Madallena Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Porsze o wpisanie w tytule, ze poszukujemy kogos do wizyty! :) Quote
koosiek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 O, a co to za dom? Napiszcie proszę coś więcej! Z Bydgoszczy jest & Gloria & Quote
pietrucha204 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 to trzymam kciuki żeby się ktoś znalazł chętny i żeby dom był odpowiedni:):):) Quote
taubi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pani mieszka w bydgoszczy w bloku ma kota, jest bardzo zainteresowana Goldim Quote
taubi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Właśnie wyslalem PW do & Gloria & zobaczymy co odpisze? Quote
taubi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 & Gloria & ma zapchane PW :( trzeba probowac do niej wysylac moze komus sie uda Quote
taubi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Cisza... Goldi może stracic swoja szanse POMOCY Quote
zerduszko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Może warto napisać do kogoś innego? http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15®ion=2 Quote
taubi Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja nie znam tak wszystkch z dogo piszcie do kogo sie da GOLDI PROSI Quote
Aimez_moi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Taubi ja osobiscie też nikogo nie znam ale może warto napisać do: Monia_psiara Golden Evita Radman Kamilka91 joanika To wszystko cioteczki z Bydgoszczy........:) Quote
zerduszko Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Aimez_moi'] Golden Evita [/QUOTE] Może do niej niekoniecznie ;) Quote
koosiek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tu jest lista użytkowników, wystarczy wyszukać nicki i napisać. My też nie znamy wszystkich. http://www.dogomania.pl/memberlist.php Quote
taubi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wyslalem PW do: Lorien:) ; Magdalena ; izmir zobaczymy co odpisza Quote
Magdalena Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 odpowiadam na zawołanie dajcie adres, nr tel, i listę pytań które mam zadać i na co zwrócić szczególną uwagę czy dom już wstępnie uprzedzony o wizycie? proszę też o trochę informacji na temat pieska, nie mam niestety czasu żeby przeczytać cały wątek Quote
malawaszka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 mnie się wydaje że przede wszystkim to trzeba z ludźmi porozmawiać o ewentualnych problemach - Goldi w bloku pewnie na początku będzie mocno zestresowany Quote
kama210 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 przelałam dzisiaj dla Goldiego spóźnioną deklarację za luty i od razu za marzec .... trzymam kciuki ... Quote
taubi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Magdalena zgodzila sie zrobic wizyte przed adopcyjna SUPER Quote
taubi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Magdalena']odpowiadam na zawołanie dajcie adres, nr tel, i listę pytań które mam zadać i na co zwrócić szczególną uwagę czy dom już wstępnie uprzedzony o wizycie? proszę też o trochę informacji na temat pieska, nie mam niestety czasu żeby przeczytać cały wątek Prosze niech ktos dla Magdaleny przygotuje to bo ja czasowo nie zdazam ze wszystkim Quote
Magdalena Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='taubi']Prosze niech ktos dla Magdaleny przygotuje to bo ja czasowo nie zdazam ze wszystkim[/QUOTE] w piątek wieczorem będę dzwonić do kobitki (wcześniej nie dam rady jej odwiedzić), więc bardzo proszę aby te informacje do piątku do mnie trafiły Quote
Basia1968 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oczywiście Magdalena prześlemy Ci wszystko na pw tylko poukładamy o co zapytać. To dziewczynki i chłopczyki propozycje pytań i zbieramy do kupki. Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kurde, kurde! na ktoryms szydlowieckim watku byl caly zestaw pytan..... Aimez Ty podbijasz non stop :) nie Pamietasz gdzie to bylo? Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kurde, kurde! na ktoryms szydlowieckim watku byl caly zestaw pytan..... Aimez Ty podbijasz non stop :) nie Pamietasz gdzie to bylo? Quote
Recommended Posts