Kasia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Druga Madźka ewentualnie będzie ja ewakuować...w końcu prawko już prawie kończy :cool1: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia']Druga Madźka ewentualnie będzie ja ewakuować...w końcu prawko już prawie kończy :cool1: Gorzej, jak razem ruszą w Polskę :evil_lol: M&M w nowym wydaniu :loveu: Quote
Kasia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Aga76'] Gorzej, jak razem ruszą w Polskę :evil_lol: M&M w nowym wydaniu :loveu: No, będzie jak w tej piosence: Ludzie zejdźcie z drogi bo eMeMemy jadą... Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia']No, będzie jak w tej piosence: Ludzie zejdźcie z drogi bo eMeMemy jadą... Mamy przebój lata !!! Quote
Kasia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dopisz drugiego wersa co by fajnie w ucho właziło :loveu: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kasia napisał(a):Dopisz drugiego wersa co by fajnie w ucho właziło :loveu: :oops: myślę, myślę i pusta... Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Sis :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Suuuuuper te foty Mikulinskiego i jego nowej Milosci - swoja droga marzy mi sie taki psiurek, strasznie podobaja mi sie Goldenki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i jak tam po miesiecznej przerwie siedzialo sie za kolkiem?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja to dopiero bede miala stresa, bo po 5 miesiecznej przerwie dopiero siade za kierownica :eviltong: Tutaj mi nie chca dac auta :eviltong:[/FONT] Quote
Magda Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Ola&Kika']Ale z Mikiego przystojny podrywacz;) I fryzure ma super, a wyczytałam że sama go strzyżesz, świetnie Ci to wychodzi : D Tak, sama:p Kwestia wprawy. Dzięki:loveu: [quote name='ewa2909']Wspaniale zdjecia znad morza.Cudny Mikus i goldenka przepiekna. Dziękuję:loveu: [quote name='AlKil']Jak to na co??? Na miłość do grobowej deski, kilkadziesiąt kilo serdeczności:loveu::loveu::loveu: Już ich za to lubię!!!:loveu: Aaa... no tak. Zapomniałam:diabloti: Mam zdjęcie małej:loveu: [quote name='PositiveThought'] to Mikuchna kąpać w morzu niet? ajj, komu się duże szczęście nie marzy... aj, u mnie w domu w przyszłości to chlew będzie :evil_lol: psow stado, kotów wataha... i konie też jakieś :p Niet... nawet się nie zbliży do wody:cool1: Trzeba go wrzucać, żeby się ochłodził. hehe ciekawe jak będzie u mnie:razz: [quote name='Pegaza']Cze Madzia:p gratuluje zdanego prawka:p jesu jak Miki wpatrzony byl w tą goldenke:lol: Władka zazdroszcze Ci :razz: tego okna nad łozkiem... A dzięki!:multi: Jak w każdą dużą suczkę:cool3: hihi i tak nie ma na co patrzeć:eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']http://img387.imageshack.us/img387/6706/p7061775bd3.jpg hyyyyyyyyyy ten straszny potwor!! :eek2: cze Wladka! koszalinskie ludzie kryjta sie! Wladka nadjezdza :evil_lol: Sama jesteś potffur:eviltong: Bardzo śmieszne!:obrazic: [quote name='Kasia']Cze Władziu! Fajne fotki i fajny ten obiekt uczuć Mikusia :loveu: No nie?:loveu: [quote name='jbk']http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg - pasują do siebie idealnie :) Dokładnie:loveu: Quote
Magda Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='madziasto4']Czesc Władka! Ja przez pierwsze 14h też miałam po 2h przeważnie (na 1h to kurde nie warto nawet wyjeżdżać :lol: ), ale teraz kilka razy muszę po 3h jeździć, bo insturktor idzie na urlop i musimy zdążyć Ale ja nie narzekam, bo lubię jeździć No ja mam dzisiaj ostatnie 3h, odbieram papiery i idę jutro złożyć. Ciekawe na kiedy dostanę termin egzaminu.. I jak? Kiedy termin? Będę trzymać kciukasy:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Oj jak tu milo, malo czytania... do Fidlastej i Gamoniow boje sie wchodzic... znaczy do tej mordy parszywej weszlam i wyjszlam natychmiast bo z 10 stronic do czytania jezd... u Fidlakow pewnie ze 120... A mało, bo podróżujemy. W domu robię przystanek na zmianę rzeczy i spanie i potem znowu hop siup w drogę:razz: [quote name='AlKil']Kurka, moi murarze i studniarze robią jak najęci!!! Np. wczoraj rano były tylko fundamenty od garażu, a po południu coś mi widok zasłoniło.... garaż stoi! Ci od dachu już nóżkami przebierają, bo chcieliby już stawiać