Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ika&Sonia- proszę o poprawienie w pierwszym poście wydatków hotel Goldiego został zapłacony w kwocie 680zł. Dzięki :) Czyli niestety Goldi jest na dużym minusie 271zł.

Posted

On mi na tych fotkach bardzo przypomina Kapsla z azylu :) A Kapsel szczęścia nie miał - dwa razy wracał z adopcji. Aż w końcu trafił do świetnego domu. I Goldiemu też się uda :)

Posted

on NIE gryzie! on podgryza! Trzesie sie przy tym caly :) Tak bylo?
Bo jak tak zareagowal, to zanczy, ze juz ogarnal nowe miejsce :)

No ciekawe co u niego, czy przekonal sie do mieska i karmy i gotowaego jedzonka w razie pitrzeby :):)

Posted

Relacja z dzisiejszych odwiedzin u Goldiego:

po pierwsze: weszlam do jego kojca (mieszka z Klementynka, zeby sie chlopak ogarnial). Klementynka nauczyla go juz, ze czlowiek to fajna sprawa, co Goldi wzial zbyt doslownie....

Najpierw trzasl sie caly (jak to on) i podgryzal mnie w rekawiczki. To bylo przed kojcem. No to wlazlam... Cieszyl sie strasznie. razem z Klementynka wariowali i lasili sie. Goldi trzasl sie i nadstawial tylek do drapania. Klementynka tez :) Tak sobie kucam u nich w "living roomie" i se wstalam bo mi kolana zdretwialy. Odwrocilam sie a ten skubaniec (doslownie SKUBANIEC) uszczypnal mnie w TYLEK! Wyobrazacie sobie? W doope, centralnie! No kurna :) "szczyp" bolal jak to "szczyp" ale od dzisiaj tak wlasnie bede nazywac tego gnojka :)

To nie koniec. Poszlam do sasiadujacego obok Goldiego i Klementynki kojca, do Oziego. Goldi strasznie sie trzasl, ze nie jestem u niego wiec przez kraty poglaskalam "SZCZYPIORA" . A Szczypior cwaniak jeden sciagnal mi rekawiczke i szczesliwy pobieg do budy, polozyl sie i zaczal mi ja zjadac :) W pore zareagowalam! (taubi oczywiscie biegal tu i tam i jako jedyny mezczyzna w babskim gronie nie mogl mi pomoc!) Do rekawiczki zaczela dobierac sie rowniez Klementynka! rekawiczke udalo sie uratowac! ufff! to moje ostatnie!

Nie dosc, ze podczas akcji psiarskich zremy to, co mijamy po drodze (dupy i brzuchy rosna) to jeszcze teraz rekawiczki! Coz, niedlugo bedziecie robic wplaty z dopiskiem : na liposukcje i rekawiczki Madalleny...