Izis1984 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To my tez sie dołączymy do tych z NK :evil_lol: Biedna dziewczynka :placz: trzeba napisac do osob, ktore pomogą zrobic allegro, ogłoszenia... Jak dostane na maila jakies wyraźne, dobre fotki suni to zrobie ogłoszenia na trójmiejskich portalach. Quote
Kamila_s Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 czekamy na zdjecia sunki by mozna ja oglaszac:-)witam wszystkich wylowionych z n-k..... kurcze po tych zmianach ..nie moge sie polapac co i gdzie Quote
basia0607 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Super, super,że ktos mi pomoże w szukaniu domów /domu mojej suni. Mam jej zdjęcie bo sunia jest u nas. Mam obecnie ponad 50 psów , interencje w terenie i zero czasu na ogłaszanie psow. Nazwałam ją Reszka od nawiska menela. Reszka u nas odżyła ma swoją bude i miskę ale to tylko przytulisko. Pozatym przychodzą do nas z lasu glodne psy i pozostają. Przed świetami przyszedl mały kundelek i jest. Chodzi luzem, śpi z innym w budzie a ja sie boję , że lesniczy powie, że puszczamy nasze psy do lasu. Komu mogę wysłac zdjęcie Reszki ? Quote
Kamila_s Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Basiu rzucaj do mnie...zaraz jej trzasne kilka ogloszen!!:-) kamila_s@hotmail.it jak masz zdjecia tego kundelka wysylaj go tez...porobie mu tez ogloszenia za jednym zamachem:-) Quote
nika28 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='wtatara']i co z sunią[/QUOTE] No właśnie ? Quote
Nina Michnik Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 I co z nią?!!!!!!!!!!! Halllooooo? Ma domek?!!! :( Quote
Recommended Posts