Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Goldi jest psiakiem mniej wycofanym niz byl Ozi na poczatku. Zobaczycie, lada dzien i Goldi bedzie totalnym pieszczochem sprawgnionym relacji z czlowiekiem :) Quote
taubi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ............................. Zdjęcie z samochodu podróz z hotelu do hotelu: Zdjęcia z Konstancina: Zdjęcia z Jeziórka jeszcze: Quote
Aimez_moi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Goldi wyglada troche nieciekawie. Chudy i wystraszony. Quote
Madallena Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zdjecie z samochodu: jeszcze przed rzygnieciem :) Quote
Madallena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Trzeba napisac do osob z listy deklarowiczow czy moga przeniesc deklaracje na Goldiego... Quote
taubi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ika&Sonia- proszę o poprawienie w pierwszym poście wydatków hotel Goldiego został zapłacony w kwocie 680zł. Dzięki :) Czyli niestety Goldi jest na dużym minusie 271zł. Quote
koosiek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 On mi na tych fotkach bardzo przypomina Kapsla z azylu :) A Kapsel szczęścia nie miał - dwa razy wracał z adopcji. Aż w końcu trafił do świetnego domu. I Goldiemu też się uda :) Quote
mru Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 o tak myślałam, że to Goldi wczoraj w hotelu uszczypnął mnie z emocji zębami przez kraty ;) bezboleśnie! :lol: Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 on NIE gryzie! on podgryza! Trzesie sie przy tym caly :) Tak bylo? Bo jak tak zareagowal, to zanczy, ze juz ogarnal nowe miejsce :) No ciekawe co u niego, czy przekonal sie do mieska i karmy i gotowaego jedzonka w razie pitrzeby :):) Quote
mru Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nie no, on sie cieszył :) napisałam "ugryzł" ale tylko złapał :) i puścił :D hehe kochany jest Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Wez, kurna! bo jak bedziesz pisala, ze gryzie to se pomysla, ze on jakis agresor albo co :) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 a Ty myslisz, ze potencjalny ewentualny zaintersowany to przeczyta, ze gryzie z emocji? taaaa... :) On przeczyta, ze gryzie :):) Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mru napisał(a):o tak myślałam, że to Goldi wczoraj w hotelu uszczypnął mnie z emocji zębami przez kraty ;) no juz lepiej :) dopisz jeszcze, ze bezbolesnie :):):) Quote
Aimez_moi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Goldi slodziaku jak ci jest na nowym miejscu? Quote
grzenka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Aimez_moi napisał(a):Goldi co tam u ciebie..... No właśnie...? Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Relacja z dzisiejszych odwiedzin u Goldiego: po pierwsze: weszlam do jego kojca (mieszka z Klementynka, zeby sie chlopak ogarnial). Klementynka nauczyla go juz, ze czlowiek to fajna sprawa, co Goldi wzial zbyt doslownie.... Najpierw trzasl sie caly (jak to on) i podgryzal mnie w rekawiczki. To bylo przed kojcem. No to wlazlam... Cieszyl sie strasznie. razem z Klementynka wariowali i lasili sie. Goldi trzasl sie i nadstawial tylek do drapania. Klementynka tez :) Tak sobie kucam u nich w "living roomie" i se wstalam bo mi kolana zdretwialy. Odwrocilam sie a ten skubaniec (doslownie SKUBANIEC) uszczypnal mnie w TYLEK! Wyobrazacie sobie? W doope, centralnie! No kurna :) "szczyp" bolal jak to "szczyp" ale od dzisiaj tak wlasnie bede nazywac tego gnojka :) To nie koniec. Poszlam do sasiadujacego obok Goldiego i Klementynki kojca, do Oziego. Goldi strasznie sie trzasl, ze nie jestem u niego wiec przez kraty poglaskalam "SZCZYPIORA" . A Szczypior cwaniak jeden sciagnal mi rekawiczke i szczesliwy pobieg do budy, polozyl sie i zaczal mi ja zjadac :) W pore zareagowalam! (taubi oczywiscie biegal tu i tam i jako jedyny mezczyzna w babskim gronie nie mogl mi pomoc!) Do rekawiczki zaczela dobierac sie rowniez Klementynka! rekawiczke udalo sie uratowac! ufff! to moje ostatnie! Nie dosc, ze podczas akcji psiarskich zremy to, co mijamy po drodze (dupy i brzuchy rosna) to jeszcze teraz rekawiczki! Coz, niedlugo bedziecie robic wplaty z dopiskiem : na liposukcje i rekawiczki Madalleny... Quote
Recommended Posts