Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AmiX napisał(a):
To aż takie zabawy były:evil_lol:
http://img230.imageshack.us/img230/7876/p7081797tf8.jpg

śliczne pieski to i portrecik śliczny:loveu:
http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg

Były gorsze, ale nie wypadało focić:diabloti:

Rzeczywiście fajne ujęcie, ale szkoda, że nie na tle jakiejś zieleni - tylko burdelu...:lol:

tigrunia napisał(a):
Jenyyy Władka - zakochałam sie :loveu: W plaży, morzu, widokach, psiakach :loveu: Achhhh cóż za raj :loveu:
Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol:

hihi to miło, że się podoba. Jutro znowu tam jedziemy.

A wiesz, że ja też zastanawiałam się nad dużym psem? Dzięki Lunie wiedziałam gdzie jest M. W wysokich krzakach było ją widać, a mały dzielnie jej towarzyszył. Nie było problemów z puszczaniem ich wolno. Mogłam się też zająć innymi sprawami, kaczka odpoczęła:eviltong:

AlKil napisał(a):
nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti:

Witaj Magda!:lol:

Hej Ewa!
W mojej rodzinie przybyły dwa czarne niufy z Lednickiego Zakola. Jeden szczenior i drugi 3-letni. Chyba nie wiedzą na co się narazili:evil_lol:

PositiveThought napisał(a):
Władka :loveu:

już dawno u Cię tylu zdjęć nie było :razz: Mikulinski zakochany, u lala... teraz nie masz wyjscia, musisz mu dziewczynę sprawić, goldenkę :evil_lol:

nie wiedziałam, że te złote to takie kopary :shake:

Mikuś supcio błyszczący

Noo.... sama się zdziwiłam, że ich aż tyle. Trzeba Was czasami rozpieszczać, bo marudzicie:eviltong:

Te złote to diabły z ADHD. Raz przyszła wymazana w .... koopie (fuj!). Dobrze, że ja nie musiałam jej myć:cool1: A ciągnie jak parowóz.

Mi. napisał(a):
No fajnie, że przyjechała bo nudziło by mu się zapewnie:cool3:
Jeej ja też tak chce:eviltong:.

a tutaj już po szaleństwach na plazy?;)
http://img233.imageshack.us/img233/7657/p6281755qh9.jpg

Pewnie tak... z nim to nigdy nie wiadomo. Raz mu się nudzi raz nie... Jest uzależniony od zabawy z kaczką.

Tak. W sumie na działce byliśmy 3 dni, a dopiero w domu spał 1,5 dnia. Pierwszy raz tak długo:loveu:

madziasto4 napisał(a):
No, no, Mikuliński miał towarzycho niezłe :lol:

Kawał baby. A byś widziała jaki szedł dumny u jej boku:razz: Psy z wioski mogły tylko zazdrościć.

Kasia_zg napisał(a):
Cześć Madziu :)
Świetną towarzyszke zabaw miał Mikuś:loveu: swoją drogą to ma chłopak gust bo śliczniutka z niej dziewczyna;)

hihi wybrał blondynę:loveu:

madziasto4 napisał(a):
Władka, a jak tam Wasze ogrodzenie przy chałupie? Stoi już??

Stoi! Już od dwóch tygodni. Niedługo mają przyjechać robić nam podjazd i chodnik. Ogród jest do połowy skończony. Teraz czekamy na trawę.

Najgorsze jest to, że zasraniec jak raz wsadził głowę pod płot to udało mu się przejść na drugą stronę i teraz wychodzi...:angryy: Na razie nie ma mowy o samodzielnych wycieczkach po ogrodzie - do tego dochodzi znaczenie terenu na roślinach. Nie wiem... na działce czeka aż wyjdziemy na spacer za bramkę, a tutaj:niewiem:

Posted

Magda napisał(a):

A wiesz, że ja też zastanawiałam się nad dużym psem?

Stoi! Już od dwóch tygodni. Niedługo mają przyjechać robić nam podjazd i chodnik. Ogród jest do połowy skończony. Teraz czekamy na trawę.

