RyBa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Cudeńko :evil_lol: ciepło pozdrawiam :lol: Goliad i robrt s Quote
ola_k11 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja sobie siedze w duzym pokoju a w domu taka cisza sie zrobila ze nie wiem:) no wiec poszlam sprawdzic, wchodze do mojego pokoju a tu mama z Dingiem spi:) zobaczcie ucieli sobie niezla drzemke:D Quote
Aganiok Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: świetne fotki :-) Mamie na pewno było ciepło ;) Quote
RyBa Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ale piękne zdjęcie:loveu: jest jedno pytanko czy Mama wie;) o wysłaniu przez ciebie zdjęcia w Świat:evil_lol: Pozdrawiam cieplutko wszystkich Goliad i robert s:lol: Quote
ola_k11 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 hehe chyba nie bardzo:D dobra w chwili wolnego czasu wykasuje jej buzie:D Quote
RyBa Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No nO ale by była draka gdyby Mama zobaczyła:evil_lol: może nie:loveu: albo :mad: to też nie:evil_lol: raczej :loveu: pozdrawiam Goliad i robert s;) Quote
dolly Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Olu gratuluję ci tej prześlicznej mordki. Kochany boksio. Dingo masz pozdrowienia od mojej Soni hau, hau, hau! Quote
ola_k11 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :lol: :evil_lol: :loveu: ;) :eviltong: :p :diabloti: ;) Quote
RyBa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Przepraszam czy to może boksio:evil_lol: ale fajne ujęcie :lol: pozdrawiam :cool3: Goliad i robert s;) Quote
ola_k11 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 jasne ze boksio:) piekny kochany Dingulek(ktory wlasnie mnie zaprasza do zabawy;)) Quote
RyBa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No to jazda do zabawy Ola:mad: a nie siedzenie na :user: a więc:comp26: i dyla :Dog_run: :loveu: :lol: pozdrawiam Goliad i robert s;) :cool3: Quote
dolly Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Olu zdecydowałam, że Dingo zostanie wirtualnym narzeczonym mojej Soni. Byłaby z nich piękna para i co ty na to? Quote
ola_k11 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dolly napisał(a):Olu zdecydowałam, że Dingo zostanie wirtualnym narzeczonym mojej Soni. Byłaby z nich piękna para i co ty na to? hihihihihihihihihihihihi w sumie do siebie pasuja:grin: :megagrin: ladna by byla z nich para...to fakt:cool3: no to co "produkujemy" wirtulanie rodzinke??:iloveyou: Quote
RyBa Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ale świrujecie:evil_lol: dziewczyny co wy jeszcze wymyślicie:loveu: pozdrawiam Goliad i robert s;) Quote
dolly Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jeżeli może być wirtualny opiekun to dlaczego wirtualnej rodzinki nie można stworzyć? Quote
ola_k11 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 to sytuacja kiedy ja sie ucze i leze na lozku obladowana ksiazkami a Dingus wlazl na moje materaily sie "beszczelnie" powalil na nie :evil_lol: kochany ... to oczywiscie spiacy Dingo(czytaj-> wcielenie "aniolka") :diabloti: ja wiem ze pelno tych zdjec ze spiacym Dingiem a malo takich w ruchu ale wierzcie mi ze beda tylko jak sie uspokoji:) bo na razie jak chce mu zrobic zdjecie i sie schylam to mi nosa wsciubia w aparat:mad: a jak spi to zawsze bezproblemowo:) a to na dole to akurat jest po spacerze godzinnym i bieganiu:) Dingo zostal pochwalony przez pania ktorej malutkie dziecko sie przewrocilo i Dingo ratowal, lebkiem podnosil i lizal:loveu: a tutaj po jedzonku...odpoczynek i drzemka obowiazkowe:cool3: ps. wczoraj wieczorem to jakiejs glupawy dostal bo gryzlo wszystkie kapcie:) no wiec wyszlam z nim na spacer zeby sie wyszalal i padl ze zmeczenia:) a dzis to tata jak przyszedl do domu znalazl moj koc z lozka na ktorym Dingo lezy wyciagniety na srodek kuchni:) cos sie rozbrykal i rozpiescil:p Quote
ola_k11 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dolly napisał(a):Jeżeli może być wirtualny opiekun to dlaczego wirtualnej rodzinki nie można stworzyć? jasne ze moze byc:) to ktorego malucha adoptujemy jako dziecko Dinga i Sonieczki?:loveu: Quote
Faro Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Oj, Ola, Ola:mad: Wątpię czy ja bym się ucieszyła oglądając :crazyeye: :crazyeye: .swoje zdjecia w objęciach Morfeusza u boku Piracika (nie chodzi, ze u boku Piracika, tylko, ze w objęciach Morfeusza:cool3: ). Więc moze lepiej nie narażaj sie Mamie :razz: (Dobrze, ze mój syn nie ma takich pomysłów :p ) A tak na marginesie - to cieszę sie , ze Dino/Dingo trafił do Was. Tym bardziej, ze była to bardzo swiadoma decyzja (pomyśl, ile stracilibyście gdybyście nie zaryzykowali - on to wie i Wam odpłaca miłoscią) A wogóle czy ktoś wątpi, ze należy mu się po schroniskowych przejściach takie PSIE NIEBO :lol: Nalezy mu sie Quote
dolly Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Olu pięściarze lubią sobie poszaleć i wtedy jak w czasie huraganu wszystko fruwa. Quote
RyBa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ,,FRUWA"to delikatnie powiedziane to poprostu explozja:lol: ,wybuch atomowy :evil_lol: ,trzęsienie ziemi:crazyeye: le to poprostu okazywanie przez te psiaki:loveu: dla nas Pozdrawiam gorąco Goliad i robert s;) Quote
ola_k11 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 hau hau hau hau hau hau hau!! oj poczekajcie jak mi sie sesja skonczy to tutaj nowe fotki i info o Dingusiu wlepie:] a jest tych info sporo o jego postepach:D tylko nie mam czasu jeszcze jeden egz...badzcie cierpliwi:] Quote
ola_k11 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a ja jestem leń i mi sie nie chce podniesc do zabawy:eviltong: zobaczcie jakie ma tu piekne fafluny:loveu: nie oddam i juz!! zobaczcie jaki mam duzy brzuszek:evil_lol: troche duzo jem i juz mi kosci nie wystaja:multi: no i zobaczcie co za poza:p ale ze mnie przystojniak takie mam "przyrzady":evil_lol: ja to lubie psoty:) Quote
Recommended Posts