Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem pełna podziwu dla Ciebie. Śledze dogomanię od niedawna i widzę ile tu jest Twojej dobrej roboty. A sterylkę zaproponowałabym dla Kiary z Szydłowca.

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnnaA napisał(a):
Jestem pełna podziwu dla Ciebie. Śledze dogomanię od niedawna i widzę ile tu jest Twojej dobrej roboty. A sterylkę zaproponowałabym dla Kiary z Szydłowca.

nie wiem o kim piszesz, ale każdemu należy sie podziw :)

dla Ciebie również!

Posted

Marinkaa zgodziła się porobić ogłoszenia w necie dla szczeniaków. :loveu: dziekuję! Jak zawsze jesteś niezastąpiona pod względem ogłoszeń :)

Wrzesień- ogłoszenia Marinkaa porobi, ale musi mieć KONIECZNIE tekst

Posted

Zwariowany dzien.Zabieramy sie do szukania cieplego miejsca dla maluchow.!
To mile,ze majac tyle psiakow na glowach,zagladacie tez tutaj.Suczka ktora wzielam,jest rewelacyjna!Rodzenstwo napewno w niczym jej nie ustepuje.

Posted

UWAGA! Trzeba mocno rozkręcić akcję poszukiwania domków. Pieski przeniosły się w miejsce w którym przyszły na świat, czyli blisko bramy wjazdowej. Zaraz za bramą jest bardzo ruchliwa ulica.
Rozwiesiłam kilka kolorowych ogłoszeń w sklepach zoologicznych i przychodni weterynaryjnej. Zawiozłam suchą i mokrą karmę. Ryż i karma, które zawiozłam w środę niestety nie zostały zwierzakom jeszcze przygotowane :shake:.

DS bardzo pilnie!!!

Posted

wrzesien-1 napisał(a):
Zadzwonie rano do p.Jasia spytać dlaczego nie daje psom tej karmy.Którys z maluchów mial juz jechac do nowego domu.Wiadomo może czy juz zostal odebrany?

Niestety nikt się nie zgłosił :shake:. Ale mam nadzieję, że ten ktoś czekał po prostu do weekendu, bo w tygodniu nie miał czasu i jutro pojawi się po psiaka.

Posted

wrzesien-1 napisał(a):
Dziekuje,za ogloszenia.Teraz napewno ustawi sie kolejka chetnych,juz podsakuje na dzwiek kazdego telefonu i ciagle sprawdzam poczte
Marinkaa TYLKO tyle?:crazyeye: Niesamowite.

Tylko niestety :oops:...są osoby, które robią po 40 i więcej :eviltong:

Posted

Ja zaglądam, ale nasze ogłaszane szczeniaki są z tych mniejszych, więc z telefonów chętnych osób niewiele mogę podesłac. :shake:
Czy szczyle są już odrobaczone? Czy da się je zaszczepić?

Posted

chyba jednak nie ma co oszczedzac na szczepienie - bez niego maluchy maja szanse szybko zejsc i cale to ratowanie psu na bude :cool1:
Za szczepienia mozemy pewnie zaplacic - my czyli Stowarzyszenie, ale pytanie jak to mozna zorganizowac?
Mamy w roznych punktach Warszawy nizsze stawki za uslugi weta - tylko trzeba jakos maluchy tam dostarczyc.
Gdzie dokladnie przebywaja?

Posted

Psiaki mieszkają na Bródnie/Targówku niedaleko Cmentarza Bródnowskiego.

Wrzesień, mówiłas kiedyś, że z transportem nie byloby problemu. Czy to nadal aktualne??

Wiem, że psiaki powinny być zaszczepione...