tigrunia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 AlKil napisał(a):nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti: Ojj nie - aż tak dużego nie chce :evil_lol: Collie mi się marzy :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No, no, Mikuliński miał towarzycho niezłe :lol: Quote
Kasia_zg Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć Madziu :) Świetną towarzyszke zabaw miał Mikuś:loveu: swoją drogą to ma chłopak gust bo śliczniutka z niej dziewczyna;) Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Władka, a jak tam Wasze ogrodzenie przy chałupie? Stoi już?? Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 AmiX napisał(a):To aż takie zabawy były:evil_lol: http://img230.imageshack.us/img230/7876/p7081797tf8.jpg śliczne pieski to i portrecik śliczny:loveu: http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg Były gorsze, ale nie wypadało focić:diabloti: Rzeczywiście fajne ujęcie, ale szkoda, że nie na tle jakiejś zieleni - tylko burdelu...:lol: tigrunia napisał(a):Jenyyy Władka - zakochałam sie :loveu: W plaży, morzu, widokach, psiakach :loveu: Achhhh cóż za raj :loveu: Chyba kupię Jessice jakiegoś dużego psiaka do zabaw zamiast 2-go Yorka :evil_lol: hihi to miło, że się podoba. Jutro znowu tam jedziemy. A wiesz, że ja też zastanawiałam się nad dużym psem? Dzięki Lunie wiedziałam gdzie jest M. W wysokich krzakach było ją widać, a mały dzielnie jej towarzyszył. Nie było problemów z puszczaniem ich wolno. Mogłam się też zająć innymi sprawami, kaczka odpoczęła:eviltong: AlKil napisał(a):nawet mogę Ci rasę podpowiedzieć...:diabloti: Witaj Magda!:lol: Hej Ewa! W mojej rodzinie przybyły dwa czarne niufy z Lednickiego Zakola. Jeden szczenior i drugi 3-letni. Chyba nie wiedzą na co się narazili:evil_lol: PositiveThought napisał(a):Władka :loveu: już dawno u Cię tylu zdjęć nie było :razz: Mikulinski zakochany, u lala... teraz nie masz wyjscia, musisz mu dziewczynę sprawić, goldenkę :evil_lol: nie wiedziałam, że te złote to takie kopary :shake: Mikuś supcio błyszczący Noo.... sama się zdziwiłam, że ich aż tyle. Trzeba Was czasami rozpieszczać, bo marudzicie:eviltong: Te złote to diabły z ADHD. Raz przyszła wymazana w .... koopie (fuj!). Dobrze, że ja nie musiałam jej myć:cool1: A ciągnie jak parowóz. Mi. napisał(a):No fajnie, że przyjechała bo nudziło by mu się zapewnie:cool3: Jeej ja też tak chce:eviltong:. a tutaj już po szaleństwach na plazy?;) http://img233.imageshack.us/img233/7657/p6281755qh9.jpg Pewnie tak... z nim to nigdy nie wiadomo. Raz mu się nudzi raz nie... Jest uzależniony od zabawy z kaczką. Tak. W sumie na działce byliśmy 3 dni, a dopiero w domu spał 1,5 dnia. Pierwszy raz tak długo:loveu: madziasto4 napisał(a):No, no, Mikuliński miał towarzycho niezłe :lol: Kawał baby. A byś widziała jaki szedł dumny u jej boku:razz: Psy z wioski mogły tylko zazdrościć. Kasia_zg napisał(a):Cześć Madziu :) Świetną towarzyszke zabaw miał Mikuś:loveu: swoją drogą to ma chłopak gust bo śliczniutka z niej dziewczyna;) hihi wybrał blondynę:loveu: madziasto4 napisał(a):Władka, a jak tam Wasze ogrodzenie przy chałupie? Stoi już?? Stoi! Już od dwóch tygodni. Niedługo mają przyjechać robić nam podjazd i chodnik. Ogród jest do połowy skończony. Teraz czekamy na trawę. Najgorsze jest to, że zasraniec jak raz wsadził głowę pod płot to udało mu się przejść na drugą stronę i teraz wychodzi...:angryy: Na razie nie ma mowy o samodzielnych wycieczkach po ogrodzie - do tego dochodzi znaczenie terenu na roślinach. Nie wiem... na działce czeka aż wyjdziemy na spacer za bramkę, a tutaj:niewiem: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie od dzisiaj wiadomo, że goldenki lubią wodę a yorki jak to yorki:diabloti: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Magda napisał(a): A wiesz, że ja też zastanawiałam się nad dużym psem? Stoi! Już od dwóch tygodni. Niedługo mają przyjechać robić nam podjazd i chodnik. Ogród jest do połowy skończony. Teraz czekamy na trawę. Najgorsze jest