konstrukcje. Blachodachówkarz w blokach startowych. Ten od okien też czeka, okna już stoją w magazynie. A wszystko to ......... na Kaszubach.... To macie super! Musze zobaczyć jak tam Wasz domek powoli staje na nogi. Jak będzie więcej czasu to wpadnę poogladać zdjęcia (jak są):p [quote name='Kasia']Władka na działce żeś jezd? [quote name='Aga76']Dojechać pewnie dojechała, ale czy wróci? :evil_lol: Madźka postrach szos... hihihi [quote name='Kasia']Druga Madźka ewentualnie będzie ja ewakuować...w końcu prawko już prawie kończy :cool1: [quote name='Aga76']Gorzej, jak razem ruszą w Polskę :evil_lol: M&M w nowym wydaniu :loveu: [quote name='Kasia']No, będzie jak w tej piosence: Ludzie zejdźcie z drogi bo eMeMemy jadą... [quote name='Aga76']Mamy przebój lata !!! hahahaha:evil_lol::eviltong: kosiane moje się nudzą:loveu: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Sis :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Suuuuuper te foty Mikulinskiego i jego nowej Milosci - swoja droga marzy mi sie taki psiurek, strasznie podobaja mi sie Goldenki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i jak tam po miesiecznej przerwie siedzialo sie za kolkiem?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja to dopiero bede miala stresa, bo po 5 miesiecznej przerwie dopiero siade za kierownica :eviltong: Tutaj mi nie chca dac auta :eviltong:[/FONT] Mi też. Dla takiego psa to trzeba mieć czas. Energii ma tyle, że aż ją rozpierało:razz: Jazda bardzo dobrze. Przyzwyczajam się do gabarytów samochodu, bo jest jednak większy niż elka. Latam sobie na działkę i z powrotem;) [quote name='Pegaza']Władka kajzes sie stracila hę?:p Hej! Byliśmy z M i rodzicami u "teściów" brata. Mają przepiękny domek nad jeziorami (dokładnie 5). Te widoki i pogoda! Było przepięknie!:loveu: Pierwszy raz od dłuższego czasu tak wypoczęłam... M biedny miał chory brzuszek i przez kilka dni miał biegunkę:-( Jest na lekkiej diecie i jak na razie wszystko jest dobrze. Jeśli do jutra nie przejdzie to będę musiała pojechać z nim do weta... będzie już 5 dni - na szczęście nie jest osowiały, dużo pije, bawi się. Jemu też się podobało. Pierwszy raz w życiu miał kontakt z jeziorem. Pływał jak ryba! Nawet "pomagał" nam wędkować:evil_lol: Tak chlapał, że ryby pouciekały. Wstawię resztę zdjęć i ponownie się żegnamy. Do czwartku znowu jedziemy na działkę ze znajomymi brata, a od piątku praca:p Zdam relację po niedzieli. mały marzyciel znalazłam jeszcze jedno z goldenką Quote
Magda Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 mam jeszcze łazienkowe zwierzaki zbliżenie Quote
Magda Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 stara kaczucha i młody kaczorek - M byłby zachwycony:diabloti: [quote name='PositiveThought'] ooo Władka przylazła :grins: ależ słodkie cuś :loveu: Przylazła i musi znowu lecieć... PA! Quote
madziasto4 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Magda napisał(a):I jak? Kiedy termin? Będę trzymać kciukasy:loveu: Teoria 22 sierpnia, terminu praktycznego jeszcze nie mam. Fajna wiewióra :loveu: A masz Mikulińskiego w jeziorze? :loveu: Quote
tigrunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Cze Władka :multi: Wiewióra extra ! :loveu: A do kaczek mam szczególny sentyment :loveu::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Aga76 napisał(a):Madźka latawiec :evil_lol: fru fru fru... Latawica :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='madziasto4']Latawica :evil_lol: ojć hihihi :roflt: Quote
AlKil Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://photos108.nasza-klasa.pl/dev186/0/188/170/0188170758.jpg Jest boska!!!:loveu::loveu: Tylko czemu one tak szybko rosną???!!! Gdzie te czasy, gdy mogłam Balladę wziąć na ręce???:placz: A zdjęcia z budowy są.;) Quote
Sara_i_Aris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć Madzia :multi: Słodziutki maluszek :loveu: Przypomniała mi się mała Ballada, ach, kochane kuleczki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Kasia']No, będzie jak w tej piosence: Ludzie zejdźcie z drogi bo eMeMemy jadą... pacz za sieeeeebie, bo Cie rozjada! [quote name='madziasto4']Latawica :evil_lol: :roflt: Quote
AmiX Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hej :) Marzyciel jak zwykle śliczny:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts