Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

7szt 7tygodniowe szczeniaki. Przebywają w starej dziurawej szklarni-zimno.Zawoziłam karmę, za ok dwa tyg zabieramy sukę do sterylizacji ,biorę do siebie jedno maleństwo.I tak mi przykro,ze reszta nie ma tyle szczęscia.(Mają własciciela,który już wysterylizował starszą sukę,niestety sam ma bardzo niewiele.)Pieski mieszkają na Targówku,pomogę w transporcie jeżeli
znajdzie się domek.
Mam zdjęcia,

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozwieszam plakaty w lecznicach,w nast tyg w szkole amerykanskiej,rozeslalam milion maili,tutaj nie mam dostepu do zalaczenia zdjec.szkoda bo maluchy(szczegolnie panowie)sa przeslodkie.

Posted

Chlopcy to biale pieski z latkami na pysku(zdj 1i 2),rudzielec,i czarny z bialym
Dziewczyny,cala biala,biala z rudymi uszami i najmniesza czarna z bialym i rudymi skarpetami(ta chyba jedzie ze mna,nie pcha sie do jedzenia,musze ja podkarmic)

Posted

zdaję sobie sprawę,że na dogomani trudno się przebic.Tyle potrzebujących psów!Działamy.Jutro bedą nowe foty,nowe plakaty...Więcej ogłoszeń.Dzisiaj,trzeba opanowac trójkę dzieci i zwariowanego labradora.;)

Posted

Dziendobry!Jedna suczka w nowym domu,czyli u mnie.Jest przesłodka!Bardzo dzielnie zniosła podroż i wizytę u weta.Zostało "tylko"6maluchów.Mamusia umówiona na sterylkę za tydzień.W mojej zaprzyjaznionej lecznicy jest akcja sterylizacji dofinansowana przez gminę.Pieski i kotki z Konstancina mile widziane lecznica małych zwierząt Bielawa 9.

Posted

Mam zdjęcia z dzisiaj,niestety nie mam kabla od aparatu,jutro się zorganizuje.
Moja sunia(jeszcze bezimienna)jest bardzo grzeczna,trochę popiskuje ale fajna z niej panna,bardzo delikatna.(Poprzedni szczeniak 11lat temu to było tornado)

Posted

koosiek-Bardzo dziękuję za pomoc ze zdjęciami.Pieski teraz skończyły 7tyg i ważą ok 4kg.Są bardzo kontaktowe,oczywiście jak przyszedł czas zdjęć rozbiegły się.Mamusia już się nimi nie interesuje,może inaczej, nie chce ich już karmić.Robię Allegro.

Posted

Mam nadzieję, że adopcja jednego szczeniaka to dobry poczatek dla reszty. Gratuluję energii i podtrzymuję na duchu. Jestem do dyspozycji gdybym mogła pomóc /dysponuję transportem/.

Posted

Z tego co piszesz, zonacza że te psiaki maja właściciela tak??

Podaję Ci na PW moj kom. napisz mi prosze gdzie dokładnie psy przebywają. Jutro będę przejeżdzać przez Targówek, więc moge podjechać i je nakarmić.