Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sobie siedze w duzym pokoju a w domu taka cisza sie zrobila ze nie wiem:) no wiec poszlam sprawdzic, wchodze do mojego pokoju a tu mama z Dingiem spi:) zobaczcie

ucieli sobie niezla drzemke:D

Posted

Ale piękne zdjęcie:loveu: jest jedno pytanko czy Mama wie;) o wysłaniu przez ciebie zdjęcia w Świat:evil_lol:

Pozdrawiam cieplutko wszystkich Goliad i robert s:lol:

Posted

No nO ale by była draka gdyby Mama zobaczyła:evil_lol:
może nie:loveu: albo :mad: to też nie:evil_lol: raczej :loveu:
pozdrawiam Goliad i robert s;)

Posted

No to jazda do zabawy Ola:mad: a nie siedzenie na :user: a więc:comp26: i dyla :Dog_run: :loveu: :lol: pozdrawiam Goliad i robert s;) :cool3:

Posted

dolly napisał(a):
Olu zdecydowałam, że Dingo zostanie wirtualnym narzeczonym mojej Soni.
Byłaby z nich piękna para i co ty na to?

hihihihihihihihihihihihi w sumie do siebie pasuja:grin: :megagrin:
ladna by byla z nich para...to fakt:cool3: no to co "produkujemy" wirtulanie rodzinke??:iloveyou:

Posted

to sytuacja kiedy ja sie ucze i leze na lozku obladowana ksiazkami a Dingus wlazl na moje materaily sie "beszczelnie" powalil na nie :evil_lol: kochany ...

to oczywiscie spiacy Dingo(czytaj-> wcielenie "aniolka")
:diabloti:

ja wiem ze pelno tych zdjec ze spiacym Dingiem a malo takich w ruchu ale wierzcie mi ze beda tylko jak sie uspokoji:) bo na razie jak chce mu zrobic zdjecie i sie schylam to mi nosa wsciubia w aparat:mad: a jak spi to zawsze bezproblemowo:) a to na dole to akurat jest po spacerze godzinnym i bieganiu:) Dingo zostal pochwalony przez pania ktorej malutkie dziecko sie przewrocilo i Dingo ratowal, lebkiem podnosil i lizal:loveu:

a tutaj po jedzonku...odpoczynek i drzemka obowiazkowe:cool3:

ps. wczoraj wieczorem to jakiejs glupawy dostal bo gryzlo wszystkie kapcie:) no wiec wyszlam z nim na spacer zeby sie wyszalal i padl ze zmeczenia:) a dzis to tata jak przyszedl do domu znalazl moj koc z lozka na ktorym Dingo lezy wyciagniety na srodek kuchni:) cos sie rozbrykal i rozpiescil:p

Posted

dolly napisał(a):
Jeżeli może być wirtualny opiekun to dlaczego wirtualnej rodzinki nie można stworzyć?

jasne ze moze byc:) to ktorego malucha adoptujemy jako dziecko Dinga i Sonieczki?:loveu:

Posted

Oj, Ola, Ola:mad:
Wątpię czy ja bym się ucieszyła oglądając :crazyeye: :crazyeye: .swoje zdjecia w objęciach Morfeusza u boku Piracika (nie chodzi, ze u boku Piracika, tylko, ze w objęciach Morfeusza:cool3: ). Więc moze lepiej nie narażaj sie Mamie :razz:
(Dobrze, ze mój syn nie ma takich pomysłów :p )

A tak na marginesie - to cieszę sie , ze Dino/Dingo trafił do Was. Tym bardziej, ze była to bardzo swiadoma decyzja (pomyśl, ile stracilibyście gdybyście nie zaryzykowali - on to wie i Wam odpłaca miłoscią)

A wogóle czy ktoś wątpi, ze należy mu się po schroniskowych przejściach takie PSIE NIEBO :lol:

Nalezy mu sie

Posted

,,FRUWA"to delikatnie powiedziane to poprostu explozja:lol: ,wybuch atomowy :evil_lol: ,trzęsienie ziemi:crazyeye: le to poprostu okazywanie przez te psiaki:loveu: dla nas
Pozdrawiam gorąco Goliad i robert s;)

Posted

hau hau hau hau hau hau hau!!
oj poczekajcie jak mi sie sesja skonczy to tutaj nowe fotki i info o Dingusiu wlepie:] a jest tych info sporo o jego postepach:D tylko nie mam czasu jeszcze jeden egz...badzcie cierpliwi:]

Posted

a ja jestem leń i mi sie nie chce podniesc do zabawy:eviltong:

zobaczcie jakie ma tu piekne fafluny:loveu:

nie oddam i juz!!

zobaczcie jaki mam duzy brzuszek:evil_lol: troche duzo jem i juz mi kosci nie wystaja:multi:

no i zobaczcie co za poza:p ale ze mnie przystojniak takie mam "przyrzady":evil_lol:

ja to lubie psoty:)