to, że zasraniec jak raz wsadził głowę pod płot to udało mu się przejść na drugą stronę i teraz wychodzi...:angryy: Na razie nie ma mowy o samodzielnych wycieczkach po ogrodzie - do tego dochodzi znaczenie terenu na roślinach. Nie wiem... na działce czeka aż wyjdziemy na spacer za bramkę, a tutaj:niewiem: Właściwie to czemu nie, warunki na dużego piesa macie :cool3: No to fajowo macie, z kolei u nas na dole działki posiana trawa już rośnie, ale z ogrodzeniem stoimy w miejscu, ani jednego słupka nie ma wkopanego, robotnicy nawalają :mad: Ale ci Kaszubi już tacy niesłowni są, trzeba się po prostu przyzwyczaić... Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Warunki mamy, ale zaraz studia i nie chcę zostawiać rodziców z dodatkowym obciążeniem. M to pojedzie ze mną i mają wolne. Marzy mi się samojed, albo berneńczyk, albo wilczak:loveu: no... york też może być hihi Madźka u nas jest to samo. Niektórzy to potrafią wyłączyć telefon na kilka tygodni i się nie odezwać, a praca czeka:angryy: Sama budowa to kosztowała tyle nerwów, że się wszystkiego odechciewa. Ja mam teraz dylemat jak urządzić do końca pokój. Ściany są gołe, a przydałyby się jakieś dodatki:roll: Dzisiaj byłam szukać ładnej firanki i też żadna mi się nie podobała... Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Magda napisał(a):Warunki mamy, ale zaraz studia i nie chcę zostawiać rodziców z dodatkowym obciążeniem. M to pojedzie ze mną i mają wolne. Marzy mi się samojed, albo berneńczyk, albo wilczak:loveu: no... york też może być hihi A, jak zamierzasz wyjechać z domu na studia to się nie dziwię. Magda napisał(a):Madźka u nas jest to samo. Niektórzy to potrafią wyłączyć telefon na kilka tygodni i się nie odezwać, a praca czeka:angryy: Sama budowa to kosztowała tyle nerwów, że się wszystkiego odechciewa. A, to nasi jeszcze lepsi. Mówią, że zrobią w poniedziałek. Poniedziałek mija, nikogo nie ma. Dzwonimy, przepraszają, będą w środę. Jest środa, nikogo nie ma, oczywiście żadnego telefonu, że nikt nie przyjedzie. I jeśli my nie zadzwonimy, to potrafią się miesiącami nie odzywać (tak, miesiącami- ziemię to nam orali i utwardzali na posianie trawy ze 3 miesiące), jakby tak miało być. My dzwonimy, tak, tak, przepraszają, zrobią na pewno, przyjadą w przyszły wtorek. Jest przyszły wtorek, nikogo nie ma, żadnego telefonu. Kutwa, no powiesić takich tylko :evil_lol: A żeby było śmieszniej, to takich niesłownych to mieliśmy już kilku- najpierw facet od luster, 2-óch stolarzy (to jeszcze w czasie remontu mieszkania), no i ci przeklęci Kaszubi :evil_lol: Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Cholibcia a tak narzekają, że nie ma roboty:mad: Ceny też kosmiczne, no ale co zrobić... Quote
madziasto4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No niestety, ale mam nadzieję, że ogrodzenie stanie jeszcze w tym roku :evil_lol: Jutro przed południem przyjeżdżają do nas goście z Wawy. Ścieram kurze właśnie, i tyklo łazienka mi jeszcze zostanie. A wieczorem mam jeszcze 3 godziny jazdy elką :cool3: Cholera, ale jak długo się czeka na egzaminy! Ile Ty czekałaś na teoretyczny i praktyczny? Quote
Magda Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Ja czekałam... tydzień:lol: hihi miałam szczęście i weszłam za kogoś innego. Tego samego dnia miałam teorię i praktykę. W sumie wszystko zaczęło się o 11;30 a skończyło o 13. Dzisiaj moja mama poszła się zapisać i ma termin na 20 sierpnia. Czyli normalnie miesiąc. 3h? Jejciu... chyba bym nie wytrzymała. Ja miałam zawsze po 2h i w zupełności mi starczyło. Godzina za krótko, ale 2 w sam raz. Wczoraj odebrałam prawko. Nie siedziałam za kierownicą prawie miesiąc i teraz mam lekkiego stresa... jutro mam jechać na działkę:eek: Quote
Ola&Kika Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ale z Mikiego przystojny podrywacz;) I fryzure ma super, a wyczytałam że sama go strzyżesz, świetnie Ci to wychodzi : D Quote
ewa2909 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wspaniale zdjecia znad morza.Cudny Mikus i goldenka przepiekna. Quote
