Sara_i_Aris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cześć Madziu. Ten storczyk kropkowy jest super :loveu: A tak w ogóle jakaś moda na nie jest? Quote
tigrunia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Mój storczyk niestety nie przeżył pod opieką mojej mamy :placz: Quote
Kasia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cze Władziu :loveu: Gdzie wybieracie sie na urlopa? Quote
jbk Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Słodkie maleństwo :) I jeszcze storczyki lubisz, jak moja mama ;)) Tyle wspólnych zainteresowań :) Quote
Magda Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']Cześć Kochani to....kiedy wakacjujecie? [quote name='Kasia']Cze Władziu Gdzie wybieracie sie na urlopa? Cześć! Mam dużo propozycji i pomysłów, więc muszę usiąść i poskładać to wszystko do kupy. Chcę posiedzieć trochę na działce i pojechać do Poznania (to na 100%). W planach jest też Kraków/Warszawa/Hel:lol: To jest jeszcze do załatwienia. Koleżanka chce mnie zabrać do Mielna do przyczepy na dni imprez hihi:diabloti: Dużo tego, a wakacje tylko 2 miesiące... [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Ten storczyk kropkowy jest super A tak w ogóle jakaś moda na nie jest? Jest jakaś moda... z każdej okazji dostaje się storczyka:eviltong: Pełno ich w sklepach i są coraz tańsze. [quote name='tigrunia']Mój storczyk niestety nie przeżył pod opieką mojej mamy Oj... A jak Ty pielęgnujesz/pielęgnowałaś swojego storczyka? Każdy ma inne sposoby. [quote name='Aga76']Dzień dobry Hej Aguś!:loveu: Nareszcie! [quote name='jbk']Słodkie maleństwo I jeszcze storczyki lubisz, jak moja mama ;)) Tyle wspólnych zainteresowań Maleństwo, nie?:lol: Przy Twoich misiach to na pewno, ale musisz wiedzieć, że charakterem to im dorówna:diabloti: Ludzie... wstałam o 11 i teraz tak szybko mi czas leci. Musze się zabrać za robienie chłodnika, bo nie będę miała co jeść:razz: Quote
tigrunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ja wczoraj me kopyta dokończyłam i kapuche gotowałam do dzisiejszego łobiadu - krokiety będą :multi: Dobry, słoneczny dzień :loveu: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Madźka, jeszcze śpisz? hihihi Masz jeszcze chłodnik? Quote
Magda Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Hej! To się porobiło na forum. Mam dylemat co zrobić z Kasią i Fidlastym. Kasiu chcesz przenieść swoją galerię?:razz: Chłodniczek się skończył... rodzice wszystko zjedli. Wróciłam do domu z nadzieją, że sobie zjem, a tu taka niespodzianka:mad: Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Magda_Miki napisał(a): Chłodniczek się skończył... rodzice wszystko zjedli. Wróciłam do domu z nadzieją, że sobie zjem, a tu taka niespodzianka:mad: Ojć, ale cię wyrolowali :evil_lol: Melcię przeniosłaś? Quote
Magda Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Aga76 napisał(a):Ojć, ale cię wyrolowali :evil_lol: Melcię przeniosłaś? Musiałam zjeść kapuchę z chlebem:cool1: Melcia przeniesiona! Quote
Aga76 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Magda_Miki napisał(a):Musiałam zjeść kapuchę z chlebem:cool1: Melcia przeniesiona! Uuu, chłopskie jadło :loveu::loveu::loveu: smacznościowe Quote
Sara_i_Aris Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cześć Madziu. A wiesz może, dlaczego są takie zmiany? Bo szczerze powiedziawszy to mi się to nie podoba, wolałam tak, jak było dawniej. Ewentualnie zostawiłabym tylko "Galerię" i "Wystawy", a "Zdrowie" usunęła, bo mi się wszystko gubi :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Sis :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze no stesknilam sie za Wami :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Super zdjecia kajaczkowe i pewnie przezycia tez :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piekne orchidee, ja mamie kupilam na Dzien Matki, jeszcze przed moim wyjazdem zyla, a teraz ciagle zapominam sie zapytac, jak sie ma moja orchidea. Chyba beda musieli ja wziac ze soba jak pojada na 16dniowy urlop hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mikulasinski jak zawsze boooski o slodziutki i z ta zabaweczka zachecajac do zabawy wyglada uroczo :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze wciaz nie moge przezalowac tego, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy, no ... :placz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S Madziu nie moge zmienic znowu tematu Naszej galeryjki, pomozesz mi??[/FONT] Quote
