Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A właśnie,tak się zastanawiałam,ponieważ jest taniej i wygodniej bo można sobie dozować ile się chce,ale czy aby na pewno wtedy ona jest tak dobra jak przed otwarciem?Czy traci dużo ze swoich wartości?I czy ktoś tak kupuje?Jeżeli tak to czy widać jakieś zmiany u zwierzaka?

Posted

Teoretycznie nie powinno być różnicy, ale zwracaj uwagę na dwie rzeczy - jak szybko karma schodzi (nie powinna stać otwarta dłużej niż miesiąc) w danym sklepie, no i czy worki w sklepie są zamykane przynajmniej na spinacz , a nie rozdziawione cały czas.
No i zawsze mamy ryzyko trafienia na nieuczciwego sprzedawcę, który w worku od Royala ma znacznie tańszą karmę i sprzedaje jako RC.

Posted

Nie każdy w ogóle wpadnie na to, że w worku może byc jakaś inna karma, no i marek karm jest obecnie tak wiele, że cwany sprzedwaca znajdzie taką, która będzie wyglądała podobnie ;)

Posted

no właśnie chciałabym kupić żeby spróbować paru karm,co do sprzedawców to rzeczywiscie trzeba uważam,pare miesiecy temu już sie chciałam skusić na karme z siatki,jednak z ciekawosci zerknęłam na opakowanie,data ważności była do 16 kwietnia tego roku,a był sierpień...powiedziałam to sprzedawczyni a ona mnie zbyła.Teraz znalazłam sklep któremu ufam,dobra dzięki za pomoc :)

Posted

Jeśli w sklepie po godzinie 16 jest kolejka, a karma jest zamknięta szczelnie w takich specjalnych wiadrach od producentów to nie powinnaś się martwić, mnie też zdarza się tak kupować coś na spróbowanie :p