Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Jeszcze czekam, bo jest szansa na aparacik, ale moja mama, jak to kobieta, zmienna jest:roll: Juz bylam u celu i padlo....:angryy:

Ej, no co jest?? Nikt nie pisze?:mad:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mikuś jest śliczny, ale szkoda, że skanowane fotki przybierają taki niezbyt ciekawy wygląd, chyba się zgodzisz ze mną co?

Życzę Ci aby mama szybko się zdecydowała na kupno aparatu cyfrowego :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Mikuś jest śliczny, ale szkoda, że skanowane fotki przybierają taki niezbyt ciekawy wygląd, chyba się zgodzisz ze mną co?

Życzę Ci aby mama szybko się zdecydowała na kupno aparatu cyfrowego :lol: :lol:

To prawda, ja juz szalu dostaje!!:angryy: Najlepsze jest to, ze juz dwa razy sie zgodzili, a potem nici.
Z nimi to robic interesy......:placz:

Posted

marlena924 napisał(a):
Dziękujemy, ze odwiedzilas naszą galeryjkę :-) Cierpliwie czekamy na nowe foty Mikiego :-) pozdrawiam serdecznie :-)

NIe ma sprawy!! Postaram sie jeszcze poskanowac inne fotaski, ale to dopiero jutro;)

Posted

[quote name='Alex_i_Suzi']My mieszkamy za Odyseja. Na takim odludziu :lol:
Wiec pewnie tam nie trafilas.

Hmm.......wlasnie "chyba" bylismy za odyseja..... Pamietam tylko taki jeden dom, gdzie na podworku mieszka kucyk, a dom jest koloru takiego "czerwonego":roll: Zreszta niewazne;)

Dzisiaj postaram sie wkleic kilka zdjatek;)

Posted

Juz jestem na dobrej drodze do zdobycia nowego aparaciku!!:multi: Ale jeszcze trzeba walczyc (oh moi rodzice to nie maja ze mna lekko):diabloti:

Posted

Dziekuje wam za mile slowa:loveu: Jutro postaram sie obejrzec wszystkie zalegle galerie i temaciki, bo dzisiaj nie boge, bo jestem chora i zle sie czuje...:placz:

Oczywiscie postaram sie zostawic jakies posty;)

Posted

POwoli udaje mi sie znależdz czas na galerie, musze przyznać że wyjatkowo urodziwy jest Miki i te powodzenie od szczeniaka .Swoetne zdjecia fajna galeria.Jak bede miała wiecej czasu moze pomysle nad swoich dziewczynek galeria

Posted

Beata-Daisy napisał(a):
POwoli udaje mi sie znależdz czas na galerie, musze przyznać że wyjatkowo urodziwy jest Miki i te powodzenie od szczeniaka .Swoetne zdjecia fajna galeria.Jak bede miała wiecej czasu moze pomysle nad swoich dziewczynek galeria

No pewnie, ze mysl!!
My juz namawiamy z Moniś, aby Julita zalozyla galerie Toli i Toffika. Jacklin i Daisy sa bardzo ladne, wiec na pewno nie bedzie problemu z widzami!!:multi: No to do roboty;)