Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie!
U nas pada snieg:placz: A juz myslalam, ze bedzie sie powoli rozjasniac i zacznie sie wiosna:angryy: Mama zrobila poczusie, wiec zajadam sie do woli (zaraz pekne:evil_lol:)
Mam nadzieje, ze i wy zjedliscie choc jednego paczka:cool3:

Moniczko dziekujemy:loveu::loveu:

Daga dla mnie to on tez jest za siwy, ale odrosty sa koloru.......hmm......w sumie to takiego jak ma Oskarek:roll: Ale glowka zostanie blond (jaki pan, taki kram:evil_lol::evil_lol:)

Kasiu to nie ten parapet:evil_lol: Moj pokoj ma pomaranczowe sciany i czerwone lozko (mam gdzies jego zdjecia, wiec jak chcecie to moge wkleic;))

Madzia, Gosia, Sabinka, Figusia, Cimi dzien dobry i dziekuje, ze do nas wpadliscie:buzi:

Posted

Dobra ja uciekam. Zdjecia wstawione, galeryjki obejrzane i wszystko nadrobione (ufff..... troche z wami posiedzialam). Teraz idziemy sie troche pobawic, bo Miki jakis grymasny sie zrobil (caly czas mnie odpedza od kompa:lol:)

Moze zajrze do was wieczorkiem, a jesli nie to juz teraz mowie wam dobranoc!!:multi::multi:

Posted

[quote name='Magda_Miki']

Patrzcie jakie mam ucho:eviltong::eviltong:

potrzymasz?

No mysle, ze na dzisiaj wystarczy:eviltong: Na jutro mam przygotowane foty z kapieli:cool3:

Ale się chwalisz chłopczę tym uszkiem... :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na drugim zdjeciu toż to uszny potwor a nie Miki... :evil_lol:

Posted

SwEet_LiLi napisał(a):
Madziu czy Mikusiowi , nic nie jest po tym "brązowym" uchu ??

Bo ja Kassi kupiłam ale "białe" bo pani w zoologiku powiedziała że po "brązowym" może psiaka przeczyścić ...

Nodi gryzł i te ciemne- nic mu po nich nie było :roll:

Posted

Gonia od dawna mowilam, ze to potworek:evil_lol::evil_lol:

Madzia no to kupuj takiego malego "prosiaczka":loveu:

Sabinko Mikiemu nigdy nic nie bylo po zjedzeniu ucha. Te biale to chyba jest z wapnem, brazowe jasne jest suszone, a brazowe ciemne to wedzone. My kupujemy to suszone, bo Miki je najbardziej lubi (wedzone smierdzi:lol:).

Misiaczek dziekujemy :calus:

Madzia specjalnie dla ciebie;)