wrzesien-1 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 7szt 7tygodniowe szczeniaki. Przebywają w starej dziurawej szklarni-zimno.Zawoziłam karmę, za ok dwa tyg zabieramy sukę do sterylizacji ,biorę do siebie jedno maleństwo.I tak mi przykro,ze reszta nie ma tyle szczęscia.(Mają własciciela,który już wysterylizował starszą sukę,niestety sam ma bardzo niewiele.)Pieski mieszkają na Targówku,pomogę w transporcie jeżeli znajdzie się domek. Mam zdjęcia, Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wstaw zdjecia, wystaw allegro i ogloszenia na innych serwisach... Quote
wrzesien-1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 rozwieszam plakaty w lecznicach,w nast tyg w szkole amerykanskiej,rozeslalam milion maili,tutaj nie mam dostepu do zalaczenia zdjec.szkoda bo maluchy(szczegolnie panowie)sa przeslodkie. Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wyślij mi na maila: koosiek.psy@op.pl, wstawię. Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Chłopiec Chłopiec Dziewczynka Dwie dziewczynki i chłopiec Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Chyba nie zrobiłam z żadnego chłopca dziewczynki :eviltong: Jeśli się gdzieś pomyliłam, to pisz. Quote
wrzesien-1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Chlopcy to biale pieski z latkami na pysku(zdj 1i 2),rudzielec,i czarny z bialym Dziewczyny,cala biala,biala z rudymi uszami i najmniesza czarna z bialym i rudymi skarpetami(ta chyba jedzie ze mna,nie pcha sie do jedzenia,musze ja podkarmic) Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Radziłabym jeszcze zmienić tytuł, n. p. "7 bezdomnych szczeniąt, DT na cito albo zamarzną" - albo coś takiego, żeby ściągnąć tu więcej osób. Quote
wrzesien-1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 :shake:Naprawde nikt nie zachwycil sie pieskami? Quote
mimiś Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 są sliczne, takie astkowate chyba?. ale tu wszyscy maja kupę inwentarza i trudno o domki:shake: pozostaje praca u podstaw, ogłoszenia, reklama psiaków... Quote
wrzesien-1 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Jutro kolejny dzień,nie odpuścimy.Będziemy się upominać o domki. Quote
mtf zalesie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 w lecznicy anda na ul. dlugiej/chyliczki/ czesto ludzie zagladaja i gdyby ci pozwolili powiesic kolorowe zdjecie to bylaby szansa-sami tez maja swoje tzn.gminne bezdomne do adopcji Quote
AnnaA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Psiaki śliczne /jak wszelkie szczeniaki/. Trzymam kciuki, żeby im sie udalo znalezc domki. Quote
koosiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wrzesień, ale to tak nie działa, że założysz wątek na dogo i zaraz się znajdą domy dla psiaków. Trzeba je ogłaszać, tutaj masz spis stron ogłoszeniowych: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ . Quote
wrzesien-1 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 zdaję sobie sprawę,że na dogomani trudno się przebic.Tyle potrzebujących psów!Działamy.Jutro bedą nowe foty,nowe plakaty...Więcej ogłoszeń.Dzisiaj,trzeba opanowac trójkę dzieci i zwariowanego labradora.;) Quote
wrzesien-1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Dziendobry!Jedna suczka w nowym domu,czyli u mnie.Jest przesłodka!Bardzo dzielnie zniosła podroż i wizytę u weta.Zostało "tylko"6maluchów.Mamusia umówiona na sterylkę za tydzień.W mojej zaprzyjaznionej lecznicy jest akcja sterylizacji dofinansowana przez gminę.Pieski i kotki z Konstancina mile widziane lecznica małych zwierząt Bielawa 9. Quote
wrzesien-1 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Mam zdjęcia z dzisiaj,niestety nie mam kabla od aparatu,jutro się zorganizuje. Moja sunia(jeszcze bezimienna)jest bardzo grzeczna,trochę popiskuje ale fajna z niej panna,bardzo delikatna.(Poprzedni szczeniak 11lat temu to było tornado) Quote
wrzesien-1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 koosiek-Bardzo dziękuję za pomoc ze zdjęciami.Pieski teraz skończyły 7tyg i ważą ok 4kg.Są bardzo kontaktowe,oczywiście jak przyszedł czas zdjęć rozbiegły się.Mamusia już się nimi nie interesuje,może inaczej, nie chce ich już karmić.Robię Allegro. Quote
obraczus87 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 czy pieski cały czas są na Targówku?? Czy sa karmione?? I jak często?? Trzeba ułożyc tekst do ogłoszeń. I ogłaszać. Na potęge ogłaszac. Quote
AnnaA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mam nadzieję, że adopcja jednego szczeniaka to dobry poczatek dla reszty. Gratuluję energii i podtrzymuję na duchu. Jestem do dyspozycji gdybym mogła pomóc /dysponuję transportem/. Quote
obraczus87 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Z tego co piszesz, zonacza że te psiaki maja właściciela tak?? Podaję Ci na PW moj kom. napisz mi prosze gdzie dokładnie psy przebywają. Jutro będę przejeżdzać przez Targówek, więc moge podjechać i je nakarmić. Quote
wrzesien-1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Faktycznie ruszyło się :multi: Jeden maluch w ciągu dwóch,trzech dni jedzie do nowego domu.szczęściarz jeszcze nie wybrany.Czyli 5szuka dalej. Quote
Recommended Posts