Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosze ten szablon ktory mam wypelnic.

Ogolnie o Goldim:

Coraz mniej podszczypuje. Mieszka w kojcu z kolezanka. Bardzo dobrze sie dogaduja a kolezanka uczy go podejscia do ludzi.

Goldi strasznie garnie sie do czlowieka, aczkolwiek potrzebny jest mu taki czlowiek, ktory z nim popracje i poswieci mu troche czasu.

Goldi to chlopak lekliwy. Boi sie samochodow, halasu, obcego terenu. Gdy pozna teren idzie dalej, ale na poczatku trzeba go prosic dlugo i namietnie zeby szedl dalej bo paralizuje go ze strachu (mam na mysli teren poza hotelem)

Jest psiakiem łagodnym aczkolwiek z domieszką ADHD. Gryzaki, zabawki, dlugie spacery, zainteresowanie jego osoba - to co przyszly wlasciciel musi mu zapewnic.

Na koty szczeka - nie mamy mozliwosci sprawdzenia face to face.

W stosunku do innych psiakow..zaczepny, ale jak sie zapozna jest ok. Sunie - jak najbardziej.

Bardzo lubi FROLICa :) Dzisiaj do sesji zdjeciowej dostal pol paczki!

Pytania są? :)

Posted

fakt Goldi chudziutki, ale być może to i taka uroda, ja mam kocura, któremu ptasiego mleczka nie brakuje, a suchy, że szok !!!! Ta mordeńka Goldiego, to sama słodycz - no jak nie kochać takie cudo jak na zdjęciu powyżej.