czy to znaczy, że panie zabrały Goldiego bez podpisania umowy? Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 O Boziuniu..... Goldi ma dom....:) Nasza czarna chudzina pojechala do domku....:) Hura!!! Goldi cudowniaku nasz wszystkiego dobrego, masz byc bardzo szczesliwym psiakiem....:):):) Quote
koosiek Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Świetna wiadomość! Wreszcie i do Goldiego uśmiechnęło się szczęście :) To teraz pora na Oziego ;) Quote
taubi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Witam, Goldi ze schodami już się oswoił, wczoraj na wieczornym spacerze nie chciał zejść, ale po namyśle odważnie ruszył w dół, zdyszał się przy tym bardzo, ale chyba dlatego że ogromny lęk pokonywał, wrócił do góry już swobodnie. Bardzo sie cieszymy z jego sukcesu. W domu w ogóle się nie załatwił, wytrzymał od 23 wieczorem do 6 rano i na spacerku wszystkie sprawy zalatwił. Z kotem też już się zetknął, powachali się (twarzą w twarz) i nastawieni są pozytywnie, kot już próbuje Goldiego zaczepiać, ale on jest jeszcze nieśmiały. Kostki i zabawki go w ogóle nie interesują, on jedynie chciałby dobrze zjeść i dostał wieczorem i rano gotowany ryż z miąskiem + chrupki Frolika. Teraz sobie smacznie śpi. Pozdrawiam Quote
taubi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Goldi jest już szczesliwy :) miejmy nadzieje ze wszytsko bedzie sie dobrze ukladalo, A co do Oziego to nie wiem czy bedzie tak szybko bo on potrzebuje cwiczen chodzenia na smyczy I kontaktu z roznymi ludzmi a oprucz mnie i Madalleny to nikt nie jest chetny... Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 super!!!!! szczęścia psiaku!!!!!!!! :laola: Quote
koosiek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Taubi, a pisaliście jeszcze gdzieś poza jego wątkiem? Z Warszawy i okolic jest masa ludzi na dogo, powysyłajcie pw, może ktoś będzie miał czas i możliwość do niego jeździć. Albo pomyślcie o innym hotelu. Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Goldi jest super. Bedzie swietnym psiakiem i na pewno bedzie szczesliwy....:) Boziu .... OZI.... Taubi jak mozna mu pomoc? Quote
taubi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wpłaty marzec: 40zł- KAMA210 (luty, marzec) 50zł- Ika&Sonia 20zł- grzenka 10zł- AnnaA JESLI KTOS ZOSTAL OMINIETY PROSZE O PW ZOSTANIE TO SPRAWDZONE PROSZE O ZMIANE TEMATU NA AKTUALNĄ:) POZDRAWIAM Quote
taubi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Prosiłem aby to zakończyc!!! Goldi napewno nie chciałby aby na jego watku były jakies wzajemne pretensje!!! Quote
grzenka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Jakieś nowe wieści z domu Goldaska są?:lol: Quote
koosiek Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Oczywiście, że zadowolona, w końcu po to powtarzałam te pytania, żeby otrzymać odpowiedź. Dziękuję. Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cieszymy sie bardzo z wymarzonego domku dla czarnej naszej trzesawki...:):) Quote
taubi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Goldi mial szczescie :) ze trafil na taki cudowny domek :) Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Sa jakies nowe wiadomosci o naszym czarnuszku? Quote
kama210 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Aimez_moi napisał(a):Sa jakies nowe wiadomosci o naszym czarnuszku? ja właśnie miałam się spytać o to samo -.. zadomowił się? wiadomo jak sobie te Panie z nim radzą?? i jak on sobie radzi ??? prosimy o wieści... Quote
taubi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 *********************************************************************** Quote
taubi Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 u Goldiego wszystko dobrze mam nowe zdjecia wstawie w tygodniu :) PS chwilowo na dogo net od poniedziałku Quote
Recommended Posts