koregra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Przybyłam to się witam i zmykam ;) Ale zaległości mam :-( Quote
Magda Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 PositiveThought napisał(a):cze Madźka :grins: a tak jeszcze jeśli chodzi o jedzonko, to u mnie od trzech lat się robi zupa pomidorowa :cool1: Madźka, a z tymi galeryjami to tak trza? bo ja nie wiem, czy przypadkiem nie będzie to galeria podwójna... Uuu... to pychota:eviltong: Nie trzeba. Nic na siłę. Jeśli chcesz się przenieść to daj znać:p Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. A wiesz może, dlaczego są takie zmiany? Bo szczerze powiedziawszy to mi się to nie podoba, wolałam tak, jak było dawniej. Ewentualnie zostawiłabym tylko "Galerię" i "Wystawy", a "Zdrowie" usunęła, bo mi się wszystko gubi :roll: Wszystko jest w fazie zmian i prób. Jeśli będzie się nam podobać to zostanie. Wystarczy tylko kilka informacji i będziemy się starać o przywrócenie starego wyglądu. Trzeba się przyzwyczaić;) Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czesc Sis :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze no stesknilam sie za Wami :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Super zdjecia kajaczkowe i pewnie przezycia tez :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piekne orchidee, ja mamie kupilam na Dzien Matki, jeszcze przed moim wyjazdem zyla, a teraz ciagle zapominam sie zapytac, jak sie ma moja orchidea. Chyba beda musieli ja wziac ze soba jak pojada na 16dniowy urlop hihi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mikulasinski jak zawsze boooski o slodziutki i z ta zabaweczka zachecajac do zabawy wyglada uroczo :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kurcze wciaz nie moge przezalowac tego, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy, no ... :placz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S Madziu nie moge zmienic znowu tematu Naszej galeryjki, pomozesz mi??[/FONT] Ja też tęsknię:-(:loveu: To lepiej zapytaj bo jak będzie kaput to trzeba nową załatwić:eviltong: Jasne. Wyślij mi na PW nowy tytuł i zmienię;) koregra napisał(a):Przybyłam to się witam i zmykam ;) Ale zaległości mam :-( Hej! Ja też mam zaległości. W wakacje jest zawsze dużo do roboty, a na forum więcej ludzi... przeczytać wszystko w Administracji i w dziale moderatorów to potem nie starcza siły na resztę. Na razie robię sobie urlop od kompa. Dzisiaj wybieram się na 4 dni na działeczkę ze znajomymi, a w piątek, jeśli wszystko wypali, jadę do Warszawy:loveu: Mikuchnek skorzysta tylko z działki... o Wa-wie może pomarzyć:lol: Ostatnie zaległe fotki M Wczoraj był dzień pielęgnacji matołka. Udało mi się doprowadzić go do porządku:cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cześć Madziu (widzę nowy nick) :loveu: Jedziesz do Warszawy na wystawę? Kurczę no... mnie nie będzie w żadne dni. W piątek przygotowania do przyjazdu suńki, sobota w Pabianicach, a niedziela z oswajaniem psiny do nowego domku. Quote
Kasia_zg Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cześć Madziu :) Mikulek słodki :loveu::loveu: Miłego wypoczynku na działeczce życzymy:lol: Quote
jbk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/1336/p6221747td6.jpg - jak się uważnie przygląda :) Quote
Skibka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 nareszcie wszystkie Yorkowe galerie w jednym dziale :cool3: a co do zdjęc Mikusia to moja suczka aż lizała monitor ;) wpadnij do nas ;) Quote
AmiX Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ale ja go lubie ma to "coś" w oczach i jest po prostu śliczny:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Ania Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cze Władziu. Mikulec kochane sreberko :loveu: Jak wypad ze znajomymi? Udany? Mamy nadzieję, że będą jakieś zdjecia...;) Quote
Aga76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Magda'] Wczoraj był dzień pielęgnacji matołka. Udało mi się doprowadzić go do porządku:cool1: Madźka licz się ze słowami :-x Bry hihihi Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Matołek to jeszcze nic! Słyszałaś jak Madźka mówi na swoich? Ryje świńskie! :evil_lol: Quote
Recommended Posts