Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Spie......:loveu: A kuku!! I my (pryszczol:diabloti:) Quote
Moniś Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Śliczniasty :loveu::loveu::loveu::loveu: Magda, ile on już ma? :lol::lol: Quote
marlena924 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 O jaki z Mikusia aniołek! Więcej, więcej! (A te jego włosy...) Tylko widzę, że ma końcówki jeszcze czarne xD Quote
Pysia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Magda_Miki'] I my (pryszczol:diabloti:) Jesteście przeuroczą parą !!:loveu: A pryszcze masz malutkie i wierz mi znikną;) Bardzo cieszymy sie z foteczek :multi: Widzę ze rada sie przydała ;) Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Moniś napisał(a):Śliczniasty :loveu::loveu::loveu::loveu: Magda, ile on już ma? :lol::lol: Miki ma 20 miechow:loveu: Marlena924 napisał(a):Tylko widzę, że ma końcówki jeszcze czarne xD To fakt! JAk go obcinalam za pierwszym razem, to jeszcze rosly czarne wloski zanim sie zaczal wybarwiac;) Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Pysia']Jesteście przeuroczą parą !!:loveu: A pryszcze masz malutkie i wierz mi znikną;) Bardzo cieszymy sie z foteczek :multi: Widzę ze rada sie przydała ;) No pewnie, ze sie przydala. Aparacik pozyczony do piatku, dlatego mamy mnostwo czasy, aby was zameczyc:evil_lol::evil_lol: Quote
marlena924 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No to dawaj foty, dawaj Ja tez mam problemy z trądzikiem, tyle mam maści, żelów, toników, ze normalnie cały wieczór zajęty :D Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Obudzilem sie po obiedzie, troche wymiziany:lol: No co? Ubrali mnie w kubraczek Poczekalem, az pancia sie ubierze;) A tak wygladalismy przed wyjsciem Quote
marlena924 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :-o Super foty! A jedno pytanko-czemu Miki ma gumke gdzieś tam z boku...?:niewiem: :niewiem: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 marlena924 napisał(a)::-o Super foty! A jedno pytanko-czemu Miki ma gumke gdzieś tam z boku...?:niewiem: :niewiem: Zeby ich sobie nie osiusial. Lepiej zwiazac kiteczka niz potem szorowac podwozie. Na wiosne zamierzam go i tak sciac, ale teraz na zime to nie warto:lol: Quote
marlena924 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Aha :lol: My też będziemy się ścinać (tz. Toffi) na wiosnę (na krótko, tylko włoski na łapeczkach) ;D Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Wstaniesz od tego komputera wreszcie??:mad: Nie? To ja ide spac:eviltong: c.d.n Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Magda_Miki'] on sie tak blyszczy, ze mozna sie w nim przejrzec ;) [quote name='Magda_Miki'] Teklunia To milo, ze do nas zajrzalas:p Tenus i tak jest moj:eviltong: NIE DAM!!!:mad: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Oooo..... pusto.....:placz: Dasz cos? Dzisiaj bylo czesanie......:angryy: c.d.n Quote
Magda Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Chcieliscie fot i co??:evil_lol::evil_lol: Jutro wstawie reszte, a troche tego jest:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :multi: :multi: :multi: Ale dużo fotek! Madziu, ależ On jest piękny! :multi: :multi: :multi: Wiecej zdjęc prosimy! :lol: :loveu: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No, no, no :-o Madzia, musisz koniecznie gnębić Rodziców o aparacik. Miki jest takim ładniutkim psiakiem że aż szkoda że nie możesz robić zdjeć lepszej jakosci - np jak te ostatnie :cool1: Ślicznie sie błyszczy i robi fajne minki :evil_lol: Czekamy na kolejne zdjątka :razz: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Gosiek, gonia;) Dziekuje wam bardzo za takie komentarze:multi: Moge wklejac zdjecia pod warunkiem , ze bedzie je ktos ogladal:eviltong: No to tylko pozmniejaszam i zaraz wkleje:razz: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Jeszcze zdjecia z wczoraj;) I zabawa z pileczka Quote
Alka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 ale foteczek przybyło...super! :multi: Włoski Mikiego slicznie sie błyszczą.:loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 c.d. zabawy co to? dawaj! Czekam na komende "bierz"! No i lece! Ja latam! (nawet nie wiecie jak trudno zrobic taka fote:shake:) I do gory! I zmeczony poszedlem spac.......:loveu: Quote
Magda Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Dziekuje Alu, Rzeczywiscie mamy szczescie miec takie blyszczace wloski, ale na zdjeciach to bardzo widac, a w realu.....:lol: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Magda_Miki']c.d. zabawy No i lece! Pies z Niekończącej się Opowieści :lol: :lol: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts