IKA & SONIA Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Raczej w miarę jest uzupełnione. Brakowało chyba tylko Ciebie. Potem jeszcze sprawdzę. Quote
Basia1968 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 wysłałam na Goldiego 30 zł tj. moja deklaracja za 3 miesiące - XI, XII i I - czy dotarła?? bo nie widzę Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Goldi czarna mordko pokaz sie wszystkim. Quote
grzenka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dzisiaj przelałam swoją deklarację na nowy m-c. Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Goldi pokazujemy sie i szukamy domku. Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Goldi czarny pyszczku szukamy domku...:) Quote
taubi Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wpłaty: 01.02.2010-10zł - grzenka 28.01.2010- 20zł- KAMA210 27.01.2010- 30zł- DEKLARACJA XI,XII,I BASIA1968 Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 o kurde - ja w styczniu nie wpłaciłam? edit: już posłane za styczeń na razie, a jak dostane wypłatę to pójdzie za luty Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Goldi czarny pyszczku lansujemy sie... Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 co u Goldiego? on nie ma ogłoszeń więc domu nie znajdzie tak... chyba, ze ktoś mu robił? nie wiemy o nim wiele - czy ktoś kto zna Goldiego może napisac tekst do ogłoszeń? bo inaczej to nie ma sensu - siedzi w hotelu, licznik bije, a nic się nie dzieje w kwestii szukania domu Quote
Basia1968 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 tak malawaszka - masz racje - trzeba jakieś ładne zdjęcia i tekst z opisem chłopaczka, bo tak to on będzie siedział i siedział......... Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 malawaszka ja nie umiem robic ogloszen ale chetnie sie dorzuce jak ktos sie zaoferuje. W zupelnosci masz racje trzeba zaczac Goldiego pokazywac. Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no ale co tu ogłaszać? za mało informacji - bo jak napiszemy, że pies boi się ludzi i podszypuje to myślicie że telefony się rozdzwonią? raczej nie... Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie umiem Ci nic powiedziec bo ja czarnucha nie znam. Widzialam jak biedowal w tym koszmarnym miescie i cieszylam sie jak udalo sie go zabrac. Moze Madallena albo Taubi cos wiecej moga powiedziec. Quote
Madallena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No i co. no i doopa. Nie widzielismy sie dzisiaj z Goldim :( Byl w planach, ale sie plany zmienily. Ciezko o nim cokolwiek napisac. To psiak spraagniony kontaktu z czlowiekiem. To psiak, ktory doceni swojego czlowieka i swoj dom. To psiak...conajmniej jedyny w swoim rodzaju :) te jego trzesawki jak widzi czlowieka, podszczypywanie, zwracanie na siebie uwagi...nie znam drugiego takiego :) Fotki zrobimy, jak bedziemy nastepnym razem. Poniewaz jestesmy jedynymi osobami z Warszawy, ktore odwiedzaja Goldiego, zamierzamy skupic sie na odwiedzaniu i wyadoptowywaniu tych psiakow a nie np. szukaniem Aniola... Swoja droga: czy ktos z Warszawy moze do niego podjechac i go odwiwedzic??? Ktos komu tak samo jak Nam na nim zalezy/...? Quote
malawaszka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 a jest na watku ktoś z Warszawy jeszcze w ogóle? coś słabo :( Madallena najlepiej zrób taką metryczkę chociaz jak na watku stefana kazałyście zrobić opiekunkom Stefka - ni wiem czy Ty czy to zuzlikowa wkleiła coś takiego tam, ale to póki co najlepsze wyjście - podstawowe chociaż informacje zebrane Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 O rany z tego co piszecie to super fajowy gosciu z tego Goldiego. Quote
Madallena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kilka sie znajdzie... Szablon to szablon bernardyni, dobry dla kazdego psiaka. Wypelnie, tylko musze dopytac sie Beaty o kilka rzeczy (nie wiem jak on na koty np... :). Zdjecia zrobimy nowe jak pojedziemy nastepnym razem... Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Goldi rozkoszna mordko pokazujmy sie rano....:) Quote
grzenka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To i ja podniosę Goldusia póki co:roll: Quote
Recommended Posts