Najgorsze jest to, że zasraniec jak raz wsadził głowę pod płot to udało mu się przejść na drugą stronę i teraz wychodzi...:angryy: Na razie nie ma mowy o samodzielnych wycieczkach po ogrodzie - do tego dochodzi znaczenie terenu na roślinach. Nie wiem... na działce czeka aż wyjdziemy na spacer za bramkę, a tutaj:niewiem:

Właściwie to czemu nie, warunki na dużego piesa macie :cool3:

No to fajowo macie, z kolei u nas na dole działki posiana trawa już rośnie, ale z ogrodzeniem stoimy w miejscu, ani jednego słupka nie ma wkopanego, robotnicy nawalają :mad: Ale ci Kaszubi już tacy niesłowni są, trzeba się po prostu przyzwyczaić...

Posted

Warunki mamy, ale zaraz studia i nie chcę zostawiać rodziców z dodatkowym obciążeniem. M to pojedzie ze mną i mają wolne.

Marzy mi się samojed, albo berneńczyk, albo wilczak:loveu: no... york też może być hihi

Madźka u nas jest to samo. Niektórzy to potrafią wyłączyć telefon na kilka tygodni i się nie odezwać, a praca czeka:angryy: Sama budowa to kosztowała tyle nerwów, że się wszystkiego odechciewa.

Ja mam teraz dylemat jak urządzić do końca pokój. Ściany są gołe, a przydałyby się jakieś dodatki:roll: Dzisiaj byłam szukać ładnej firanki i też żadna mi się nie podobała...

Posted

Magda napisał(a):
Warunki mamy, ale zaraz studia i nie chcę zostawiać rodziców z dodatkowym obciążeniem. M to pojedzie ze mną i mają wolne.

Marzy mi się samojed, albo berneńczyk, albo wilczak:loveu: no... york też może być hihi

A, jak zamierzasz wyjechać z domu na studia to się nie dziwię.

Magda napisał(a):
Madźka u nas jest to samo. Niektórzy to potrafią wyłączyć telefon na kilka tygodni i się nie odezwać, a praca czeka:angryy: Sama budowa to kosztowała tyle nerwów, że się wszystkiego odechciewa.

A, to nasi jeszcze lepsi. Mówią, że zrobią w poniedziałek. Poniedziałek mija, nikogo nie ma. Dzwonimy, przepraszają, będą w środę. Jest środa, nikogo nie ma, oczywiście żadnego telefonu, że nikt nie przyjedzie. I jeśli my nie zadzwonimy, to potrafią się miesiącami nie odzywać (tak, miesiącami- ziemię to nam orali i utwardzali na posianie trawy ze 3 miesiące), jakby tak miało być.
My dzwonimy, tak, tak, przepraszają, zrobią na pewno, przyjadą w przyszły wtorek. Jest przyszły wtorek, nikogo nie ma, żadnego telefonu.
Kutwa, no powiesić takich tylko :evil_lol:

A żeby było śmieszniej, to takich niesłownych to mieliśmy już kilku- najpierw facet od luster, 2-óch stolarzy (to jeszcze w czasie remontu mieszkania), no i ci przeklęci Kaszubi :evil_lol:

Posted

No niestety, ale mam nadzieję, że ogrodzenie stanie jeszcze w tym roku :evil_lol:

Jutro przed południem przyjeżdżają do nas goście z Wawy. Ścieram kurze właśnie, i tyklo łazienka mi jeszcze zostanie. A wieczorem mam jeszcze 3 godziny jazdy elką :cool3: Cholera, ale jak długo się czeka na egzaminy!
Ile Ty czekałaś na teoretyczny i praktyczny?

Posted

Ja czekałam... tydzień:lol: hihi miałam szczęście i weszłam za kogoś innego. Tego samego dnia miałam teorię i praktykę. W sumie wszystko zaczęło się o 11;30 a skończyło o 13.

Dzisiaj moja mama poszła się zapisać i ma termin na 20 sierpnia. Czyli normalnie miesiąc.

