Magda Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Jeszcze czekam, bo jest szansa na aparacik, ale moja mama, jak to kobieta, zmienna jest:roll: Juz bylam u celu i padlo....:angryy: Ej, no co jest?? Nikt nie pisze?:mad: Quote
marlena924 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Mikuś jest prześliczny-podobny do mojego Toffisia :-) Fajne foteczki macie, kiedy nowe będą??? Pozdrów i ucałuj piesia :-) Quote
Alex_i_Suzi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pierwszy raz tu trafilam. Cudny maluszek, identyczny jak moj Alex :lol: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas: [SIZE=4]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19108&page=8 Quote
Magda Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Pierwszy raz tu trafilam. Cudny maluszek, identyczny jak moj Alex :lol: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas: [SIZE=4]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19108&page=8 Juz bylam;) I slad po sobie zostawilam. Czemu ciebie tak dlugo nie bylo? Tydzien temu wybralam sie w twoje rejony w okolicach koszalina razem z rodzicami. Szukalam huskiego i yorkow, ale nie znalazalm.....:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mikuś jest śliczny, ale szkoda, że skanowane fotki przybierają taki niezbyt ciekawy wygląd, chyba się zgodzisz ze mną co? Życzę Ci aby mama szybko się zdecydowała na kupno aparatu cyfrowego :lol: :lol: Quote
Magda Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Mikuś jest śliczny, ale szkoda, że skanowane fotki przybierają taki niezbyt ciekawy wygląd, chyba się zgodzisz ze mną co? Życzę Ci aby mama szybko się zdecydowała na kupno aparatu cyfrowego :lol: :lol: To prawda, ja juz szalu dostaje!!:angryy: Najlepsze jest to, ze juz dwa razy sie zgodzili, a potem nici. Z nimi to robic interesy......:placz: Quote
marlena924 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Dziękujemy, ze odwiedzilas naszą galeryjkę :-) Cierpliwie czekamy na nowe foty Mikiego :-) pozdrawiam serdecznie :-) Quote
Magda Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 marlena924 napisał(a):Dziękujemy, ze odwiedzilas naszą galeryjkę :-) Cierpliwie czekamy na nowe foty Mikiego :-) pozdrawiam serdecznie :-) NIe ma sprawy!! Postaram sie jeszcze poskanowac inne fotaski, ale to dopiero jutro;) Quote
Alex_i_Suzi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 My mieszkamy za Odyseja. Na takim odludziu :lol: Wiec pewnie tam nie trafilas. Kazdego dnia zagladalam na dogomanie, ale mialam malo czasu, dlatego sie nie odzywalam. Quote
Magda Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']My mieszkamy za Odyseja. Na takim odludziu :lol: Wiec pewnie tam nie trafilas. Hmm.......wlasnie "chyba" bylismy za odyseja..... Pamietam tylko taki jeden dom, gdzie na podworku mieszka kucyk, a dom jest koloru takiego "czerwonego":roll: Zreszta niewazne;) Dzisiaj postaram sie wkleic kilka zdjatek;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 to wtakim razie będę czekała na nowe fotki Miki'ego :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 My rowniez czekamy. Co z tymi zdjeciami?! :mad: ;-) Quote
Magda Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Juz, juz!!:eviltong: Jeszcze jedna z kapieli Quote
Magda Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Seria "Spotkanie u dziewczyny Metzy" Quote
Magda Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Jak widac wyzej (data) to mialem juz 10 miesiecy;) Sam.....:placz: Portrecik Zawiedziony:-( :lilangel::lilangel::lilangel: Quote
Magda Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Juz jestem na dobrej drodze do zdobycia nowego aparaciku!!:multi: Ale jeszcze trzeba walczyc (oh moi rodzice to nie maja ze mna lekko):diabloti: Quote
Magda Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Znalazlam jeszcze kilka z wakacji 2005r. (miki 15 miesiecy) Quote
rokiii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 HEj Sliczny twoj Miki=]..Ja NIE mam YOrka TTYlkO KUNdelka:P..JEsLI Chcerz WEjdz na MOja I majECzki GaleryjKe;D=** http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20339 Quote
Magda Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Dziekuje wam za mile slowa:loveu: Jutro postaram sie obejrzec wszystkie zalegle galerie i temaciki, bo dzisiaj nie boge, bo jestem chora i zle sie czuje...:placz: Oczywiscie postaram sie zostawic jakies posty;) Quote
Beata-Daisy Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 POwoli udaje mi sie znależdz czas na galerie, musze przyznać że wyjatkowo urodziwy jest Miki i te powodzenie od szczeniaka .Swoetne zdjecia fajna galeria.Jak bede miała wiecej czasu moze pomysle nad swoich dziewczynek galeria Quote
Magda Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Beata-Daisy napisał(a):POwoli udaje mi sie znależdz czas na galerie, musze przyznać że wyjatkowo urodziwy jest Miki i te powodzenie od szczeniaka .Swoetne zdjecia fajna galeria.Jak bede miała wiecej czasu moze pomysle nad swoich dziewczynek galeria No pewnie, ze mysl!! My juz namawiamy z Moniś, aby Julita zalozyla galerie Toli i Toffika. Jacklin i Daisy sa bardzo ladne, wiec na pewno nie bedzie problemu z widzami!!:multi: No to do roboty;) Quote
Magda Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Znalazlam jeszcze kilka fot z listopada 2005r. Tutaj Miki i Gizmo (york kuzynki). Miki wszedzie po prawej:loveu: Quote
Magda Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 I jeszcze jedno;) I teraz troche sam Miki Quote
Recommended Posts