Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='***Paulina***']A już myślałam że twoje są wszystkie trzy...
Czekamy na fotki...

Chciałabym mieć trzy, ale na razie to niemożliwe:p

mam jeszcze z sesji

Posted

Madzia ale mu wygodnie na tym fotelu:p
Madzia a Ty masz kolor rozowy tych makaron?

ja tez bym sie takie kupila ale wiecie co zauwazylam ze jak mam firany cienkie zawieszone to jakby echo sie odbija w pokoju i to mnie wkurza..a te makarony to takie niteczki wiec chyba zrezygnuje bo te gluche echo znow bedzie...

Posted

[quote name='Pegaza']Madzia ale mu wygodnie na tym fotelu:p
Madzia a Ty masz kolor rozowy tych makaron?

ja tez bym sie takie kupila ale wiecie co zauwazylam ze jak mam firany cienkie zawieszone to jakby echo sie odbija w pokoju i to mnie wkurza..a te makarony to takie niteczki wiec chyba zrezygnuje bo te gluche echo znow bedzie...

Makarony - różowy, czekoladowy i waniliowy połączyłam razem i spięłam żabkami. W środku widać pomieszane kolory, a na zewnątrz różowy i wanilię.

U mnie to tylko spełniają rolę dekoracji, bo mam żaluzje, ale echa nie mam... może to zależy od mebli:razz:

[quote name='Zuza i Noddy']Śliczny fotki z sesji, pierwsza najlepsza, bosko na niej wyszedł.
A te na fotelu tez extra.

Dzięki:loveu: Fajnie, że się podoba.

[quote name='PositiveThought']Ale M wygodnie na tym fotelisku :loveu: mięciutko i milutko.

Portreciki tyż śliczne.

[quote name='madziasto4']Miki na fotelu- super :lol: Ale bym się rozłożyła na tym foteliku....:p

[quote name='Jagódka&Uzi']Widzę, że Miki tak jak Uzi polubił FATTY :evil_lol:

Zgodnie z hasłem firmy "relaksujemy Polskę" i polskie zwierzę też:evil_lol: Dzisiaj w nocy słyszałam jak próbował wskoczyć na fotel, ale bidula nie miał siły po wieczornym stresie:-(

[quote name='jbk']http://img141.imageshack.us/img141/3768/p1000266qb1.jpg - to dopiero model :)) Superowo pozuje :)

Za smakołyki to zrobi wszystko:razz:

Kurcze, muszę do Was wpaść i zobaczyć jak się psy zmieniły:loveu:

Posted

Cześć dziewczynki:loveu:
Dzisiaj deszczowo i nawet mi się nie chce ruszyć poopy i iść z M na spacer. Dopiero wróciłam do domu i w połowie drogi złapała mnie ulewa... a ja bez kaptura, parasolki. Nawet bieg nie pomógł:mad: Teraz się suszę.

No nic... M piszczy i nie daje za wygraną:diabloti: Trzeba iść