3h? Jejciu... chyba bym nie wytrzymała. Ja miałam zawsze po 2h i w zupełności mi starczyło. Godzina za krótko, ale 2 w sam raz. Wczoraj odebrałam prawko. Nie siedziałam za kierownicą prawie miesiąc i teraz mam lekkiego stresa... jutro mam jechać na działkę:eek:

Posted

Magda napisał(a):

Hej Ewa!
W mojej rodzinie przybyły dwa czarne niufy z Lednickiego Zakola. Jeden szczenior i drugi 3-letni. Chyba nie wiedzą na co się narazili:evil_lol:

Jak to na co??? Na miłość do grobowej deski, kilkadziesiąt kilo serdeczności:loveu::loveu::loveu: Już ich za to lubię!!!:loveu:

Posted

Cze Madzia:p
gratuluje zdanego prawka:p

jesu jak Miki wpatrzony byl w tą goldenke:lol:

Władka zazdroszcze Ci :razz: tego okna nad łozkiem...

kochani zapraszam na sląsk tutaj slowni są ludzie...:lol:

Posted

Cze Władziu!

Fajne fotki i fajny ten obiekt uczuć Mikusia :loveu:

Co do robotników to niestety tak jest...u nas jak remontowali to przychodzili rano, czekali aż my przyjdziemy a jak my wyszlismy to oni od razu za nami myk na inną robotę i tak se remontowali kilka chałup w jednym czasie...:cool1:
Myślałam, że pozabijam gołymi ryncami :diabloti:

Posted

Magda napisał(a):
Ja czekałam... tydzień:lol: hihi miałam szczęście i weszłam za kogoś innego. Tego samego dnia miałam teorię i praktykę. W sumie wszystko zaczęło się o 11;30 a skończyło o 13.

Dzisiaj moja mama poszła się zapisać i ma termin na 20 sierpnia. Czyli normalnie miesiąc.

3h? Jejciu... chyba bym nie wytrzymała. Ja miałam zawsze po 2h i w zupełności mi starczyło. Godzina za krótko, ale 2 w sam raz. Wczoraj odebrałam prawko. Nie siedziałam za kierownicą prawie miesiąc i teraz mam lekkiego stresa... jutro mam jechać na działkę:eek:

Czesc Władka!

Ja przez pierwsze 14h też miałam po 2h przeważnie (na 1h to kurde nie warto nawet wyjeżdżać :lol: ), ale teraz kilka razy muszę po 3h jeździć, bo insturktor idzie na urlop i musimy zdążyć :p Ale ja nie narzekam, bo lubię jeździć :p
No ja mam dzisiaj ostatnie 3h, odbieram papiery i idę jutro złożyć. Ciekawe na kiedy dostanę termin egzaminu..

Posted

Oj jak tu milo, malo czytania...
do Fidlastej i Gamoniow boje sie wchodzic...
znaczy do tej mordy parszywej weszlam i wyjszlam natychmiast bo z 10 stronic do czytania jezd... u Fidlakow pewnie ze 120...

kurde, nie ma gdzie Alki zagarazowwac na weekend...

Posted

Kurka, moi murarze i studniarze robią jak najęci!!! Np. wczoraj rano były tylko fundamenty od garażu, a po południu coś mi widok zasłoniło.... garaż stoi!:-o
Ci od dachu już nóżkami przebierają, bo chcieliby już stawiać konstrukcje. Blachodachówkarz w blokach startowych. Ten od okien też czeka, okna już stoją w magazynie.
A wszystko to ......... na Kaszubach....:evil_lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):

znaczy do tej mordy parszywej weszlam i wyjszlam natychmiast bo z 10 stronic do czytania jezd...

Oj tak, 2B ostatnio szaleje :p

AlKil napisał(a):
Kurka, moi murarze i studniarze robią jak najęci!!! Np. wczoraj rano były tylko fundamenty od garażu, a po południu coś mi widok zasłoniło.... garaż stoi!:-o
Ci od dachu już nóżkami przebierają, bo chcieliby już stawiać konstrukcje. Blachodachówkarz w blokach startowych. Ten od okien też czeka, okna już stoją w magazynie.
A wszystko to ......... na Kaszubach....:evil_lol:

Roboty na Kaszubach, ale czy robotnicy to Kaszubi?? :diabloti: