Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek - DZIĘKUJE za wstawienie zdjęć!
Domu szuka biała suka z czarnym na pysiu.Pieski są piekielnie brudne,na zdjeciach z nowych domów (po kąpieli)wyglądają fantastycznie.(napewno lepiej pachną!)
Szczeniaki urodziły się 20-23? września,więc najlepsza to pora na nowy dom!

Posted

Pierwszy etap podróży do nowego domu, biała sunia z rudymi uszkami, ma już za sobą (bez choroby lokomocyjnej)!!! Za pół godziny powinna być w miejscu docelowym.

Rodzina w domu z ogrodem czeka na nią z niecierpliwością!!! Mała zostanie dziś wykąpana, jutro wizyta u weta.

Już wkrótce zdjęcia z nowego domku!

Mam Sarna (po sterylce) czuje się dobrze - omijała mnie łukiem (chyba czuła co się święci). Tata Łobuz i babcia Brzydula czule pożegnali przedostatniego szczeniaka. Sunia została przeze mnie wycałowana, nie obyło się bez łez (szczęścia).

Kto zabierze ostatniego szczeniaczka - sunię? Pieski są wyjątkowo urokliwe. Proszę Was, jeszcze tylko ten jeden ...

Posted

Aga -Dziękuję za odwiezienie małej ! Dzwoniłam do p.Jasia Sunia która została,była samiuteńka w nocy.(Sarna już od dawna nie zostawała z maluchami na noc) Bardzo jest maleństwo stęsknione .Jeden wspaniały dom potrzebny od zaraz!

Posted

wspaniałe jest to,że nowi własciciele piesków są zadowoleni z maluchów.Dzisiaj dostałam wiadomosci od Protosa (rudzielec) i Pirata (biały z łatka na oku).Nie mogę sie doczekać nowego domu dla ostatniej suczki!
(Moja Yoga też jest wspaniała!)Takie pochwały-te same geny.Gdzie dom dla Super dziewczyny?