AlKil Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Magda napisał(a): Hej Ewa! W mojej rodzinie przybyły dwa czarne niufy z Lednickiego Zakola. Jeden szczenior i drugi 3-letni. Chyba nie wiedzą na co się narazili:evil_lol: Jak to na co??? Na miłość do grobowej deski, kilkadziesiąt kilo serdeczności:loveu::loveu::loveu: Już ich za to lubię!!!:loveu: Quote
Pegaza Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cze Madzia:p gratuluje zdanego prawka:p jesu jak Miki wpatrzony byl w tą goldenke:lol: Władka zazdroszcze Ci :razz: tego okna nad łozkiem... kochani zapraszam na sląsk tutaj slowni są ludzie...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://img387.imageshack.us/img387/6706/p7061775bd3.jpg[/url] hyyyyyyyyyy ten straszny potwor!! :eek2: cze Wladka! koszalinskie ludzie kryjta sie! Wladka nadjezdza :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cze Władziu! Fajne fotki i fajny ten obiekt uczuć Mikusia :loveu: Co do robotników to niestety tak jest...u nas jak remontowali to przychodzili rano, czekali aż my przyjdziemy a jak my wyszlismy to oni od razu za nami myk na inną robotę i tak se remontowali kilka chałup w jednym czasie...:cool1: Myślałam, że pozabijam gołymi ryncami :diabloti: Quote
jbk Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 http://img142.imageshack.us/img142/3935/p7081792fb5.jpg - pasują do siebie idealnie :) Quote
madziasto4 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Magda napisał(a):Ja czekałam... tydzień:lol: hihi miałam szczęście i weszłam za kogoś innego. Tego samego dnia miałam teorię i praktykę. W sumie wszystko zaczęło się o 11;30 a skończyło o 13. Dzisiaj moja mama poszła się zapisać i ma termin na 20 sierpnia. Czyli normalnie miesiąc. 3h? Jejciu... chyba bym nie wytrzymała. Ja miałam zawsze po 2h i w zupełności mi starczyło. Godzina za krótko, ale 2 w sam raz. Wczoraj odebrałam prawko. Nie siedziałam za kierownicą prawie miesiąc i teraz mam lekkiego stresa... jutro mam jechać na działkę:eek: Czesc Władka! Ja przez pierwsze 14h też miałam po 2h przeważnie (na 1h to kurde nie warto nawet wyjeżdżać :lol: ), ale teraz kilka razy muszę po 3h jeździć, bo insturktor idzie na urlop i musimy zdążyć :p Ale ja nie narzekam, bo lubię jeździć :p No ja mam dzisiaj ostatnie 3h, odbieram papiery i idę jutro złożyć. Ciekawe na kiedy dostanę termin egzaminu.. Quote
Anusia & Alutka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Oj jak tu milo, malo czytania... do Fidlastej i Gamoniow boje sie wchodzic... znaczy do tej mordy parszywej weszlam i wyjszlam natychmiast bo z 10 stronic do czytania jezd... u Fidlakow pewnie ze 120... kurde, nie ma gdzie Alki zagarazowwac na weekend... Quote
AlKil Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kurka, moi murarze i studniarze robią jak najęci!!! Np. wczoraj rano były tylko fundamenty od garażu, a po południu coś mi widok zasłoniło.... garaż stoi!:-o Ci od dachu już nóżkami przebierają, bo chcieliby już stawiać konstrukcje. Blachodachówkarz w blokach startowych. Ten od okien też czeka, okna już stoją w magazynie. A wszystko to ......... na Kaszubach....:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): znaczy do tej mordy parszywej weszlam i wyjszlam natychmiast bo z 10 stronic do czytania jezd... Oj tak, 2B ostatnio szaleje :p AlKil napisał(a):Kurka, moi murarze i studniarze robią jak najęci!!! Np. wczoraj rano były tylko fundamenty od garażu, a po południu coś mi widok zasłoniło.... garaż stoi!:-o Ci od dachu już nóżkami przebierają, bo chcieliby już stawiać konstrukcje. Blachodachówkarz w blokach startowych. Ten od okien też czeka, okna już stoją w magazynie. A wszystko to ......... na Kaszubach....:evil_lol: Roboty na Kaszubach, ale czy robotnicy to Kaszubi?? :diabloti: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Kasia']Władka na działce żeś jezd? Dojechać pewnie dojechała, ale czy wróci? :evil_lol: Madźka postrach szos... hihihi Quote
Recommended Posts